Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Samo da kažem,. malopre mi je bio tip iz Ikoma-a, resetovao modem i evo rezultata:
,

Ако неком није довољно онолико канала онда...

Kupio sam philips 32inca pfl4258H/12. Medjutim ne mogu da nadjem digitalne kanale na kablovskoj. Ikom je u pitanju. Video sam pre kupovine da TV podrzava DVB-C MPEG4. Moze li neko da mi pomogne?

Pre neki dan sam bio kod drugara koji ima openIPTV, pritom ima tv gori od mog 20 puta, ja sam se osecao kao da sam 20 godina putovao u buducnost kada sam pustio njegov openIPTV, i to ne na HD kanalima koji su kristalno jasni vec na obicnim.
Nikad necu prezaliti sto ikom nema normalnu digitalnu tv, jedino zasto ih trpim je jeftin internet :/

Razmisaljm da uzmem nesto tipa openIPTV zbog televizije samo, pa me zanima da li imam jos neke opcije pored opn iptv sto se tice hd kanala?

Poslednja izmena:
Pa uzmi open iptv pa ces da vidis sta je prebacivanje 2 sekunde, seckanje i ostale gluposti...

Flat 2 na promo materijalu pise da je brzine 10 Mbs ?
Kod mene je jos uvek samo , fantasticnih 7 Mbs ?

Meni je još od polovine decembra povećano na 10 i zadovoljan sam - varira između 9 i 10.

Probaj kablom direktno iz rutera u racunar.
Ako ni tako ne dobijas maksimalnu brzinu, zovi Ikom.

vrv. mislis direktno iz modema u racunar :D

Koji modem koristiš? Možda ne može preko 8 Mb/s?

Ljudi, dal' je zaista moguće da oni 6. u mesecu isključuju internet??? Ne radi mi net od jutros. Ja sam uplatnicu tek u petak popodne dobio.

Ja sam uplatio online drugog sad vidim nenam net. Auu kako cu im se nahebem mile mame sad kad dobijem korisnicki.

Oćeš šipak, blokada centrale :)
Zovu besni korisnici

Dobio. Problem na mrezi javljeno je kolegama divno su poceli NG sa problemima :)

Nije do placanja. Problem je do njih. %€€%&###%&&*&. Inace, Zemun je u pitanju. Ne znam da li je lokalni problem ili u celoj mrezi

Cela mreza(tako mi je receno).

Uf slepaca majko moja...

Nema konekcije ni na Vozdovcu. Da li su rekli kada ce biti rešeno?

Očigledno da ne radi kompletna mreža. Šupčad i "stručnjaci".

Izgleda da je proradilo.

Nbgd u Paviljonima nije radilo jutros.

Vrh Dno