Da li neko zna nešto više o ovoj EON platformi? Da li će ona biti dostupna postojećim (starim IKOM) korisnicima?
http://www.ikom.rs/televizija/eon-od-5-septembra/index.html
Šta se dešava ako je nekome istekla ugovorna obaveza, zadovoljan je sadašnjom IKOM analognom TV ponudom (znači nema internet), nastaviće da plaća i ne želi promene ni novi ugovor. Hoće li za njega prestati signal, vrv ne? Samo će početi da stižu novi računi sa novim brojem, ali ako se plaćaju sve se nastavlja i dalje. Ili ne? Sad kao obilaze agenti i plaše da mora da se potpiše novi ugovor, ali to je vrv za digitalije samo da mora...Ne znam da li je neko spominjao vec, ali ce svi korisnici IKOM-a do kraja godine morati da uzmu neki SBB paket.
Ne moraš da potpišeš novi ugovor. Kada bude završeno unapređenje mreže u tvom delu grada i pušten SBB signal, imaćeš analognu Sbb kablovsku, bez ultra kanala i bbc news. Neophodno je samo ponovo da skeniras kanale jer će promeniti pozicije.Šta se dešava ako je nekome istekla ugovorna obaveza, zadovoljan je sadašnjom IKOM analognom TV ponudom (znači nema internet), nastaviće da plaća i ne želi promene ni novi ugovor. Hoće li za njega prestati signal, vrv ne? Samo će početi da stižu novi računi sa novim brojem, ali ako se plaćaju sve se nastavlja i dalje. Ili ne? Sad kao obilaze agenti i plaše da mora da se potpiše novi ugovor, ali to je vrv za digitalije samo da mora...
Ne moraš da potpišeš novi ugovor. Kada bude završeno unapređenje mreže u tvom delu grada i pušten SBB signal, imaćeš analognu Sbb kablovsku, bez ultra kanala i bbc news. Neophodno je samo ponovo da skeniras kanale jer će promeniti pozicije.
Ima li da je neko presao sa Tel 3 na trio gold i posto smo u tel 3 imali i pink,hbo, za odrasle, pakete dali ostaje nesto od toga ili se sve doplacuje,culi smo da kao ostaje nesto od toga na 24 meseca .Pitamo za Trio GOLD ovaj od 3589 dinara
Ajd za plus 1 kanale, ali kako fali pola kanala? Negde sam pročitao uputstvo za skeniranje za vas sa novom shemom, uradio tako?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Dobio sam njihovu novu semu, tj njihove "vrhunske" service. Samo cu reci: koje neopevano smece!!!!!! Pola kanala fali, +1 kanali fale, sva sreca da nemam ugovor sa njima!!!!
Zao mi je samo sto nema na sta "pametno" da predjem, sve je manje vise isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari