Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Jos nista od novih kanala. Dali danas mozemo da ocekujemo ili da ipak sacekamo ponedeljak kako stoji u najavi !!! Pozdrav svima 20150625_161900.jpg

Ovo prethodno se odnosi na promotivnu ponudu od 2775 dinara za FLAT3+telefon.
Međutim, u tipskom ugovoru stoji "Ovaj ugovor se zaključuje na neodređeno vreme a ukoliko je zaključen pod promotivnim uslovima Pretplatnik nema pravo raskida 24 meseca." S druge strane, u ponudi stoji "...da smo za Vas pripremili specijalnu promotivnu ponudu ukoliko se do 15. jula 2015. prijavite za paket fiksne telefonije..."
Prema tome, priča njihovog predstavnika je jedno (laž?), ali ugovor kaže drugo. Bez obzira, ja se ozbiljno razmišljam da utrčim jer me Telekom nervira visokom pretplatom za koju ne daje skoro ništa... :mad:

Hm... I ja sad gledam taj tipski ugovor. Osim ako nemaju nekakav poseban ugovor? Ja sam se prijavio u toku nedelje, ali jos uvek nema poziva od instalatera.

Skenirao, pustili su nove kanale. Ne otvara mi jedino taj c music, poruka je "kodiran kanal" iako imam karticu. Ostali HD kanali su tu, prema najavi. Ono što je Ikom nazvao MTV2, naravno da nije, nego je i dalje tu MTV Rocks. Većina novih kanala nema epg. Ostaje nada da još nisu završili prekonfiguraciju i da će da bude još skeniranja tokom dana. Tu ima još nebuloza, jedan kanal se zove test, jedan se ne zove nikako i na oba je mrak. Skenirate naravno mrežu, a ne full, ukoliko imate tu opciju.

Jos uvek cekam komentare posto trenutno nisam u Bgd-u. Sta je novo na kablovskoj, a sta na digitalnoj, a sta smo izgubili? Da li je sve kao na lifletu ili ne? bobiska vidim da si najaktivniji svaka cast!

Pa čak i jedini aktivan☺
Rade ljudi, spavaju, biće reporta večeras.
Kažu da na analognoj nedostaje VH1 ali takođe je info iz kc od 9 sati da će u toku dana da dorađuju, nisam kod kuće pa ne znam još.

Ok hvala u svakom slucaju. Zeljno cekam kompletan izvestaj ukljucujuci i radio kanale ☺. Poz!

Radio kanali su tu. Kod scana je prijavio samo 3 kanala, ostalih 9 vidim kasnije u channel listi.

Evo info iz prve ruke, upravo sam zavrsio scan, jos uvek sredjuju kanale, neki nisu dostupni (stoji no access ili nema signala) iako su u listi. Sve je tu kao sto je i na flajeru napisano sto se tice kanala, osim MTV2 kojeg nema, mada je moguce da su pomesali sa MTV Rocks. Ono sto ima u listi a nema na flajeru je disney JR i +1 verzija.

Sto se tice radio kanala, oni su ubaceni, znaci svih 12 stanica... I rade.

Meni uopšte nema na listi Prva Plus, takodje fali Fox Crime HD i Fox Life HD, al imaju njihove verzije +1, a na drugom tvu koji ima Digitalna 1 paket pronalazi ih sve, valjda će srediti to za par dana.

Napisah da treba da se odradi scan mreže, a ne full scan.

Čudi me. Možda baš sad nešto čačkaju. Ili ti je do podešavanja zemlje.
Mislim da sam ja na Nemačkoj, ali ne mogu da proverim jer kad uđem u podešavanje zemlje, sve mi resetuje na fabrički.

Poslednja izmena:
I ja da potvrdim svi kanali rade sem onog C Music,ali ja sa bio sinoc oko 1 uradio scan svi kanali su bili rastrkani sad vidim da su ih sredili.

Sto se radio kanala tice radio Jat i radio Naxi emituju isto mislim da je Naxi u oba slucaja, a sto se tv kanala tice Happy TV ne radi kao i C MUSIC TV. Tako je barem kod mene izbor zemlje prilikom skeniranja je Finska !!! Kako je kod ostalih ? Pozdrav

Ajd neko ako zna da li sad ima Disney Junior na IKOMU?

^^
Ima,ali meni je skreblovan,,,TEL3 paket verovatno nesto "mlate" jos uvek.
Sta je sa C music TV ,to je extra kanal bio,barem pre par godina...I on skremblovan?

Čudi me. Možda baš sad nešto čačkaju. Ili ti je do podešavanja zemlje.
Mislim da sam ja na Nemačkoj, ali ne mogu da proverim jer kad uđem u podešavanje zemlje, sve mi resetuje na fabrički.
Pokušah sa nekoliko zemalja ali uvek isti rezultat, 218 digitalnih pronađe, pokušaću za nedelju dana pa cu ih zvati ako bude bilo isto, hvala svakako.

Pokušah sa nekoliko zemalja ali uvek isti rezultat, 218 digitalnih pronađe, pokušaću za nedelju dana pa cu ih zvati ako bude bilo isto, hvala svakako.
Probao sam i ja sa par zemalja i rezultat uvek isti 237 tv i 12 radio kanala. Smeta mi za sada zasto nemam Happy TV i ART (pise NEISPRAVNA USLUGA) ne zbog njihovog programa nego cisto ovako !!! Dali jos neko ima ovaj problem ?

Sada sam skenirao i vidim da ima 237 tv i 12 radio kanala. Disney jr i Cmusic tv su na listi ali ne rade. Ostalo sve radi, malo su pretumbali ali iskreno vrlo malo ima novih kanala, nekoliko decjih, BBC earth hd, ali na žalost bez prevoda, a ima ga na satelitu, takođe na dva mesta BBC entertainment, isto bez prevoda, mtv na dva mesta, film box plus i film box hd su novi, sa prevodom. Takođe i tri cetri nova pink kanala a neke su izbacili iz ponude. Naravno fox, fox life i fox crime u hd, ali njih ne racunam kao nove. Dodali su neverovatno mnogo +1 kanala, sada svaki kanal ima i tu verziju i rts kanali i pink kanali i fox kanali, zato i ima toliko mnogo kanala. Užas. Ako ne računamo +1 i +2 verzije mi ustvari imamo samo sedam hd kanala. A da ne pričam da ima vise od deset njihovih info kanala.

Sada sam skenirao i vidim da ima 237 tv i 12 radio kanala. Disney jr i Cmusic tv su na listi ali ne rade. Ostalo sve radi, malo su pretumbali ali iskreno vrlo malo ima novih kanala, nekoliko decjih, BBC earth hd, ali na žalost bez prevoda, a ima ga na satelitu, takođe na dva mesta BBC entertainment, isto bez prevoda, mtv na dva mesta, film box plus i film box hd su novi, sa prevodom. Takođe i tri cetri nova pink kanala a neke su izbacili iz ponude. Naravno fox, fox life i fox crime u hd, ali njih ne racunam kao nove. Dodali su neverovatno mnogo +1 kanala, sada svaki kanal ima i tu verziju i rts kanali i pink kanali i fox kanali, zato i ima toliko mnogo kanala. Užas. Ako ne računamo +1 i +2 verzije mi ustvari imamo samo sedam hd kanala. A da ne pričam da ima vise od deset njihovih info kanala.
zojape Jel kod tebe rade Happy i Art TV ?

Hvala svima na odgovoru! Samo nisam cuo komentare za HD kanale. Da li je kao i HBO HD kvalitet slike ili losiji?

ljudi, vi kao da ste od juče na ikomu :)
uvek je ovako bilo kad su menjali programsku šemu
za dan, dva ili ranije, svi ćete imati sve kanale (tj. one na koje ste pretplaćeni) :)
malo strpljenja samo

Sada sam skenirao i vidim da ima 237 tv i 12 radio kanala. Disney jr i Cmusic tv su na listi ali ne rade..
Disney Jr je u paketu digitalna+ pa ti mozda zato ne radi ako nemas taj paket.

Hvala svima na odgovoru! Samo nisam cuo komentare za HD kanale. Da li je kao i HBO HD kvalitet slike ili losiji?
Kvalitet slike hd kanala je dobar, 1080i u osnovnoj i 720p u +1 verziji, ali zvuk nije dolby digital kao kod HBO kanala, jedino je na BBC earth HD zvuk dd, ali kao što rekoh nisu omogućili titlove, ne znam zašto.
Pošto imam flat 5 paket, mogu da gledam sve kanale ali i dalje nema slike na Disney Jr i C-music tv, a ima i nekih test kanala bez oznake i slike.

Vrh Dno