+1 Juce problem na banovom brdu sa dns-om. Danas sve radi normalno.
svi dizu po malo cene (standardno objasnjenje - poboljsanje ponude i uskladjivanje sa kursom evra)-
elem, stigla ponuda/obavestenje
flat 3 standard nastavlja mi se sledece godini po ceni od 2300** (do sada placao 2225)
-regularna ce biti 2625 sto znaci da je usteda 325 din/mesecno
na godinu dana ode mi za net/tv 2300*12=27600 - solidno vala
** ako neko koristi flat 3 (van ugovorne obaveze) i nije dobio ovu ponudu sa umanjenjem nek zove do 15.12 korisnicki i trazi da koristi istu -
U bre, ovo je baš šibanje po ušima. Ja sad Tel3 plaćam 2600, a od januara 3000.
Digli cene od Nove godine, stvarno nisu normalni, razmišljam da pređem na mts box!
http://www.ikom.rs/promena-cene-usluga/
Kad je ta promocija krenula? Ja ništa od toga nisam dobijao a mislim da jedno dve god već nisam pod ugovorom.svi dizu po malo cene (standardno objasnjenje - poboljsanje ponude i uskladjivanje sa kursom evra)-
elem, stigla ponuda/obavestenje
flat 3 standard nastavlja mi se sledece godini po ceni od 2300** (do sada placao 2225)
-regularna ce biti 2625 sto znaci da je usteda 325 din/mesecno
na godinu dana ode mi za net/tv 2300*12=27600 - solidno vala
** ako neko koristi flat 3 (van ugovorne obaveze) i nije dobio ovu ponudu sa umanjenjem nek zove do 15.12 korisnicki i trazi da koristi istu -
Ide meni matematika sasvim dovoljno dobro. Promo period mi ističe u januaru i od tad sam dužan plaćati punu cenu.Tebi nesto ne ide matematika? TEL3 je bez akcije 2925din, a od 1.Januara ce biti 2975din. 2975-2925=50din.
TEL3 sa akcijom je sada 2575din. do kraja decembra 2015., od Januara 2016. pa do decembra 2016. cena je 2775din. ako si uzeo akciju trebao si i da procitas sta se podrazumeva pod akcijom.
Uglavnom IKOM je digao cene 50din. za Internet/TEL pakete i 25din. mesecno odrzavanje kablovske.
Nisu normalni!? Digli su cene za 50+25 RSD, to tebi nije normalno?
Kad je ta promocija krenula? Ja ništa od toga nisam dobijao a mislim da jedno dve god već nisam pod ugovorom.
Edit: Sad sam zvao, kažu da to nije ua moj paketi da je to neka stara promocija u pitanju.
Ja je imam vec 3,4 godine, svaki put je to oko 300 don niže nego standardno, stiglo je i meni pismo pre nedelju dana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari