Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Zna li neko mogi li se birati kanali na tel 3 ,do sada smo imali flat 3 a sada prelazimo na tel 3 pa nas zanima moze li umesto ovoga 5 (erotski)da se stavi 4 Cinemax pa da bude paket 1234 umesto 1235
Ne. Lol :D

Jel neko ima problema sa pingom ovih dana?

Pingujem google.com (testa radi) i 8-9% mi izlazi kao ping timeout...

Kog operatera izabrati na Speed testu posto nema Ikom da bi izmerio kako treba

Telenor ili Vip, trenutno daju najmerodavnije rezultate.

Šta ovi rade ybote, ceo dan neki prekidi neta... Evo sada opet...Cukarica!!?

Stvarno sramota malo malo pa nema net u Zarkovu ok od 21 35 do 22 15,pa opet u toku noci ,oni ko da se igraju sa nama

Ma bre uzmite vile i lopate i pravac IKOM centrala. Sa druge strane, ja sam isto u Zarkovu i nemam nikakvih problema - net je dostupan sve vreme, ono sto placam dobijam ,ping je odlican.

Ma bre uzmite vile i lopate i pravac IKOM centrala. Sa druge strane, ja sam isto u Zarkovu i nemam nikakvih problema - net je dostupan sve vreme, ono sto placam dobijam ,ping je odlican.

Ako ti nemaš problem to ne znači da drugi nemaju.

Hteo je da kaže da problem nije globalni za region Žarkova, nego lokalno kod pojedinačnih korisnika, npr. loši kontakti po banderama, pa da zovu i da se bune.

Cao,

imam telekomov ADSL vec 8 godina, i dok sam bio u Tosinom bunaru, radilo je super.
Od skora sam se preselio u blok38 (blizu geneks kule), pa mi se rastojanje od cvorista povecalo na 2.5km, i umesto 10MBs, ogranicili me prvo na 8MBs - jer mi je konekcija pucala, medjutim puca mi idalje, i imam dve opcije:
- da mi smanje konekkciju na 7Mbs - sto mi se nikao ne svidja
- predjem na IKOM koji imam u zgradi.

E sad, koliko sam nasao po forumima, neko se zali neko se hvali - pa ima li nekog tu, kod.oko blokova 37 - 38, da mi kaze svoja iskustva sa ikomom, ili predlozi neko trece resenje.

U stanu vec imam IKOM kablovki internet, a u zgradi u prizemlju imaju kako se to zove - da kazem, podstanicu - za koju placaju zgradi mesecnu sumu, jer se tu nalazi, pa pretpostavljam da bi i kablovki trebalo dobro da radi.

trenutno placam:
- adsl box 3 paket mesecno mi stize oko 3 000
- ikom kablovski TV oko 1200

a ako predjem na ikom net troskove bih sveo na oko 3 soma, sto i jeste usteda 100 eura na godisnjem nivou...ali to nije primarno, primarno je da im NET radi lepo..

Ako je tu podstanica znaci da je u tom delu nova mreza,sto znaci da ce ti internet biti super slobodno predji u Ikom i imaces brzinu 5 puta vecu nego kod Telekoma

Ili probaj par meseci da plaćaš mesec za mesec bez ugovora, pa vidi kakvo je stanje. :)

Ima govornu postu ,samo neznam kako se aktivira najbolje zovnite korisnicki centar.Kad ih dobijete apelujte da ukinu placanje kad se zove ikom centar iz ikom mreze,sto nas vise apeluje pre ce da ukinu tu naplatu.sto se tice Ikom fiksnog za sada smo prezadovoljni samo da se ne pokvare

Ima govornu postu ,samo neznam kako se aktivira najbolje zovnite korisnicki centar.Kad ih dobijete apelujte da ukinu placanje kad se zove ikom centar iz ikom mreze,sto nas vise apeluje pre ce da ukinu tu naplatu.sto se tice Ikom fiksnog za sada smo prezadovoljni samo da se ne pokvare

Ne mogu da je ukinu,jer oni sami ne koriste broj iz sopstvene mreže.Bar je tako bilo do skoro.

Ima li iko informaciju iz Ikoma hoce li da povecaju bro besplatnih minuta u fiksnoj

Moze da stave neki besplatan broj tipa 0800 ali treba da sto vise ljudi pa ce da ubace takav broj

Logično bi bilo da od samog početka imaju broj iz svoje numeracije,a ne ovako.
Poziv na 0800 bi onda išao na njihov račun,a oni to sigurno ne žele.

Videh na IKOM sajtu da su povecali TEL4 paket sa 100mb/s na 125mb/s. Da li to povecanje brzine vazi za postojece korisnike ili samo za nove?

Meni varira tokom dana između 30 i 75mb.

Vrh Dno