Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Hm a na koji racun sa kojim pozivnim brojem sada placamo :D? Ovo iz SBB aplikacije ili ovo sa regularnog IKOM racuna koji je danas stigao :)?

"sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo Vaš zahtev za realizaciju ADSL usluge pozitivno rešili i da možete posetiti našu najbližu poslovnicu uz ličnu kartu na uvid u cilju preuzimanja opreme i potpisa ugovora za uslugu."

.................... SISAJ GA SBB ............

izvinite ali moro sam :)

Poslednja izmena od urednika:
Box 3 kod Telekoma (fiksni + internet 50/2 + IP TV) je 2.999 dinara, ali nema Sport Klub kanala koji su meni najbitniji.

Nema Fox na mts ej Fox

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nema Fox na mts ej Fox

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Iskreno ja TV gledam mozda sat vremena u nedelji, dok mi ne prodje besplatnih 5 meseci cu da koristim iptv, posle cu verovatno da izboksujem fiksni i tv, mozda dobijem jos koji mesec free :) , ja sam nasao na iptv za 720din mesecno sa 1000kanala

Da li je neko pokusao da koristi unifon aplikaciju kroz ikomov telefon?

Da li je neko pokusao da koristi unifon aplikaciju kroz ikomov telefon?
Ја сам покушао али нисам успео. "Телефон тренутно није у могућности да се повеже на сервер".
Пробао сам и са налогом од брата који има СББ трио голд исто неће.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

barajevo.jpg

Prvi put i nama je isto pisalo ali kada to pise probajte i uspecete drugi ili treci put tako je bilo nama i sada super radi,nego ima li sta novo hoce li nam dati uslove kao Sbb novim korisnicima ili nas ostaviti na Ikom ovako kako je. . .

Poslednja izmena:
Шта си куцао код СББ налог, шта код лозинке?

Шта си куцао код СББ налог, шта код лозинке?

Moras da se registruješ
Id korisnika
I tvoja šifra korisnika
Da dobiješ od njih email za aktivaciju
Ako nisi dobio jos pozovi KC
Zamoli da ti pošalju

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да ли мислиш на мој сбб апликацију или унифонапликацију?

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Ja koristim u IKOM-u samo osnovni paket kablovske televizije. Stiglo mi je ovih dana obaveštenje od IKOM-a/SBB-a:
Korisnici osnovnog paketa kablovske televizije račun za period jul-avgust dobiće u septembru.

Da li to znači da ne moram da plaćam za ova dva meseca ništa dok ne dođe taj zbirni račun u septembru?

Mi u kući gledamo samo N1 i po neki put RTS.

Vidim da će da sljaka ikom paket dokle može, pa vdsl + internet TV ili box 3 ili verovatnije Vip kućni net + TV box da se ne bi plaćao harač za fiksni ili iptv bez normalnih kanala.

Čim ni telekom ne daje akcije, ovo je opasna ujdurma/monopolski dogovor u toku.

Neka sitna ili krupnija stranačka duša se prodala, a za narod, ko ih šiša. Standardno za našu državu.

Elem, spreman sam da idem do kraja u ovoj borbi pa makar samo mobilni net koristio. [emoji1]

Poslednja izmena:
Akcije nemas za Box trenutno al ima i dalje samo za net 5 meseci po dinar

Da li neko ima slican problem?
6439550649.png
Lokacija je Vozdovac, paket TEL3 (75/2).
Na sajtu nema nikakvog obavestenja o radovima na mrezi. :mad:

koliko vidim i cujem iz licnog iskustva kako je sbb umesao prste ode nama i kvalitet neta i tv signala....ja sam na tel2 i ista stvar, jedan dan mi je cak upload duplo skocio, ali samo jedan dan...

Meni je IKOM Tel3 super radio u Zemunu(znam da su se mnogi žalili na temi, ali meni net nikad nije štucnuo godinama) i onda se desilo preuzimanje. Svako veče od 8 do ponoći meni je brzina 1mbps, ne može se koristiti, moram da uključim mobilni net kao support

Sent from my iPhone using Tapatalk

TEL3, Zvezdara, i kod mene nešto lošiji download...

6440982407.png

ne placas nista dok ne stigne racun u septembru jer ne znas poziv na broj koji se menja svakog meseca. nije mi samo jasno odakle im ideja da mogu da mi naplate 3 racuna od jednom??
zanima me jedna stvar - svi spominjete samo mts kao alternativu. mts nema ni jedan fox kanal!!! vazno da imaju 117 pinkovih kanala! niko ne spominje postu. oni cak i u analognoj ponudi imaju hrt 1 i 2. za one kojima ne treba brzi internet od dosadasnjih flat 2 odn. 10mb cena je 1900din za kablovski internet i 2000d za ADSL. mislim da ovo nije losa ponuda (3 meseca 1 din). ne znam samo koliko naplacuju uvodjenje u stan

pretplata u prva tri meseca od - 1 dinar
PAY TV u prvom mesecu za 1 dinar
jednokratna naknada za (jedan) digitalni prijemnik - 1 dinar
priključenje televizije - 1 dinar
instalacija tv priključaka (za troškove do 2.000 din.) - 1 dinar
(troškovi koji prelaze iznos od 2.000 dinara se umanjuju za 1.999 dinara).

ne placas nista dok ne stigne racun u septembru jer ne znas poziv na broj koji se menja svakog meseca. nije mi samo jasno odakle im ideja da mogu da mi naplate 3 racuna od jednom??
zanima me jedna stvar - svi spominjete samo mts kao alternativu. mts nema ni jedan fox kanal!!! vazno da imaju 117 pinkovih kanala! niko ne spominje postu. oni cak i u analognoj ponudi imaju hrt 1 i 2. za one kojima ne treba brzi internet od dosadasnjih flat 2 odn. 10mb cena je 1900din za kablovski internet i 2000d za ADSL. mislim da ovo nije losa ponuda (3 meseca 1 din). ne znam samo koliko naplacuju uvodjenje u stan

pretplata u prva tri meseca od - 1 dinar
PAY TV u prvom mesecu za 1 dinar
jednokratna naknada za (jedan) digitalni prijemnik - 1 dinar
priključenje televizije - 1 dinar
instalacija tv priključaka (za troškove do 2.000 din.) - 1 dinar
(troškovi koji prelaze iznos od 2.000 dinara se umanjuju za 1.999 dinara).

VDLS 50/2 5meseci po dinar + 2 meseca probe, 1800din mesecno posle , IPTV mozes da uzmems na kp, ima za 700din 1000kanala mesecno, mozes i legalno Klik TV ili neki drugi , tako da ne znam kako to nije alternativa + dobijes -100din na fiksni ako boksujes :)
Tako da ne znam kako nije, ja sutra uzimam opremu pa javljam kako radi

Kod mene je bio problem 2 dana sa pingovima i brzinom posle prebacivanja. Sada je sve to ok. Npr pre sam imao losiji ping u WOTu tipa 50ms sada je to 25 28 konstantno. DNS sam koristio na IKOMu Google sada nisam menjao korisim ove koje jesu.

Poslednja izmena:
Updajt:
MTS sljaka odlicno, na ruteru mi cak pise Attainable Rate preko 100mb/s tako da izgleda imam odlicnu vezu sa centralom :) , poklonili su mi cak besplatno MTS sim karticu mada broj je neko smece al nema veze :) , ja se u ovoj temi vise necu javljati u toku ove ili sledece nedelje idem da raskinem sa ikomom , pozz srecno svima zelim vam veliki download/upload i mali ping xD

Nazad
Vrh Dno