E onda te potpuno razumem i svakako da je D3go bio koristanNažalost krivo...
Bio sam na nekom dosadnom službenom događaju, gde definitivno nisam bio svojom željom, naročito ne kad je EL. Sedim u pozadini i u tišini posmatram meč koji smo još dobili - dobar način da mi ipak ne propadne veče...
Btw nisam niti nameravam komentarisao vredi li ovaj prelazak jer je tip manje više individualna stvar u zavisnosti od potreba, samo sam naveo šta d3go stvarno jeste...
Lose si razumeo... Ne moze da radi D3GO u inostranstvu na tudjoj mrezi. Radi samo na SBb-ovoj UNIFI mrezi tj http://unifi.sbb.rs/
Ok u tom slučaju za mene taj D3GO pada u vodu.Lose si razumeo... Ne moze da radi D3GO u inostranstvu na tudjoj mrezi. Radi samo na SBb-ovoj UNIFI mrezi tj http://unifi.sbb.rs/
Ok u tom slučaju za mene taj D3GO pada u vodu.
Slazem se da komparacija nije moguca, ali tvoja drama o najgorem scenariju je u najmanju ruku preterana.
Ikom 2675 dinara - digitalna, hbo, 18+, 50/2
Sbb - 2674 dinara - digitalna, 22hd kanala, 60/4, 72h unazad, D3go na 3 uredjaja [napominjem 2 godine ugovor, pa posle full cena, ali za dve godine ko ziv ko mrtav]
SBB generalno ima mnogo bolju tv platfornu, tako da sto se mene tice, jedva cekam da stignu.
Kome je skupo, brate antena u ruke pa gadjaj Avalu...
Razlika je malo veća. Kod SBB platiš CAM i na svim televizorima imaš sve programe iz svog paketa. Kod Ikoma, za svaki tv kupuješ pakete (npr. HBO imam samo na jednom TV-u, NG imam i na drugom jer plaćam dodatnih 300 dobara pretplate, a na trećem nemam ni HBO ni NG)Ne zaboravi da:
IKOM = digitalna otključana tj. na koliko god televizora imaš, nema potrebe za dodatnim uređajima i daljinskim upravljačima
SBB = digitalna na jednom televizoru
Kod mene se zakuvava situacija, sada pored SBBa koji dolazi, od juče oblepljena oglasna tabla sa Radijus Vektorovom ponudom. A od danas i Beogrid stigao do mog dela bloka. Oni su pod SBBom i razlikuje im se ponuda i nije kabl nego kao i Telekom.
Jel ima nekog ko je upoznat sa Beogridom kao provajderom.
Јесу али имају своју понду. Ићи ћу до Делта ситија тамо СББ има штанд па ћу мало да се распитам.
Hvala, jesam [emoji6]imaš ovde temu na forumu, po onome što sam pročitao, odlični su
edit: vidim da si je našao![]()
Znaci nikad... kao mnoge druge stvari u nasoj zemlji
Nije jedini ali je od tih "velikih" jedini.Mislim da je Radijus Vektor jedini koji ima i Arene i Sport klub.
Sent from Nexus 5x using Tapatalk
Ne mora da znači, vidim da npr. Pošta NET ima u ponudi i arene i sk i to u HD varijanti.
Ima Vektor i Arenu i SK u HD...Takoe.
Vektor ima u standardnoj ponudi Arenu 1,a HD paket uz doplatu.
Koliko se sećam SK HD paket nema uopšte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari