Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

bobiska ,,nazalost ali dare87 je u pravu,,vec sam bio u situaciji da mi istekne ugovor i oni ti salju racune sve dokle hoces da imas net ali nema promocije,,posle sam raskinuo ugovor zbog nekih drugih stvari,,godinu dana pauze i ponovo uzeo kod njih net odma sam dobio promociju i pred proslu novu godinu obaveste me ukoliko hocu da nastavim flat 3 dobijam novu promociju tako da sam pristao jer mi se sada stvarno isplati :D

Da li je tacno da stariji korisnici dobijaju dodatni popust? Znam coveka koji Flat 3 placa 2000 din. Pre nekog vremena mu je od IKOM-a dosla nekakva ponuda i od tada manje placa. Ja sam korisnik 7 godina i nikada nista slicno nisam dobio.

Stvarno nije okej za nas na flat3... Pa ispadosmo magarci sto placamo toliko a imamo isti up... Doduse down je duplo veci,al opet..

Fora je sto sad moze da se solidno funkcionise sa brzinom flat2 paketa za dosta manje pare dok flat3 dosta vise kosta a samo malo vise downloada nudi.

Ne zaboravite i digitalni prijemnik uz flat3, nemaju svi televizore najnovije generacije...

Da li je tacno da stariji korisnici dobijaju dodatni popust? Znam coveka koji Flat 3 placa 2000 din. Pre nekog vremena mu je od IKOM-a dosla nekakva ponuda i od tada manje placa. Ja sam korisnik 7 godina i nikada nista slicno nisam dobio.

to je tacno,taj sam stari korisnik,,doduse dobio sam promociju tek kad sam bio raskinuo ugovor pa opet kod njih :D

Fora je sto sad moze da se solidno funkcionise sa brzinom flat2 paketa za dosta manje pare dok flat3 dosta vise kosta a samo malo vise downloada nudi.

E jeb malo vise, pa 90% veci DL ima na flat3 paketu, kako malo vise ovde 8 tamo 15Mbit, ako je to malo sta je puno. Mislim kapiram ja tebe sve, ali malo budi realan da si rekao a samo duplo veci DL onda bi tvoj komentar bio na mestu, ALI onda je i cena opravdana u odnosu na flat 2.

^nije cena opravdana, mnogo je skuplji flat3 paket od flat2 ako je razlika samo taj download.

600 din je razlika, na flat3 je veci down + paketi 1,2 i 4. Meni ovo nije mnogo skuplje, mada zaista bi up mogao biti 768kbps na flat3.

Kome je jeftin flat3 niko ga ne sprecava da tim povodom i zapeva od srece, ne samo ovde vec svuda po netu.

^nije cena opravdana, mnogo je skuplji flat3 paket od flat2 ako je razlika samo taj download.

Pa nije samo duplo veci DL tu je i digtalna tv sa dva ili tri paketa cini mi se, pa telefon, tako da nije samo DL e sad nekome je to opravdana cena nekome ne, nebih ulazio u to jer nemamo svi ista primanja, niti shvatanja, tako daaaaa.

Up je sad 1024 Kbps na flat 3.
lapsus, znam da je povecan, htedoh reci trebalo bi da je nesto visi up na flat 3.

Garsone, nisi pratio na casu, od pre par dana UL je 1Mbit :D
Znam, lapsus.

Kome je jeftin flat3 niko ga ne sprecava da tim povodom i zapeva od srece, ne samo ovde vec svuda po netu.
Necemo ulaziti u to da li je jeftin ili ne i kome jeste a kome nije, ali 1850din vs 2450 ja to ne bih nazvao mnogo skuplje. To je otprilike 3-4 pljeskavice. :)

Poslednja izmena:
pa oko 25% je skuplje..tu bi trebalo da se gledaju procenti za odnos..a ne razlika u pljeskavicama...i sta se dobija za tu razliku...a u ovom trenutku rekao bih premala razlika za 25% razlike u ceni

Neko ko koristi telefon za pozive u inostranstvo ima korist, ovako i nije neka prednost. Naprimer ja i dalje placam flat3 nikoga ne zovem tim telefonom, samo sam ga jednom koristio pre godinu dana, sad i slabije skidam sa neta, a imam i lcd tv. Razmisljam da predjem na flat2.

pa oko 25% je skuplje..tu bi trebalo da se gledaju procenti za odnos..a ne razlika u pljeskavicama...i sta se dobija za tu razliku...a u ovom trenutku rekao bih premala razlika za 25% razlike u ceni
Ok, gledaj procente, down ti je 90% veci na flat3, up je isti dakle 0%, dakle sveukupno 45%. :p

Ok, gledaj procente, down ti je 90% veci na flat3, up je isti dakle 0%, dakle sveukupno 45%. :p

Ahaha, e savaka ti je ko Njegoseva... U pravu si, i ja tako mislim, po meni opravdano je skuplji, ali nebih polemisao nisakim to je moje misljenje neko drugi ima drugacije i ja to posujem, pa postujte i vi ostali drugacije misljenje.

Sinoć oko pola jedan, prekid interneta, ne znam dokle je trajalo, zakucao sam oko dvojke. Pretprošlo jutro se probudih oko 6 zbog ćenife, ni tada nije radilo, ali su gorele lampice na modemu (ali žuta - link ćuti, a imam server), dok su sinoć bile pogašene sve osim prve gornje (Motorola). Počeli su da preteruju, ali me još uvek mrzi da ih zovem, jer kad čujem lupetanje krenu da mi rastu očnjaci, pa moram da zavalim jedan leksus da se smirim.

Edit: fuck`n Karaburma.

Poslednja izmena:
Nemojte mnogo da se radujete oko uploda,jer je to samo neki njihov test,a ako bude i definitivno,objaviće na sajtu.

Flat 5 + upload booster :(

Ahaha, e savaka ti je ko Njegoseva... U pravu si, i ja tako mislim, po meni opravdano je skuplji, ali nebih polemisao nisakim to je moje misljenje neko drugi ima drugacije i ja to posujem, pa postujte i vi ostali drugacije misljenje.
Pa rece covek da se gledaju procenti pa reko' da ukljucim malo matematike. :D

Pa upravo, ne nego ne razmisljju samo da udare po pljuvanju, mene briga ja ni nemam IKOM niti me interesuje ali sam samo realan jer gledam sa strane, a tebi svaka cast.

Ipak sam ih zvao danas, jer je i sinoć nestao net i pogasile se lampice na modemu, u 00.20h a vratio se u 00.27h. Lik mi kaže da je do njih, čačkaju nešto, "jer od 1. oktobra ide povećanje brzine i biće veći upload". Stavio sam navodnike jer je tako rekao, pa sam posle shvatio da ne znam da li je pod povećanjem brzine mislio samo na upload ili ide i download.

Vrh Dno