Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Da imaju oni tu foru par puta godisnje otvore HBO valjda kao "navlaka " za nove korisnike paketa ,
ono , sta sve mogu da gledaju ako se pretplate na HBO pakete :)

Bilo bi bolje da ostave HBO. To sto je HD, to nista ne znaci mnogo, jer SBB nema SD verziju. A mi koji smo sa Flat 3, mi smo i zbog toga uzeli taj paket zbog HBO i jos nekolicine kanala.
Sad, to sto smo spali na manjak normalnih kanala (Grand i ostala ****** ne ukljucujem u to), to nije nas problem. To je njihov.

Da, ostavljaju HBO, bar su meni tako objasnili. Ko ga je imao kod IKOMa taj će ga u buduće imati i bez obzira koji novi IKOM-SBB paket da odabere. To je po njihovom tvrđenju, uz stari iznos računa u narednih 6 meseci, jedina pogodnost ukoliko se potpiše ugovor.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Mi smo bili Tel3 i presli smo na trio gold,pored 6 meseci ista cena dali su da biramo sta da nam ostane iz Ikoma Pink Paket ,Za odrasle ili HBO mi smo uzeli HBO i 24 meseca ga imamo bez doplate.Svi ostali ce biti ukljuceni dok ne zavrse tu integraciju ,nadamo se uskoro i u Zarkovu

@skele

U te3 ja imam Digitalna PLUS paket, HBO HD paket, 18+ paket. Pa koja je svrha bila prelaziti na njihov trio paket? Osim sto ces vise da placas.

@skele

U te3 ja imam Digitalna PLUS paket, HBO HD paket, 18+ paket. Pa koja je svrha bila prelaziti na njihov trio paket? Osim sto ces vise da placas.

Dobijes njihov modem(ruter),ostane ti HBO, dobijes EON,Unifi,Unifon,200 min umesto 100 na telefoniji a poceli su vec da polako ucenjuju a tek ce u stilu besplatne minute iz paketa nemozes koristiti za SBB mrezu,kad ih nesto pitas prvo kazu IKOM i SBB su sada isto a kada trazis pogodnosti iz SBB-a oni kazu a nema toga vi ste IKOM,bolje sada sto smo presli posto kada bude integracija imaju da gase sve jedno po jedno.

Dobijes njihov modem(ruter),ostane ti HBO, dobijes EON,Unifi,Unifon,200 min umesto 100 na telefoniji a poceli su vec da polako ucenjuju a tek ce u stilu besplatne minute iz paketa nemozes koristiti za SBB mrezu,kad ih nesto pitas prvo kazu IKOM i SBB su sada isto a kada trazis pogodnosti iz SBB-a oni kazu a nema toga vi ste IKOM,bolje sada sto smo presli posto kada bude integracija imaju da gase sve jedno po jedno.

Ne volim ucene kao što niko normalan to ne voli...neću preći na SBB i njihove "pogodnosti" sve dotle dok se "integracija" ne sprovede do kraja (kada se više ni u jednoj kombinaciji ne bude spominjao IKOM) i vidim šta zaista nude kao provajder SBB

Znači neverovatno, kakve lopuže proklete... poredim sada cenovnik Ikoma i SBB-a od 5.9.2017. Kod ikoma u hit tv paketu koji ide uz gold pakete, nedostaje gomila HD kanala u odnosu na istu ponudu u SBB cenovniku!!! Sad to treba da potvrdi neko ko je prešao na gold paket i da mu je izvršena "integracija". Ima li takvih uopšte? Dakle da vidi da li ima npr. Nat Geo HD? U spisku kanala piše da je navedeni kanal (uz ostale koji nedostaju) u Hit i HD paketu, a u cenovniku ih nema za razliku od SBB cenovnika.

Poslednja izmena:

Kod mene je zavrsena integracija i kao sto rekoh imam i dalje one pakete. Zbog EON-a placati par hiljada skuplje...ja ne bi. Al' dobro, svako ima neku svoju racunicu.

Poslednja izmena:
Citam pa sam malo uporedio sta ima TEL 3 a sta TRO GOLD

IKOM TEL 3
DIGTALNA TV + HBO HD + 18+ ... kao i svi Pinkovi filmski , Cinemax 1 i 2 , itd )

NET 75/2

IKOM FON 100 min.

CENA 3025
----------------------

TRIO GOLD

DIGITALNA TV

SBB TELEFON 200min.

NET 60/4

UNI FI

EON
CENA 3589
------------------------
btw u slucaju da hoces dodatno HBO kosta 490 RSD

Dakle "ucinili su ti " manja brzina interneta , resili te Pink paket 390 RSD i , Cinemax 1 i 2 / 260 RSD koliko to kod njih sada kosta , a kao castili te sa HBO humanirani SBB paket , kakve barabe.
Jos ispada da su ti ucilnili :-devil-:

Inace UNIFI radi kod mene. UNIFON, ne mogu da se konektujem ali kol'ko vidim to je "standardni" problem, pretpostavljam da treba da radi. Samo EON mi ne radi kako treba, odnosno izlazi mi poruka - "Niste pretplaćeni na ovaj kanal.", npr. na RTS-u a kada probam HBO na telefonu dobijem - "Reprodukcija nije moguca ...bezbednosna pravila." Na PCu trenutno radi HBO HD bez problema, kao i dosta drugih kanala. Ne znam u cemu je stvar,

A koliko košta da na ikomov paket dodaš 2 Mb upload kako bi bili jednaki? Aj sad uporedi cene. - ne branim SBB, uglavnom ih kritikujem, ali nisi dobro uporedio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A koliko košta da na ikomov paket dodaš 2 Mb upload kako bi bili jednaki? Aj sad uporedi cene. - ne branim SBB, uglavnom ih kritikujem, ali nisi dobro uporedio.

Možda si u pravu da je poredjenje piljarsko .
Mene nervira ta fora ucinili čoveku
dali mu HBO
Sta su sve skinuli ?

Nikada Ikom nije bio darežljiv sa upload uslugom
Ali 75 na 60 download smanje brzinu ,
Podignu up sa 2 na 4 pa mi to došlo tu negde .
Sto se neta tice .

Ne zanima me da branim SBB ali IKOM ove pakete sa svim ovim kanalima i 75 internetom godinama vodi kao promotivne,obicno je stizalo ono pisamce u decembru hocete li ovo ono sve za neku smesnu cifru.Dobili su tako brdo korisnika a znali su sto vise korisnika veca cena kada se budu prodavali,uzese oni pare ogromne i nas navucene sa svim tim extra promocijama ostavise na milost i nemilost SBB-u a oni normalno nemaju milosti i tako obicni korisnici kao i uvek u ovoj zemlji naj.....u ,a neko dobro napunio dzepove i dovidjenja IKOM i svi paketi bice kod SBB-a oces neces nemoras ...

kome ne znaci jaci upload od 4gb (mnogi znaci, ali verujem da nas ima jos vise kojima to ne znaci ni malo) - jasno je ssta je povoljnije...

tel3 tu evetnualno ima manu 72 sata ili 7 dana unazad, i SK4-6 za nas koji volimo sportke kanale... eon unify unifon - to mi nista ne znaci, i verujem da mnogi to nije nesto sto bi doplati 1k mesecno....vise mi znaci hbo iako ne gledam cesto..

mi koji smo na akciji 2925din za tel3 - jos vise hoce da nam naplate a da nam daju uglavnom manje za te pare :)

Ne zanima me da branim SBB ali IKOM ove pakete sa svim ovim kanalima i 75 internetom godinama vodi kao promotivne,obicno je stizalo ono pisamce u decembru hocete li ovo ono sve za neku smesnu cifru.Dobili su tako brdo korisnika a znali su sto vise korisnika veca cena kada se budu prodavali,uzese oni pare ogromne i nas navucene sa svim tim extra promocijama ostavise na milost i nemilost SBB-u a oni normalno nemaju milosti i tako obicni korisnici kao i uvek u ovoj zemlji naj.....u ,a neko dobro napunio dzepove i dovidjenja IKOM i svi paketi bice kod SBB-a oces neces nemoras ...

Na žalost tačno od reci do reci jer monopol vlada,
Sbb je progutao skoro sve neću se zaprepastiti ako poželi i Telekom ovde da kupi , a druge alternative nema za nas , posebno ne zaštite kod udruzenja potrosaca ili RATEL a
Kratkoročno i dugorocno

Hteli su Telenor da kupe, to bi bila onda trka sa MTS. Nadam se da ih neće preuzeti, videćemo.

Hteli su Telenor da kupe, to bi bila onda trka sa MTS. Nadam se da ih neće preuzeti, videćemo.

Dzaba se nadas ;) To je gotova prica samo cekaju da objave, a objava bi trebala da bude krajem Oktobra. Ovo ti je insajderska info

Hm... Pa ne fercera onda bez veze HBO GO (poklonjen od ortaka sa Telenora) čak i na IKOM internetu, dok na Telekom BOX neće

U Žarkovu sam danas skenirao kanale na digitali ručno i primetio sam da na frekvenciji 610000 6956 256 ima kvalitet signala 100 odsto ali kada se skenira pokazuje nađeno 0 memorisanih kanala. Inače ovo su i parametri za SBB digitalu tako da se možda nešto desi po pitanju kanala uskoro.

Ne zezaj!!

Ozbiljno... Drugarica radi tamo vec dosta dugo, i nije nisko rangirana (nije ni neko prejako mudo, ono zlatna sredina :) ) kaze da je to gotova prica, samo cekaju da objave zvanicno.

@rodeng: Na pitanje "De bas njih" , od nje sam dobio odgovor da je Telenor zacrtao da posluje 10godina u Srbiji sto su i ispunili, a izgleda da su SBB-ovci (tj KKR-ovci) dali fine pare (na sta Norvezani ne ostadose imuni ;) )i da nastavljaju sa sirenjem posla i monopola

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno