Excalibur
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2008
- Poena
- 345
Jel' ti ostade HBO? Sta je jos nestalo inace. Posto su mene zvali pre desetak minuta i rekose da ce u ponedeljak biti izvrsena integracija. Ja sam samo na Flat 3 (bez fona).
Izvrsena "integracija". Tel. 3 paket kod IKOM-a. Izgubio sam tacno 20. Pinkovih kanala. Od 13. filmskih Pinkova ostadose 3. Nema ni film boxa, film box plus. Dadose AMC i tv1000. Uglavnom...ojadise.
Zovem ih nekoliko puta i pitam koje kanale sada, kao IKOM pretplatnik, ja imam posto nigde ne postoji informacija o tome. Niko ne zna da mi kaze, samo ponavljaju da sam i dalje TEL. 3. Net je ostao nepromenjen, telefon takodje a tv?! Niko ne zna ili nece da mi kaze sta ja sada placam. Za koje tv kanale dajem svakog meseca pare?
Juce sam ih zvao i kazu da sam u start paketu. A u start paketu ima SK u HD koji meni ne rade. Ona se nesto cudi pa me prebaci na tehnicku podrsku. Tamo mi kazu da sam do 8. 10. na promotivnom i da treba sve da imam otvoreno. Kao proverice i ne javi se vise.
Danas ponovo zovem i kazu mi, ma kakva promocija...Pa dobro, gde je spisak kanala koje trebam da imam? E, pa to ne postoji.
I sta sada?