Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Moguce, caste nas stare korisnike za NG [emoji14]

Cudno je sto je prvi racun popunjen i to na 2625din, a naredna 2 su prazna (feb/mar)... Plus ja sam na TEL3 akciji tako da bi od 1.januara trebalo da bude 2775din.
Isto i kod mene.

Meni su sva tri regularno popunjena.

@Duca89, hvala! Na kojem si ti paketu? FLAT3?

@cisco, koji paket?

Šteta što se "pametnjakovići" ne sete da uvedu plaćanje putem sajta.
Nema provizije i nema cimanja do banke-pošte.
Njih izgleda vode ljudi iz kamenog doba,kaskaju u svim mogućim stvarima.

Imas placanje preko sajta ali koriscenjem ebankinga, nema provizije i nema cimanje do banke. Ne vidim zašto bi Ikom pravio takav portal za placanje kad postoje firme kojima je to posao(banke) ;)

Imas placanje preko sajta ali koriscenjem ebankinga, nema provizije i nema cimanje do banke. Ne vidim zašto bi Ikom pravio takav portal za placanje kad postoje firme kojima je to posao(banke) ;)

Zato što to ima npr.Telekom,Orion i još neki drugi,eto zato.

Ja sam u jan 2015 tokom neke od akcija , prebacio fix broj iz telekom- a u IKOM
uzeo ugovor za TEL 4 (tv+tel+net ) dobio 6 meseci tel po dinar , pretplata nakon toga je 100 din. mesecno .
a uz to na godinu dana free HD HBO i ostale HD iz tog paketa , inace je 100 din doplata tada bila za HD HBO
zamenili su mi STB risiver za HD neki HDC 2210 Echolite
ima USB port za snimanje , a snima u nekom formatu mts video sa svih kanala .
Mesecno to sada kosta : 3.374 din.
Ne znam samo kako ce progurati net vece brzine obzirom da su kutije sa instalicijama po baderama u haosu
raspad :(

Ne znam jedino dal net brzinu podizu kad podignu cene od NG ? :rtfm:

Pa npr. kao što je Telenor to elegantno uradio, mogu da plaćaju ljudi sa bilo kojom karticom, čak i Skrill/Payoneer karticama.

Zato što to ima npr.Telekom,Orion i još neki drugi,eto zato.
Ali u cemu je razlika? Dal platio online preko ebanking ili sajta? Jedino sto je preko ebanking lakše jer tu placas I ostale racune pa sve zavrsis na jednom mestu. Zašto bi Ikom ulagao u pay poral I placao bankama proviziju. Ja da sam na njihovom mestu uradio bih isto, outsourcing svega sto nije neophodno za biznis

Ali u cemu je razlika? Dal platio online preko ebanking ili sajta? Jedino sto je preko ebanking lakše jer tu placas I ostale racune pa sve zavrsis na jednom mestu. Zašto bi Ikom ulagao u pay poral I placao bankama proviziju. Ja da sam na njihovom mestu uradio bih isto, outsourcing svega sto nije neophodno za biznis

A zašto drugi to mogu,a oni ne?
Drugi su budale,a oni su kao pametni.
Tako se unapredjuje biznis,a dosta sajtova to omogućava pa ne vidim razlog zašto ne bi i oni.
Upravo da ja ne bi plaćao proviziju,jel sad jasnije?

Vecina banaka ne naplacuje proviziju kod online placanja pa ni banka intesa kod koje sam ja. Razumem ja tebe I slazem se da treba da uvedu u nekom trenutku I tu funkciju ali tek posto urade jos milion stvari gde ima prostora za unapredjenje. Trenutno ta funkcija nije neophodna, ali npr full HD kanali jesu, 72h snimanje jeste, brzi upload jeste...

Vecina banaka ne naplacuje proviziju kod online placanja pa ni banka intesa kod koje sam ja. Razumem ja tebe I slazem se da treba da uvedu u nekom trenutku I tu funkciju ali tek posto urade jos milion stvari gde ima prostora za unapredjenje. Trenutno ta funkcija nije neophodna, ali npr full HD kanali jesu, 72h snimanje jeste, brzi upload jeste...

Slažem se sa tobom,ali kad je njima trebalo da promene izgled sajta 20-ak godina,onda ti je jasno ko tamo radi,i kada će stići sve to što drugi imaju odavno.

Da li jos nekom u vecernjim satima "seca" net na Zarkovu? Na starom Flat2 paketu od 10Mbps je sve radilo ok. Od kad sam presao na Tel2 od 25Mbps, net je katastrofa.

Da li jos nekom u vecernjim satima "seca" net na Zarkovu? Na starom Flat2 paketu od 10Mbps je sve radilo ok. Od kad sam presao na Tel2 od 25Mbps, net je katastrofa.

Secka ponekad ,a brzina pada katastrofa oko 9-12 uvece ,sa njima se ne vredi natezati oni vicu sve je ok.Da vidim kada pocnemo masovno da im otkazujemo usluge dali ce se dozvati pameti.Ponasaju se kao da su jedini na svetu a i cene su im sve vise,treba sto vise nas da ih zove i pise mail pa mozda nesto i poboljsaju,oni cak nece da uvedu ni besplatan broj kada se zove kol centar nego moramo i to da placamo .A o besplatnim minutima da ne govorimo svi u pretplati daju vise minuta telekom 150,Sbb 200 plus 70 ka inostranstvu itd.Ovi iz IKOMA sve manje a sve skuplje i losije.SRAMOTA

Poslednja izmena:
Dali je neko primetio da iz fiksne Ikom mreze ne mogu da se zovu neki 0800 besplatni brojevi npr Gigatron ,Djak,Post Expres i jos puno brojeva 0800 kada zovnete kazu nije moguce pozivanje iz ove mreze.Zvali smo Ikom i kazu nije do njih ,sta nas briga do koga je oni to treba da rese i omoguce pozivanje svih brojeva iz svoje IKOM mreze.

Secka ponekad ,a brzina pada katastrofa oko 9-12 uvece ,sa njima se ne vredi natezati oni vicu sve je ok.Da vidim kada pocnemo masovno da im otkazujemo usluge dali ce se dozvati pameti.Ponasaju se kao da su jedini na svetu a i cene su im sve vise,treba sto vise nas da ih zove i pise mail pa mozda nesto i poboljsaju,oni cak nece da uvedu ni besplatan broj kada se zove kol centar nego moramo i to da placamo .A o besplatnim minutima da ne govorimo svi u pretplati daju vise minuta telekom 150,Sbb 200 plus 70 ka inostranstvu itd.Ovi iz IKOMA sve manje a sve skuplje i losije.SRAMOTA

To su teški amateri,ali znaju da nema konkurencije pa im se može da se bahate.
Nadam se da će se i to jednog dana promeniti.
A za telefon si 100% u parvu,imaju svoju numeraciju,ali i dalje koriste telekomov broj,a mi treba da to plaćamo dodatno.

Pozivanje 0800 brojeva plaća primalac poziva (firma koja je zakupila broj) i svaka privatna firma ima pravo da kaže šta hoće da plaća i da izgubi potencijalne kupce koji ne mogu da ih pozovu. Meni je veći problem kada državna firma ili javno preduzeće ne prima pozive iz drugih mreža. Recimo poštu ne mogu da pozovem na 0700 broj (gde ja plaćam poziv) ni sa mobilnog ni sa fiksnog telefona, a drugi broj nisu objavili. Ovo je problem svih operatera i RATEL bi trebao da se pozabavi time.

Ako mislis na info servis poste ima drugi broj +381 11 360 7788

Inace Ikom naplacuje pozive ka kratkim brojevima za taxi kao i telemor lopurde sto nisam znao dok nije stigao racun.

Opet 50 din poskupljenje, niko ne prijavljuje? [emoji2]
Dinar po dinar pogača... U stvari, 50 din po 50 din mercedes za direktora. [emoji2]

@cisco taj broj stoji bar dve godine na sajtu poste za pozive iz inostranstva i sa moba :)

Da, nastavljaju ti tradiciju da svake godine podizu za po 50 dinara bar pretplatu... Imaju monopol pa znaju da ljudi nemaju gde da odu

@cisco taj broj stoji bar dve godine na sajtu poste za pozive iz inostranstva i sa moba :)

Da, nastavljaju ti tradiciju da svake godine podizu za po 50 dinara bar pretplatu... Imaju monopol pa znaju da ljudi nemaju gde da odu

Sada će @Nothingman da te pita što ne predješ na telekom kada ti toliko ne odgovara.

Mnogo hejtujete Ikom, ja u drugom stanu imam Sbb, a i 2god sam ziveo u stanu sa PTT kablovskom, I tvrdim da je Ikom najbolji, tj. najmanje najgori od ostalih kablovskih distributera ;)

Nazad
Vrh Dno