Kod mene većinom ovako ide brzina.Ne znam koji je problem.
Pogledajte prilog 173308
Koja je mrežna? Atheros? Uradi kao na slici, zaplavljeno Disabled, a sledeća stavka Enabled. Posle ovoga mi je proradilo, problem sam imao sa uploadom, a kod tebe je download zakucao. Možda ipak pomogne. Pogotovo ako imaš da probaš sa XP-om pa se pokaže da je u njemu Speedtest prošao ok, kao što je bio moj slučaj. Onda sam krenuo u istraživanje i ovo mi je završilo posao.
Tesko da ces izvuci 40Mb/s sa bgn... To zavisi od kanala i broja mreza oko tebe. N only verovatno da ces uspeti da izvuces punu brzinu.
Ovo je sad problem, i kladim se da ce mnogi zvati IKOM i zaliti se kako ne izvlace 100% brzine... A problem nije do njih...
Isti problem,nije ništa bolje.Tesko da ces izvuci 40Mb/s sa bgn... To zavisi od kanala i broja mreza oko tebe. N only verovatno da ces uspeti da izvuces punu brzinu.
Ovo je sad problem, i kladim se da ce mnogi zvati IKOM i zaliti se kako ne izvlace 100% brzine... A problem nije do njih...
Kod mene na TP linku ima 11 i 54 Mbps od modova, odabran j ovaj drugi.
U svakom slučaju, pre bilo kakvog zvanja "podrške", treba da spojiš žično modem i komp, znači direktno, da bi sigurno znao na čemu si i da li treba da ih zoveš.
Sad jedno laičko pitanje - ja lično sam povezan LAN kablom na WiFi ruter, a samo je sestra povezana bežično. Da li to važi samo za moju sestru a za mene ne, ili...? Ruter je b/g/n, ali wireless modem je samo b/g
Isti problem,nije ništa bolje.
Probao sam žično i brzina je full.
Kad se stavi n mode ništa se ne menja,još je i gore.
Restartovao sam ga posle promene i ništa.
Pogledajte prilog 173333
Meni je ruter napravio problem , nece da predje 60 Mbps . Kada direktno povezem modem imam full 80 , ne kontam u cemu je problem kada su karakteristike rutera 100 Mbps .
Meni je ruter napravio problem , nece da predje 60 Mbps . Kada direktno povezem modem imam full 80 , ne kontam u cemu je problem kada su karakteristike rutera 100 Mbps .
Isti problem,nije ništa bolje.
Probao sam žično i brzina je full.
Kad se stavi n mode ništa se ne menja,još je i gore.
Restartovao sam ga posle promene i ništa.
Pogledajte prilog 173333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari