Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Ima li neko problema sa dns serverima? Po par minuta se ucitavaju stranice. Sve mi stoji na automatski nisam ih rucno menjao

+1 Juce problem na banovom brdu sa dns-om. Danas sve radi normalno.

Skidam neku bazu preko 1tb,traje par dana. Imam 50 mbps paket. Primetio sam da samo noću može da izvuče max,preko dana 20-30...

Pa zavisi i odakle skidaš. Meni je recimo glavno merilo kojom brzinom može da mi povuče instalaciju neke igre sa Steam-a, pošto oni imaju dobre servere. Tu uglavnom nagazi skoro maksimum.

Sinoć sam skidao neke torrente, oduševio sam se brzinom dl-a - 8.5Mb/s. Preko dana je dobro kad izvuče pola od toga.

Meni i 10 Mbit/s down dosta ali plačem za uploadom.

Meni je torent 8.5,bilo kada da upalim. Dal bio dan ili noc, maksimalnu brzinu izvlaci.

svi dizu po malo cene (standardno objasnjenje - poboljsanje ponude i uskladjivanje sa kursom evra)-
elem, stigla ponuda/obavestenje
flat 3 standard nastavlja mi se sledece godini po ceni od 2300** (do sada placao 2225)
-regularna ce biti 2625 sto znaci da je usteda 325 din/mesecno
na godinu dana ode mi za net/tv 2300*12=27600 - solidno vala

** ako neko koristi flat 3 (van ugovorne obaveze) i nije dobio ovu ponudu sa umanjenjem nek zove do 15.12 korisnicki i trazi da koristi istu -

U bre, ovo je baš šibanje po ušima. Ja sad Tel3 plaćam 2600, a od januara 3000.

svi dizu po malo cene (standardno objasnjenje - poboljsanje ponude i uskladjivanje sa kursom evra)-
flat 3 standard nastavlja mi se sledece godini po ceni od 2300** (do sada placao 2225)

** ako neko koristi flat 3 (van ugovorne obaveze) i nije dobio ovu ponudu sa umanjenjem nek zove do 15.12 korisnicki i trazi da koristi istu -

Ja nikad nisam za isti paket dobio nikakvu promociju,redovno plaćam punu cenu.
Dobro je da neko ima tu promociju,ali nije u redu da drugi nemaju uopšte.

Ja je imam vec 3,4 godine, svaki put je to oko 300 don niže nego standardno, stiglo je i meni pismo pre nedelju dana..

Jel ste vi sa Flat 2 takodje dobili pismo za promo Tel 2 prelaz ?

U bre, ovo je baš šibanje po ušima. Ja sad Tel3 plaćam 2600, a od januara 3000.

Tebi nesto ne ide matematika? TEL3 je bez akcije 2925din, a od 1.Januara ce biti 2975din. 2975-2925=50din.

TEL3 sa akcijom je sada 2575din. do kraja decembra 2015., od Januara 2016. pa do decembra 2016. cena je 2775din. ako si uzeo akciju trebao si i da procitas sta se podrazumeva pod akcijom.

Uglavnom IKOM je digao cene 50din. za Internet/TEL pakete i 25din. mesecno odrzavanje kablovske.

Kad je ta promocija krenula? Ja ništa od toga nisam dobijao a mislim da jedno dve god već nisam pod ugovorom.

Edit: Sad sam zvao, kažu da to nije ua moj paket o_O i da je to neka stara promocija u pitanju.

Poslednja izmena:
Tebi nesto ne ide matematika? TEL3 je bez akcije 2925din, a od 1.Januara ce biti 2975din. 2975-2925=50din.

TEL3 sa akcijom je sada 2575din. do kraja decembra 2015., od Januara 2016. pa do decembra 2016. cena je 2775din. ako si uzeo akciju trebao si i da procitas sta se podrazumeva pod akcijom.

Uglavnom IKOM je digao cene 50din. za Internet/TEL pakete i 25din. mesecno odrzavanje kablovske.
Ide meni matematika sasvim dovoljno dobro. Promo period mi ističe u januaru i od tad sam dužan plaćati punu cenu.

Pa ne znam kakvu tu akciju imas koja sada istice? Nista lose nisam mislio pod ovim da ti matematika ne ide dobro, ali mislim da si pomesao loncice? Uzeo si ovu TEL3 akciju koju su sada nudili? Sto je bilo do 15. Jula da predjes sa FLAT3 na TEL3?

Nisu normalni!? Digli su cene za 50+25 RSD, to tebi nije normalno?

Nije u pitanju iznos, nego to što dižu cene a ništa ne čine na podizanju kvaliteta usluga. Imam Flat 5 paket a internet protok mi stalno varira i umesto 150 mb često je i samo 5 mb. Poprave oni to kad pozovem ali to ne bi smelo da se dešava. Otkad su promenili programsku šemu još nisu rešili tadašnje probleme. Još uvek ima praznih i test kanala bez signala, i internog kanala i najava na desetak mesta. Kanal C music treba da ide u HD a oni ga puštaju u SD rezoluciji. Programski vodič često ne radi i nije ispravan. Na Filmbox kanalima vodič kasni za jedan sat pa je teško snaći se iako ima nekad dobrih filmova. Sve je to amaterski za toliku cenu. Inače otkad sam prešao pre dve tri godine na ovaj paket cena je skočila sa otprilike oko 3000 din na 4375 din. To je skoro 50 posto više i to sve malo po malo. Da ne pričam o tome da još uvek čuvam prvi ugovor od pre desetak godina, kada sam priključak platio 100 eur a u ugovoru lepo piše da cena za kablovsku televiziju nikada neće preći 4,5 dolara!

Izgleda te secanje ne sluzi dobro... http://forum.benchmark.rs/showthrea...lna-rasprava&p=2397016&viewfull=1#post2397016

Cena FLAT5 je 2010. bila 3950din, a sada je 4275din., znaci +325din. a tada je FLAT5 imao brzinu od 15Mb/s a sada imas 150Mb/s, znaci 10 puta vecu brzinu.... U ostalom ko te tera da i dalje budes kod njih kada nisi zadovoljan? Mts BOX je uzasna ponuda, sa jos gorom ponudom Interneta, a i TV. Povecanje od 50din. i 25din. je sasvim normalno za ono sto nude, ponuda nije savrsena, i sam si naveo nekakve probleme sto se tice TV. A sto se tice interneta, kod mene, a koliko vidim i na ovoj temi kod 98% drugih korisnika internet radi odlicno.

I ja sam dobio pisamce sa "specijalnom promotivnom ponudom, samo za mene", koja kaze - ako produzim ugovor (istice mi u decembru) dobicu enormnih 50 dinara popusta na Flat 2 Extra. Koji doduse od januara poskupljuje za 50 dinara, tako da... Znaci plakanje.

Kad je ta promocija krenula? Ja ništa od toga nisam dobijao a mislim da jedno dve god već nisam pod ugovorom.

Edit: Sad sam zvao, kažu da to nije ua moj paket o_O i da je to neka stara promocija u pitanju.

Stara,ali je njima produžavaju već par godina,a mi ostali plaćamo punu cenu,jer misle da smo budale.
Toliko cene dugogodišnje korisnike.

Da, primetio sam, stari korisnici su im na zadnjem mestu.

Ja sam prvo pismo dobio pre 3 godine sigurno, možda i više, kada su došli, doneli novi Thompson modem, set top box i onaj ip telefon, koji doduše nikad nisam koristio, nego prebacio aparat na standardnu liniju, od tada svake god mi stiže novo, ne zovem ih jer piše da automatski ako se ne javim prelazim na ponuđenu akciju.. Flat 3 paket, mislim,onaj sa 50 mbps

Zna li neko hoce li povecavati broj besplatih minuta za fiksni telefon .Svi operateri daju vise besplatnih minuta a neki su cak i jeftiniji

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno