Vuk Mihajlović
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2017
- Poena
- 54
A sto se tice analognih kanala kakva je tu situacija?
Kod mene isto svi HBO HD otključani.Ja sa, Flat 3 IKOMov i od pre 3 adan vidim otkljucan HBO HD
Ja sa, Flat 3 IKOMov i od pre 3 adan vidim otkljucan HBO HD
Mislim da je to samo promocija do kraja septembra, kao i sa Cinestar Premier HD 1 i 2 kanalima...
@skele
U te3 ja imam Digitalna PLUS paket, HBO HD paket, 18+ paket. Pa koja je svrha bila prelaziti na njihov trio paket? Osim sto ces vise da placas.
Dobijes njihov modem(ruter),ostane ti HBO, dobijes EON,Unifi,Unifon,200 min umesto 100 na telefoniji a poceli su vec da polako ucenjuju a tek ce u stilu besplatne minute iz paketa nemozes koristiti za SBB mrezu,kad ih nesto pitas prvo kazu IKOM i SBB su sada isto a kada trazis pogodnosti iz SBB-a oni kazu a nema toga vi ste IKOM,bolje sada sto smo presli posto kada bude integracija imaju da gase sve jedno po jedno.
Dobijes njihov modem(ruter),ostane ti HBO, dobijes EON,Unifi,Unifon,200 min umesto 100 na telefoniji a poceli su vec da polako ucenjuju a tek ce u stilu besplatne minute iz paketa nemozes koristiti za SBB mrezu,kad ih nesto pitas prvo kazu IKOM i SBB su sada isto a kada trazis pogodnosti iz SBB-a oni kazu a nema toga vi ste IKOM,bolje sada sto smo presli posto kada bude integracija imaju da gase sve jedno po jedno.
A koliko košta da na ikomov paket dodaš 2 Mb upload kako bi bili jednaki? Aj sad uporedi cene. - ne branim SBB, uglavnom ih kritikujem, ali nisi dobro uporedio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne zanima me da branim SBB ali IKOM ove pakete sa svim ovim kanalima i 75 internetom godinama vodi kao promotivne,obicno je stizalo ono pisamce u decembru hocete li ovo ono sve za neku smesnu cifru.Dobili su tako brdo korisnika a znali su sto vise korisnika veca cena kada se budu prodavali,uzese oni pare ogromne i nas navucene sa svim tim extra promocijama ostavise na milost i nemilost SBB-u a oni normalno nemaju milosti i tako obicni korisnici kao i uvek u ovoj zemlji naj.....u ,a neko dobro napunio dzepove i dovidjenja IKOM i svi paketi bice kod SBB-a oces neces nemoras ...
Hteli su Telenor da kupe, to bi bila onda trka sa MTS. Nadam se da ih neće preuzeti, videćemo.
Dzaba se nadasTo je gotova prica samo cekaju da objave, a objava bi trebala da bude krajem Oktobra. Ovo ti je insajderska info
Ne zezaj!!
Ne zezaj!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari