Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Ma to je smor zbog antene. Ako neko zna za slučaj da sa nekom sobnom t2 antenom mogu da se hvataju nacionalni kanali na Julinom Brdu, neka da preporuku.

Da li iko zna koje tv kanale sada imaju korisnici IKOM-a? Naime, na ikom sajtu, odnosno sada sbb, ne postoji nikakava informacija o tome sta placaju korisnici ikoma. Meni je uradjena ova "integracija", izgubio sam dosta kanala i dobio par komada ali nigde ne mogu da nadjem sta ja u stvari placam. Zvao sam i njih i kazu mi da se nista nije promenilo. Lazu. Izbacili su film box, film box plus, gomilu filmskih pinkova...

Izvrsena "integracija". Tel. 3 paket kod IKOM-a. Izgubio sam tacno 20. Pinkovih kanala. Od 13. filmskih Pinkova ostadose 3. Nema ni film boxa, film box plus. Dadose AMC i tv1000. Uglavnom...ojadise.

Zovem ih nekoliko puta i pitam koje kanale sada, kao IKOM pretplatnik, ja imam posto nigde ne postoji informacija o tome. Niko ne zna da mi kaze, samo ponavljaju da sam i dalje TEL. 3. Net je ostao nepromenjen, telefon takodje a tv?! Niko ne zna ili nece da mi kaze sta ja sada placam. Za koje tv kanale dajem svakog meseca pare?

Juce sam ih zvao i kazu da sam u start paketu. A u start paketu ima SK u HD koji meni ne rade. Ona se nesto cudi pa me prebaci na tehnicku podrsku. Tamo mi kazu da sam do 8. 10. na promotivnom i da treba sve da imam otvoreno. Kao proverice i ne javi se vise.

Danas ponovo zovem i kazu mi, ma kakva promocija...Pa dobro, gde je spisak kanala koje trebam da imam? E, pa to ne postoji. :D

I sta sada?

Stiglo mi upozorenje na kajronu TV da nisam izmirio obaveze . Sunce ti ebem

Poslednja izmena:
Ја сам данас добио рачун,а рок плаћања ми 2 дана!?

Јел се ово још некоме десило?

Од кад се СББ умешао,ово је постао шоу програм.

@valdevit

da, kasne. ali možeš račun da platiš kad hoćeš, ne moraš do 15.
isključuju posle dva neplaćena računa.

не смем да ризикујем,јер пеглам од куће преко нета,тако да ћу уплатити сутра.

Иком је гасио ако закасниш пар дана. Једном ми се десило,па сам преко телефона за дан слупао 10 ГБ

Cukaricka padina nema interneta danas najmanje od 15.00. Ima li jos neko problema?

не смем да ризикујем,јер пеглам од куће преко нета,тако да ћу уплатити сутра.

Иком је гасио ако закасниш пар дана. Једном ми се десило,па сам преко телефона за дан слупао 10 ГБ

Ikom je toleraisao do 2nedelje kasnjenja.. Znam pouzdano jer je problem posto i dok im je bilo do 5og u mesecu meni prvi deo plate 10og a posle prebacili na do 20og a meni drugi deo 25 , poenta uvek sam kasnio :d Nikad me nisu ugasili... Sto se SBB-a tice, i njima kasnim po 7 do 10 dana al za sad nije bilo prolema

Cukaricka padina nema interneta danas najmanje od 15.00. Ima li jos neko problema?
Ja gledam preko tim viewera šta žena radi na kompu, štucnulo na minut, inače radi. Pre toga pričao sa detetom, tako da od sedam do sada je ok.

Situacija rijesena. Lopta pogodila taster za iskljucivanje interneta na modemu koji je "sakriven" ispod stola. :)

Ikom je toleraisao do 2nedelje kasnjenja.. Znam pouzdano jer je problem posto i dok im je bilo do 5og u mesecu meni prvi deo plate 10og a posle prebacili na do 20og a meni drugi deo 25 , poenta uvek sam kasnio :d Nikad me nisu ugasili... Sto se SBB-a tice, i njima kasnim po 7 do 10 dana al za sad nije bilo prolema

Знам сигурно да је био 17. у месецу кад су ме угасили

Prvo mi izaslo obavestenje na tv da nisam platio racun a onda dosao postar , 2 racuna nisam izmirio a komsinica 80 god ima samo tv dobila racun sa FLAT 1 , nisam znao da je haker . Od opreme za internet ima samo sporet i bojler . Kakvi su hohstapleri ovi iz SBB za ne poverovati

Ja sam na Flat 5 paketu i instalirao sam EON na tabletu, rekoh da probam da ga aktiviram, kad ono može! Međutim, jedini kanali koji mi rade su HBO i Cinemax, za sve ostalo piše da nije aktivirano. Takođe na Moj SBB, kod uređaja mi piše da je na EONu aktiviran moj tablet.

Ja sam na Flat 5 paketu i instalirao sam EON na tabletu, rekoh da probam da ga aktiviram, kad ono može! Međutim, jedini kanali koji mi rade su HBO i Cinemax, za sve ostalo piše da nije aktivirano. Takođe na Moj SBB, kod uređaja mi piše da je na EONu aktiviran moj tablet.

kako si aktivirao ?

Ja sam na Tel3 i na Eonu mi rade samo radio kanali.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kako vama uopste radi Eon kada nama i ako smo na tel3 pise da je EON samo za Trio gold pakete,a ima li neko info hoce li skoro i kad integracija u Zarkovu

Je li zavrsen Dorcol sa integracijom? Kad ce dalje? :D

Evo radi i meni HBO i Cinemax na EON-u , registrovao preko Moj SBB
HBO1.jpg

Како да на овом новом модему рутер видим ко се све качи на Wi-Fi? За улазак у сетовање 192.168.40.1не тражи лозику?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Tek sad vidim da na EON-u mogu da gledam sve emisije sedam dana unazad, što je zaista ekstra stvar, takođe radi i AirPlay pa može sve da ide na apple tv.

Nazad
Vrh Dno