Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Мени делује писменије од просечних текстова које виђам около као и од многих порука на форуму. ;)

Pa... tu su negde.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Samo ko pređe na nove pakete. Stari ne dobijaju ništa novo dok su na starim paketima.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne znam da li je neko spominjao vec, ali ce svi korisnici IKOM-a do kraja godine morati da uzmu neki SBB paket.
Tako mi bar rekose radnici SBB-a u Uscu.

Ja kada sam ih pitao pre mesec i nesto i hteo da se prijavim za onu ponudu 6 meseci 1 din na kupujem prodajem oni su rekli da jos nije gotov prenos i unapredjenje mreze i da ce biti negde u septembru. E sad, receno mi je da moze da se predje ali da bi televizija ostala ista dok se sve to ne zavrsi. Napomenuli su da ce zvati i obavestavati ljude ali i dalje niko nije zvao..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

И ја сам их звао пре недељу дана како бих прешао на те сбб пакете. Рекли су ми тек у децембру кад заврше "интеграцију". Бићу обавештен,бла-бла

Mene su zvali. Nude da plaćam 6 meseci isto kao sad a onda 500 dinara skuplje za sporiji internet. Pitao sam ih da li su svesni svoje nebulozne ponude.

Najbolje ko nije pod ugovornom obavezom, da odjavi sve i ponovo prijavi i valjda ce dobiti promotivno za nove korisnike 6 mes po 999 din...i meni su nudili da predjem na njihov paket i 6 mes placam po dosadasnjoj ikomovoj ceni a posle....joj. Novost je posto vec imam modem i ruter ujednom, ne bi mi menjali... A ja bih bas menjao ovaj CBN...za neki Cisko.

Ne znam da li je neko spominjao vec, ali ce svi korisnici IKOM-a do kraja godine morati da uzmu neki SBB paket.
Šta se dešava ako je nekome istekla ugovorna obaveza, zadovoljan je sadašnjom IKOM analognom TV ponudom (znači nema internet), nastaviće da plaća i ne želi promene ni novi ugovor. Hoće li za njega prestati signal, vrv ne? Samo će početi da stižu novi računi sa novim brojem, ali ako se plaćaju sve se nastavlja i dalje. Ili ne? Sad kao obilaze agenti i plaše da mora da se potpiše novi ugovor, ali to je vrv za digitalije samo da mora...

Za sada ne mora novi ugovor ni za jednu uslugu. Plaćamo po starom dok nas ne uslove. Pominje se to potpisivanje novih ugovora ali ta informacija nije zvanična.

Šta se dešava ako je nekome istekla ugovorna obaveza, zadovoljan je sadašnjom IKOM analognom TV ponudom (znači nema internet), nastaviće da plaća i ne želi promene ni novi ugovor. Hoće li za njega prestati signal, vrv ne? Samo će početi da stižu novi računi sa novim brojem, ali ako se plaćaju sve se nastavlja i dalje. Ili ne? Sad kao obilaze agenti i plaše da mora da se potpiše novi ugovor, ali to je vrv za digitalije samo da mora...
Ne moraš da potpišeš novi ugovor. Kada bude završeno unapređenje mreže u tvom delu grada i pušten SBB signal, imaćeš analognu Sbb kablovsku, bez ultra kanala i bbc news. Neophodno je samo ponovo da skeniras kanale jer će promeniti pozicije.

Ne moraš da potpišeš novi ugovor. Kada bude završeno unapređenje mreže u tvom delu grada i pušten SBB signal, imaćeš analognu Sbb kablovsku, bez ultra kanala i bbc news. Neophodno je samo ponovo da skeniras kanale jer će promeniti pozicije.

to! thx

Jedno krajnje lenjo pitanje sa moje strane, mrzi me da listam stotine stranica unazad.

Pa ko bude želeo da odgovori unapred hvala.

A pitanje glasi, da li se Ikom konačno utopio potpuno u SBB, i da li svaki novi korisnik
se vodi kao SBB-ov korisnik sa SBB-ovim paketima.

U prevodu da li su od Ikoma ostali samo dugmići? :D

Ima li da je neko presao sa Tel 3 na trio gold i posto smo u tel 3 imali i pink,hbo, za odrasle, pakete dali ostaje nesto od toga ili se sve doplacuje,culi smo da kao ostaje nesto od toga na 24 meseca .Pitamo za Trio GOLD ovaj od 3589 dinara

Ima li da je neko presao sa Tel 3 na trio gold i posto smo u tel 3 imali i pink,hbo, za odrasle, pakete dali ostaje nesto od toga ili se sve doplacuje,culi smo da kao ostaje nesto od toga na 24 meseca .Pitamo za Trio GOLD ovaj od 3589 dinara

koliko je neko rekao valjda biras dal ces hbo ili xxx...mislim da je to neko rekao..platis skuplje i biras sta ce da ti ukinu :D smanje ti down ali dodaju upload :) ovo se isplati skoro samo kome treba dobar upload, i ko hoce ono 72 sata unazad po svaku cenu :)

ps.ja se jos drzim mog tel3 i ne pustam ga..za sada :D za prelazak ili neki motiv tj korist da imam ili da me nateraju ako imaju pravo.a onda cu mozda pre i box paket da uzmem iz principa

Dobio sam njihovu novu semu, tj njihove "vrhunske" service. Samo cu reci: koje neopevano smece!!!!!! Pola kanala fali, +1 kanali fale, sva sreca da nemam ugovor sa njima!!!!
Zao mi je samo sto nema na sta "pametno" da predjem, sve je manje vise isto.

Koji TV paket ti se vodi sada?

Ajd za plus 1 kanale, ali kako fali pola kanala? Negde sam pročitao uputstvo za skeniranje za vas sa novom shemom, uradio tako?

Ajd za plus 1 kanale, ali kako fali pola kanala? Negde sam pročitao uputstvo za skeniranje za vas sa novom shemom, uradio tako?

Kako ne, cak i obrnuo korisnicki servis, automat pojasnio, skenirao sve na oba resivera.

Ono sto primecujem je da npr fali mi par hd kanala, a zauzvrat nesto drugo dodato, axn spin nema itd itd. Npr mozda zvuci *****ski ali takodje isto pinkovi kanali fale (a meni u pretplatu ulaze full pinkovi kanali, iako ih ne gledam). Sve u svemu bas primecujem da nema kanala.
Mozda bi oni resili sa opcijom za +1 kanale 72h sata unazad, ali moj risiver trenutno to ne podrzava.
Da rezimiram, kod ikoma tel5 je imao sve sve sve otkljucane kanale zajedno sa 250 mbps netom.

Sent from my iPad using Tapatalk

Dobio sam njihovu novu semu, tj njihove "vrhunske" service. Samo cu reci: koje neopevano smece!!!!!! Pola kanala fali, +1 kanali fale, sva sreca da nemam ugovor sa njima!!!!
Zao mi je samo sto nema na sta "pametno" da predjem, sve je manje vise isto.

Jel si sam presao ili su te oni prebacili? Tj jel si uzeo Trio Gold ili koja je prica?

Nisam presao, nisam sklapao nikakav ugovor sa sbb-om. I dalje sam zvanicno tel5 paket. Ovo je prelazak na njihov signal, tj njihovu programsku semu, posto jelte ne treba ikom da emituje vise kanale.

Zvuči suludo da sada imaš manje HD kanala nego kod ubogog Ikoma. Liči na ucenu, da te nateraju da potpišeš nešto. Mogao bi kad budeš imao vremena da staviš ovde spisak kanala, makar kroz slikanje ekrana tv-a, da bi ostali znali šta ih čeka kada "unaprede" shemu.

Ja primecujem da sbb ima vise HD kanala, ali dzabe kada odem na taj kanal a ono crn ekran. Ajde ovih dana cu bas da napravim poredjenje sta sam dobio vise, a sta je otislo od kanala.
Edit: Ni ranije nisam hteo da potpisujem, a tek sada mi ne pada na pamet. Ja da dajem vise para za manje brzine i za par kanala vise koje nikad necu gledati, neka hvala!
A da ne spominjem ugovornu obavezu, koja mi je trn u oku.

Sacekacu telekom ili orion ftth, a za televiziju se debelo razmisljam da kupim amazon firestick, stavim kodi, i gledam iptv preko toga. Pa sta mi zatreba od dodatnih kanala, nabavicu!!!.

Poslednja izmena:
Vrh Dno