bole1968
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.01.2014
- Poena
- 159
https://portal.ikom.rs/Da li na sajtu IKOM-a postoji opcija da se proveri da li su uplate proknjižene, odnosno online upit stanja pretplatnika?
Ali moraš biti u lokalnoj mreži
https://portal.ikom.rs/Da li na sajtu IKOM-a postoji opcija da se proveri da li su uplate proknjižene, odnosno online upit stanja pretplatnika?
jel ima SBB nekog ozbiljnog konkurenta sem Vektora u Beogradu?
A imaš i Orion npr...
Ne može da se napravi komparativna ponuda za slične pare, pričaš napamet. SBB je značajno skuplji, a šta to više donosi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok sam kucao poruku, stiglo je par odgovora.
I meni deluje da ćemo bolje proći sa SBBom. IKOM se jednostavno prepustio i osim sitnica na TV kanalima i ubrzavanja neta, nije ništa novo nudio.
Naročito od kad ih je Arena otkačila.
Osim TV-a unazad 72 sata (kome treba) SBB ni po cemu nije bolji od Ikoma osim ako nisi slep ili SBB radnik. Vece ili ti skuplje cene za isti ili sporiji net (sto je slucaj na jacim paketima), fixna Ip adresa koja se ne menja? ne znam sta je tu bolje, molim te objasni mi.Slazem se da komparacija nije moguca, ali tvoja drama o najgorem scenariju je u najmanju ruku preterana.
Ikom 2675 dinara - digitalna, hbo, 18+, 50/2
Sbb - 2674 dinara - digitalna, 22hd kanala, 60/4, 72h unazad, D3go na 3 uredjaja [napominjem 2 godine ugovor, pa posle full cena, ali za dve godine ko ziv ko mrtav]
SBB generalno ima mnogo bolju tv platfornu, tako da sto se mene tice, jedva cekam da stignu.
Kome je skupo, brate antena u ruke pa gadjaj Avalu...
D3Go nije uopšte kao video klub već mogućnost da gledaš njihove kanale na nekom od mobilnih uređaja kada se nalaziš van kuće. Zgodno recimo kada je bila Evroliga a ja bio u dometu UNIFI...
Naravno to ima svojih prednosti i svojih nedostataka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari