Jos nista od novih kanala. Dali danas mozemo da ocekujemo ili da ipak sacekamo ponedeljak kako stoji u najavi !!! Pozdrav svima Pogledajte prilog 173648
Jos nista od novih kanala. Dali danas mozemo da ocekujemo ili da ipak sacekamo ponedeljak kako stoji u najavi !!! Pozdrav svima Pogledajte prilog 173648
Ovo prethodno se odnosi na promotivnu ponudu od 2775 dinara za FLAT3+telefon.
Međutim, u tipskom ugovoru stoji "Ovaj ugovor se zaključuje na neodređeno vreme a ukoliko je zaključen pod promotivnim uslovima Pretplatnik nema pravo raskida 24 meseca." S druge strane, u ponudi stoji "...da smo za Vas pripremili specijalnu promotivnu ponudu ukoliko se do 15. jula 2015. prijavite za paket fiksne telefonije..."
Prema tome, priča njihovog predstavnika je jedno (laž?), ali ugovor kaže drugo. Bez obzira, ja se ozbiljno razmišljam da utrčim jer me Telekom nervira visokom pretplatom za koju ne daje skoro ništa...![]()
Probao sam i tako, ali ih ne pronalazi.Napisah da treba da se odradi scan mreže, a ne full scan.
Napisah da treba da se odradi scan mreže, a ne full scan.
Pokušah sa nekoliko zemalja ali uvek isti rezultat, 218 digitalnih pronađe, pokušaću za nedelju dana pa cu ih zvati ako bude bilo isto, hvala svakako.Čudi me. Možda baš sad nešto čačkaju. Ili ti je do podešavanja zemlje.
Mislim da sam ja na Nemačkoj, ali ne mogu da proverim jer kad uđem u podešavanje zemlje, sve mi resetuje na fabrički.
Probao sam i ja sa par zemalja i rezultat uvek isti 237 tv i 12 radio kanala. Smeta mi za sada zasto nemam Happy TV i ART (pise NEISPRAVNA USLUGA) ne zbog njihovog programa nego cisto ovako !!! Dali jos neko ima ovaj problem ?Pokušah sa nekoliko zemalja ali uvek isti rezultat, 218 digitalnih pronađe, pokušaću za nedelju dana pa cu ih zvati ako bude bilo isto, hvala svakako.
zojape Jel kod tebe rade Happy i Art TV ?Sada sam skenirao i vidim da ima 237 tv i 12 radio kanala. Disney jr i Cmusic tv su na listi ali ne rade. Ostalo sve radi, malo su pretumbali ali iskreno vrlo malo ima novih kanala, nekoliko decjih, BBC earth hd, ali na žalost bez prevoda, a ima ga na satelitu, takođe na dva mesta BBC entertainment, isto bez prevoda, mtv na dva mesta, film box plus i film box hd su novi, sa prevodom. Takođe i tri cetri nova pink kanala a neke su izbacili iz ponude. Naravno fox, fox life i fox crime u hd, ali njih ne racunam kao nove. Dodali su neverovatno mnogo +1 kanala, sada svaki kanal ima i tu verziju i rts kanali i pink kanali i fox kanali, zato i ima toliko mnogo kanala. Užas. Ako ne računamo +1 i +2 verzije mi ustvari imamo samo sedam hd kanala. A da ne pričam da ima vise od deset njihovih info kanala.
Disney Jr je u paketu digitalna+ pa ti mozda zato ne radi ako nemas taj paket.Sada sam skenirao i vidim da ima 237 tv i 12 radio kanala. Disney jr i Cmusic tv su na listi ali ne rade..
Kvalitet slike hd kanala je dobar, 1080i u osnovnoj i 720p u +1 verziji, ali zvuk nije dolby digital kao kod HBO kanala, jedino je na BBC earth HD zvuk dd, ali kao što rekoh nisu omogućili titlove, ne znam zašto.Hvala svima na odgovoru! Samo nisam cuo komentare za HD kanale. Da li je kao i HBO HD kvalitet slike ili losiji?
Hvala puno na odgovoru !!! PozdravRade normalno oba kanala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari