Isto i kod mene.Moguce, caste nas stare korisnike za NG [emoji14]
Cudno je sto je prvi racun popunjen i to na 2625din, a naredna 2 su prazna (feb/mar)... Plus ja sam na TEL3 akciji tako da bi od 1.januara trebalo da bude 2775din.
Isto i kod mene.Moguce, caste nas stare korisnike za NG [emoji14]
Cudno je sto je prvi racun popunjen i to na 2625din, a naredna 2 su prazna (feb/mar)... Plus ja sam na TEL3 akciji tako da bi od 1.januara trebalo da bude 2775din.
Imas placanje preko sajta ali koriscenjem ebankinga, nema provizije i nema cimanje do banke. Ne vidim zašto bi Ikom pravio takav portal za placanje kad postoje firme kojima je to posao(banke)![]()
Ali u cemu je razlika? Dal platio online preko ebanking ili sajta? Jedino sto je preko ebanking lakše jer tu placas I ostale racune pa sve zavrsis na jednom mestu. Zašto bi Ikom ulagao u pay poral I placao bankama proviziju. Ja da sam na njihovom mestu uradio bih isto, outsourcing svega sto nije neophodno za biznisZato što to ima npr.Telekom,Orion i još neki drugi,eto zato.
Isto kao ti, TEL 3 akcija.@Duca89, hvala! Na kojem si ti paketu? FLAT3?
@cisco, koji paket?
Ali u cemu je razlika? Dal platio online preko ebanking ili sajta? Jedino sto je preko ebanking lakše jer tu placas I ostale racune pa sve zavrsis na jednom mestu. Zašto bi Ikom ulagao u pay poral I placao bankama proviziju. Ja da sam na njihovom mestu uradio bih isto, outsourcing svega sto nije neophodno za biznis
Vecina banaka ne naplacuje proviziju kod online placanja pa ni banka intesa kod koje sam ja. Razumem ja tebe I slazem se da treba da uvedu u nekom trenutku I tu funkciju ali tek posto urade jos milion stvari gde ima prostora za unapredjenje. Trenutno ta funkcija nije neophodna, ali npr full HD kanali jesu, 72h snimanje jeste, brzi upload jeste...
Da li jos nekom u vecernjim satima "seca" net na Zarkovu? Na starom Flat2 paketu od 10Mbps je sve radilo ok. Od kad sam presao na Tel2 od 25Mbps, net je katastrofa.
Secka ponekad ,a brzina pada katastrofa oko 9-12 uvece ,sa njima se ne vredi natezati oni vicu sve je ok.Da vidim kada pocnemo masovno da im otkazujemo usluge dali ce se dozvati pameti.Ponasaju se kao da su jedini na svetu a i cene su im sve vise,treba sto vise nas da ih zove i pise mail pa mozda nesto i poboljsaju,oni cak nece da uvedu ni besplatan broj kada se zove kol centar nego moramo i to da placamo .A o besplatnim minutima da ne govorimo svi u pretplati daju vise minuta telekom 150,Sbb 200 plus 70 ka inostranstvu itd.Ovi iz IKOMA sve manje a sve skuplje i losije.SRAMOTA
Toga nije bilo pre ~ mesec dana, znam da sam se pušio što ne mogu da ih zovem zbog nekog paketa...Ako mislis na info servis poste ima drugi broj +381 11 360 7788
Nema na cemu@Duca89, hvala! Na kojem si ti paketu? FLAT3?
@cisco, koji paket?
To su teški amateri,ali znaju da nema konkurencije pa im se može da se bahate.
Pa zar ne mozes da predjes na Telekom s obzirom koliko ti IKOM ne odgovara?
@cisco taj broj stoji bar dve godine na sajtu poste za pozive iz inostranstva i sa moba![]()
Da, nastavljaju ti tradiciju da svake godine podizu za po 50 dinara bar pretplatu... Imaju monopol pa znaju da ljudi nemaju gde da odu
Glupo pitanje, zato sto je adsl ****** a pogotovo telekom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari