Net gase ako se ne plati do 15og u mesecu, onda ga gase... Do 15og moze sigurnoNe iskljucuju net nikad pre 10. u mesecu ako ne platite. Nekad ne iskljuce ni do 12-13. u mesecu, ali do 10. vam nece iskljuciti zagarantovano, tako da ne morate oko toga da se cimate.
Jel vam nestaju digitalni kanali svakih par dana, u jutarnjim casovima tipa od pola 8 do 9, pola 10?! Kod mene u sobi na obicnoj kablovskoj normalno, ali 'digitalni' kanali svako malo!
Net gase ako se ne plati do 15og u mesecu, onda ga gase... Do 15og moze sigurnoPouzdana informacija i iz Ikom serivsa, a i neretko im kasnim do 11-12 :d i nikad za sad mi nisu ugasili net
![]()
Sinoć sam bio kod nekih drugarica u Džona Kenedija a one imaju Pošta NET kablovsku, pa sam malo pretraživao kanale i šokirao sam se kad sam video koliko je njima kvalitetnija slika nego nama na Ikomu, a pored svega imaju i pet HD kanala (rts i arene). Tek su im skoro uveli digitalne kanale a ima ih više nego na Ikomu, nemaju ni jedan od ovih +1 kanala a zvuk i slika su im neuporedivo bolji. Neverovatno kakvo je đubre ovaj Ikom!![]()
Sinoć sam bio kod nekih drugarica u Džona Kenedija a one imaju Pošta NET kablovsku, pa sam malo pretraživao kanale i šokirao sam se kad sam video koliko je njima kvalitetnija slika nego nama na Ikomu, a pored svega imaju i pet HD kanala (rts i arene). Tek su im skoro uveli digitalne kanale a ima ih više nego na Ikomu, nemaju ni jedan od ovih +1 kanala a zvuk i slika su im neuporedivo bolji. Neverovatno kakvo je đubre ovaj Ikom!![]()
U kom univerzumu je postojanje +1 i +2 kanala loše? Ako ti ne trebaju nemoj da ih memorišeš. Ima kome trebaju...
Probaj kablom direktno iz rutera u racunar.
Ako ni tako ne dobijas maksimalnu brzinu, zovi Ikom.
Jesam sve to radio, dizao ubuntu livecd ( da bih iskljucio mogucnost da pc pravi problem ) i uvek je oko 750kbs.
Zvao sam ih 3 puta , u principu ih bas zabole ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari