Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Ni kod mene na Dorcolu. Inace, uvek posle povecanja brzine treba u proseku 4-5 dana da sve legne na svoje mesto.

Poslednja izmena:
Oporavilo i kod mene:

4707314014.png

Ni kod mene na Dorcolu...

Takodje Dorcol i nikad neki veliki problem.

Pozdrav! :cigar:

U tom slučaju je ceo vračar još jedna od tih mikrolokacija...

Nisam ni ja u Kumodrazu imao vecih problema. Jednom su cak i sami dosli i zamenili mi onaj spliter sto razdvaja kablovsku tv i internet...videli nekako kroz sistem da je neispravan a kod mene sve sljakalo normalno

Nakon sto sam se konsultovao sam Vama uzeo sam tel5 200 mbps.

Sledeci zakljucak:

Nisam se pokajao, radi dobro, ping solidan kakav i treba da bude, brzina nesto opada zato sto su matori kablovi, treba da dodje ekipa da menja kablove, a jos treba da se doradi mreza kao i da se izrutira saobracaj da bi se to uglancalo.

Izmerena brzina:

http://www.speedtest.net/my-result/4729329907

Dobio telefon, radi solidno, digitalna isti kvalitet telekomov IPTV, regularni i HD format. U sustini za ono sto placam vredi davati tolike pare.

Sto se tice telekoma, zalio sam se da me telekom zakida na usluzi i da su me zakljucali na 2 ugovorne obaveze. Zalio sam se Ratelu, nije prosao dan uzeli su da obradjuju predmet.

Videcemo cija majka crnu vunu prede!!!!!!!!

Kome da se obratim , koga da pitam ? Da li uopste imaju u planu da puste digitalnu televiziju i internet u Vinči. Ima samo obicna analogna kablovska. Preko godinu dana , povremeno im posaljem mejl, odgovore dobijam, bicete obavesteni ako bude u planu i tako. Nista konkretno. Sbb nikako da dodje iako su u blizini i njihove instalacije. Ali cesto pomislim da i oni imaju neki dil.

Meni je pre par dana kolega iz Vinče rekao da su prokopali optiku do raskrsnice kod pijace i da misli da je to Ikom.

Pa dal ce na ovamo ? Al vredi i ova informacija. Hvala

Poslednja izmena:
Kome da se obratim , koga da pitam ? Da li uopste imaju u planu da puste digitalnu televiziju i internet u Vinči. Ima samo obicna analogna kablovska. Preko godinu dana , povremeno im posaljem mejl, odgovore dobijam, bicete obavesteni ako bude u planu i tako. Nista konkretno. Sbb nikako da dodje iako su u blizini i njihove instalacije. Ali cesto pomislim da i oni imaju neki dil.
Imaju dil to znam jer sam pricao sa direktorom konercijale u SjBB a vezano za RV ista situacija sa svima kako mi je rekao imaju dil "o nenapadanju" kako rece.
Tako da.... Zakljucak izvuci sam ja sam ti sve rekao.

Ok, ako imaju dil i pretpostavio sam, ali onda ovi što su prisutni treba da ulože sredstva i omoguće i druge mogućnosti, koje već imaju u ponudi. Analogna kablovska godinama i tako to je to.

E to je pitanje za IKOM i ja se slazem ali kad nemaju konkurenciju nemaju ni preteranu potrebu da tu ulazu pogotovo sto pricamo o tom delu koji si pomenuo, da ne pisem znas sta misle o tom delu.
Ja ne mislim tako.

Po mom misljenju ja sam zadovoljan uslugom Ikoma sto se tice NEt-a i Digitalne televiziije za cenu koju placam. Jedine zamerke su na net ko i vecina sto ima los Upload, ali to je kod svih provajdera u Srbiji kriminalno lose sem kod Targo-a (za kog znamo da su u go**ima), i za kablovsku jedina zamerka je sto jos uvek nisu ponudili televizju unazad koju odavno ima SBB i Telekom preko Open Iptv-a. Sem toga, 200mb za 4300 sa Digitalnom svim paketima i Telefonom po mom misljenju je skroz korektno, slicna ponuda kod drugih provajdera je oko 30-40 posto skuplja. A vezano za "dil" oko poslovanja, to sam siguran da ima svako sa svakim jer jednostavno u ovoj zemlji sve se moze :smoke:

Poslednja izmena:
Kapiram da , kad bi sredili stvar, i njima bilo bolje. Zaradili bi. Dosta korisnika bi prihvatilo. Pitam ih povremeno, već više od godinu dana... Bićete obavešteni i to je sve.

Kapiram da , kad bi sredili stvar, i njima bilo bolje. Zaradili bi. Dosta korisnika bi prihvatilo. Pitam ih povremeno, već više od godinu dana... Bićete obavešteni i to je sve.

Verovatno da kad bi po njihovoj statistici bilo dosta korisnika koji bi prihvatili sigurno bi sredili ;) Ovako, verovatno nemaju racunicu i to je to. Iz moje i tvoje perspektive, 1000 korisnika je dosta, ali iz perspektive provajdera to je smesno. Jedino ako mozes da im garantujes da ce svi da budu kod njih :d

Po mom misljenju ja sam zadovoljan uslugom Ikoma sto se tice NEt-a i Digitalne televiziije za cenu koju placam. Jedine zamerke su na net ko i vecina sto ima los Upload, ali to je kod svih provajdera u Srbiji kriminalno lose sem kod Targo-a (za kog znamo da su u go**ima), i za kablovsku jedina zamerka je sto jos uvek nisu ponudili televizju unazad koju odavno ima SBB i Telekom preko Open Iptv-a. Sem toga, 200mb za 4300 sa Digitalnom svim paketima i Telefonom po mom misljenju je skroz korektno, slicna ponuda kod drugih provajdera je oko 30-40 posto skuplja. A vezano za "dil" oko poslovanja, to sam siguran da ima svako sa svakim jer jednostavno u ovoj zemlji sve se moze :smoke:
Ma nisam pricao u globalu za ikom vec tamo za taj kraj kod mene u kraju radi extra ali ja imam super box.
Zakasnili su sa ponudom mesec dana pa sam uzeo ts.

Ma ne mogu ja da im garantujem nista. Ali mislim da im je ponuda korektna i povoljnija od telekoma. Kad bi ubacili net, pa akcija 6 meseci po 1. Nakon toga ide cena koja je povoljnija od telekoma , a i jeste. Pa mislim da bio vecina presla...

od malopre imam obaveštenje kad prebacim na bilo koji nonFTA kanal "nema CA kartice". Probao da izvadim i vratim, resetujem risiver, i dalje ista stvar.
Neko nešto pametno da savetuje?

Platio račun 5.10.? Možda je privremeno nešto kod njih.

Ako neko zna treba mi odgovor na par pitanja Kakav je signal ikom telefona,kako radi ima li problema,koji telefon daju i moze li se preko nekog razdelnika staviti jos jedan fiksni

Ako neko zna treba mi odgovor na par pitanja Kakav je signal ikom telefona,kako radi ima li problema,koji telefon daju i moze li se preko nekog razdelnika staviti jos jedan fiksni

Signal je ok, dobro se cuje i dobro me cuju... Telefon daju neki Grundig nista specijalno ali vrsi poso (danas u eri mob telefonije i gomile minuta i sms-ova, Vibera i svega, fixni mi dodje samo da ga imam :d). A za razdelnik, ne znam :(

neko s problemima na vračaru trenutno?
gubici paketa, užasno sporo otvaranje stranica...

^^Već treći dan kod mene na Ceraku, ping time out prema njihovom serveru koliko hoćeš, tv gledam preko analognog signala. Signal na digitalnoj (cam modul) zakucava do iznemoglosti, bukvalno je zamrzavanje slike prisutno na svakih 10-ak sekundi. Prijavio tehničkoj službi, rekoše da su prosledili dalje i naravno sve je isto....idemo sa problemima u četvrti dan.....

^+1
Ping ide od 350-400, upload na speedtestu ne postoji, nema ga :)
Danas mislim da je bolje, ali unazad 3 dana sve se raspada.

Uff, dobro je, ja mislio da sam počeo da ludim.

Još danas popodne kad mi je bio IKOM tehničar i spojio novi kabl koji je matori razvukao, a ja nakon toga dobio iste lagove i mini-prekide, hteo sam da grizem od muke.

Zna li neko mogi li se birati kanali na tel 3 ,do sada smo imali flat 3 a sada prelazimo na tel 3 pa nas zanima moze li umesto ovoga 5 (erotski)da se stavi 4 Cinemax pa da bude paket 1234 umesto 1235

***, opet sam zaboravio na kom kanalu je N1... Može help? Hvala :)

Vrh Dno