Orion isto nema SK.Svi imaju sk osim telekoma...
Odakle da d3go ne radi u inostranstvu? Ne rade sve kanali (kao ni na drugim mrežama kad si u Srbiji) ali d3go radi. Svake godine sam na moru u vreme Vimbldona i gledao sam mečeve ili na laptopu ili na telefonu.Tačno i upravo to je najveći nedostatak koji sam pominjao!
Niko nema odeju u vezi sa ovim, mislim da je bitna stavka za mozganje?A sta se desava ako neko danas potpise dvogodisnji ugovor sa Ikomom?
zato ima sve na kodi-u bez obzira na provajdera![]()
Pošalju email o dugovanju na onu adresu koju dobiješ na početku.
A postoji i info o svakom plaćenom/neplacenom računu na portalu.
Ali lakše je kukati po forumima...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Molim te uporedi cifre konkretno ovde . Nema sanse da je SBB povoljniji
Korisnik sam njihovog TEL 3 paketa i kad sam uporedio cifre sa (njihovim nesuđenim ocem) SBB GOLD paketom, koji bih preko izvesnog sajta plaćao promo 1 dinar 6 meseci - ispada da kod tugaljivog Ikoma plaćam 10% skuplje, računajući dvogodišnju ugovornu obavezu. Imao bih pritom (uz brojne druge pogodnosti) doduše 15M sporijii net, ali kao da bih to pa osetio uz duplo jači i stabilniji upload.
Znam da je SBB kupio Ikom, naravno. Šta više, baš se zato predomišljam da što pre pređem kod njih. Da ne bi posle eventualno ispala neka "stara Srpska" priča, tipa - A, pa vi se sada ne možete registrovati kao novi korisnik i uživati inicijalne benefite. Jer praktično samo prelazite kod nas iz firme koja od nedavno funkcioniše pod našim okriljem...SBB masovno uvodi NAT tj. privatne IP adrese i daje neke krš rutere sa lošim wifi signalom, bez mogućnosti stavljanja istih u klasični bridge mode
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari