P
poopBot
Guest
Upravo ih otkacio komplet, i kablovsku i net, sada lagano. Uzdravlje cheerscheerscheers
Sta ces sad, ja sam prvo podneo zahtev za mts pa cekam odgovor, VIP ima internet al je 100gb limit , posle neka sakata brzina
Upravo ih otkacio komplet, i kablovsku i net, sada lagano. Uzdravlje cheerscheerscheers
Kako ste se registrovali na SBB portal? Pisali im mail?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja nista dobio jos nisam (jos bolje) i kako ne radi IKOM portal?
Ја сам добио маил са упутством. У маил је линк ка СББ порталу, ту је све попуњено и шифра корисника и ИД корисника, ти само изабереш лозинку.Kako ste se registrovali na SBB portal? Pisali im mail?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Aha ok . Ja nisam koristio IKOMportal pa pitamsamo neka mi ostave moj Flat 3 meni je to supe. Sbb je prebrz za mene
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Odličan je meni za ove pare,za 3300 ništa ja tu ne bih dirao.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Evo i ja sam dobio i registrovao se... Medjutim zanima me ako neko moze da mi pojasni ovo
http://prntscr.com/fshps2
Pise da je aktivran pre par dana??? Nista nisam potpisivao ni sa kim, a na Ikomu sam vec pozamasno vremena
Sta ces sad, ja sam prvo podneo zahtev za mts pa cekam odgovor, VIP ima internet al je 100gb limit , posle neka sakata brzina
da al ovo me malo bunii... Po ovome ispada kao da sam ja potpisao ugovor sa njima 29og ili kog a ja to nisam uradio. Pa me zanima samo da li se opet prave nesto pametni kao sto su se pravili oko UltreIntegrisani smo svi sada u taj novi sistem kako mi reče jedan glas iz KC u ponedeljak [emoji51]
Preuzeli bazu korisnika i ubacili u sistem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Još jednom su mi potvrdili da IKOM paketi ostaju i da ko ne želi da pređe - ne mora (što potvrđuje i ovo sada da smo ubačeni i na SBB portal i da nam se paketi vode po IKOM sistemu).
Da, ovo je jako vazno.
Znaci ko hoce moze da ostane sa IKOM ponudom. To je verovatno ostalo iz onog pravila oko monopolizma.
To sam i ja zakljucio danas citajuci pismo koje sam dobio od SBB-a u kome su me obavestili da se racun za juli placa u avgustu i da imam mogucnost da izaberem neki od powerd by SBB duo i trio paketa.
Znaci oni ne mogu da diraju nase IKOM pakete a onaj ko zeli (bitni su mu recimo HD kanali) moze da uzme neki od njihovih paketa.
Sve je stvar tumacenja. Ne smeju da ih diraju, ali smeju na svaka 2 meseca da povecaju recimo "cenu odrzavanja" na svakih par meseci i tako rese problem. Prisile one koji hoce da predju da predu, a oni koji nece ce i onako gledati alternative tako da ih ne zanima.
Ako zadrzimo Ikom pakete,da li mozemo imati D3GO?Integrisani smo svi sada u taj novi sistem kako mi reče jedan glas iz KC u ponedeljak [emoji51]
Preuzeli bazu korisnika i ubacili u sistem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne moze da ih nema, njihovi su ili su oni zastupnici(ili kako vec) za nasu zemlju.Kakva je situacija sa Ultra Kanalima.Ikom ih ima a Sbb nema,čudna situacija.
koliko sam video ne dobijamo nista dok smo na ikom paketima...kad se otvorimo da "posteno" platimo vise za slicno -e tad dobijamo sve od SBB sto ide standardno kod njih...
Nemaju ih od 01.07. jer je raskinut ugovor pošto nisu plaćali liku čiji su...Ne moze da ih nema, njihovi su ili su oni zastupnici(ili kako vec) za nasu zemlju.
I da imaju ih naravno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari