Pa nije bas to takva matematika kako ti mislis, nije tako prosto ti si od 1850 oduzeo 1025 pa ti je za net ostalo 825 din, e jeb kad bi to bilo tako ali NIJE.
Racunica je malkooooooo drugacija, posto je ovo paket ne mozes da gledas cenu kao da nemas NET, jer tada u paketu oni smanjuju cenu odrzavanja a ne cenu interneta, jer naravno da im nije tolika cena odrzavanja zavrsavaju oni sam duplo manje i plate i zarada i odrzavanje, ali kako unapredjivati sistem e tu onda dodas marzu od koliko hoces posto ili puta i onda dodjemo do cifre od 1025, pogledaj koliko placaju odrzavanje u Grockoj, Vrcinu, Vinca, po 800 kinti, pitas se kako, razmisli malo ti im pretplacujes jel kapiras?
Dakle oni u paketima nisu smanjili cenu neta vec cenu kablovske, jer ti imas kod njih da vidis koliko kosta samo net, NEMAS ali imas koliko kosta samo KTV, i zato si ti po defaultu oduzeo to jer su tu jedino dve poznate, za ovu drugu varijantu ne mozes jer ti je tu jedna nepoznatas, sto bi reko Sofronije cista matematika, cifre ne lazu.... hahaha
Tako da ne kosta kod njih 8Mbit samo 800 din vec kosta vise samo ti smanjuju pretplatu za TV.
DOnekle se slazem sa tobom
Ovako, ja nisam ni rekao da oni imaju NET ne znam, ja ti pisem za njihovu i nasu(BG) kablovsku cenu. Dalje ja nisam ni rekao ni da je skupo to za 1850 cak naprotiv mislimd a je jeftino ja sam samo rekao da je losa matematika da sam net po tebi kosta 800+ dinara za tih 8Mbit, ja nisam spominjao nigde da je skup to paket, ako jesam citiraj me.
I da odprilike mislimd a ih taj net toliko kosta, a da onda dobijes jeftiniju kablovsku , ALI to je ono sto ti ja pricam lose si racunao tj. oduzimao ti si oduzimao od neta, a ja ti kazem da oni oduzimaju od kablovske posto su je nafilovali, jel me sad razumes????
Nista sta drugo da ti kazem ako verujes u deda mraza OK....
Da li je neko dobio racune za naredna tri meseca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari