Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Istina je da je upload mali, ali s obzirom da je cena tog paketa 800 dinara (internet), onda se moze slobodno reci da je taj 5/128 jedan od najboljih low cost paketa u zemlji.
@WD40,
tebe su jos i "castili", meni je 5MB zakucano na oko 4,96. bas kao sto bi otprilike i trebalo.
upload bolje da spominjemo. sramota me.
Cenovnik - http://www.ikom.rs/cenovnici/Cenovnik usluga.pdf
je l' su ovo nešto bili dužni po zakonu da stave na sajt ili šta? pojavilo se i mislim da su jedino cene radova i materijala tu za one koje interesuje, ostalo je valjda i ranije već bilo na sajtu. i ovaj Darach Reidy je izgleda onaj novi...
To placas 1700 din ... a recimo ja, kod kRadijus Vektora paket 5/512 i osnovna analogna 2500 din razlika je 800 din :S:
ali, zato ocekujem Targoda se promeni malo situacija .
Da, ali svaki ikom korisnik je aneksiran, tako da on na ugovornu obavezu od 12 meseci dobija tih 5 mbita za 800RSD, i ti da se aneksiraš bio bi u rangu ikomovog paketa 8/384![]()
Tj. imao bi 10/1 ako bi se Vektoru obavezao na 18 meseci ljubavi.
Ne treba sumnjati da ce bar u dl-u IKOM svoj Flat3 (8/384) izjednaciti sa ovom brzinom koju nude SBB i Vektor na ugovornu vernost pa ce opet biti unekoliko povoljniji uz par dodataka za one koje zanima TV (dobijaju se dodatno neki PAY TV Paketi).
Uz to, treba naglasiti da kod IKOM-a nema opcije "bez ugovora" - ili 12 meseci ili nema mogucnosti za internet.
Da, ali svaki ikom korisnik je aneksiran, tako da on na ugovornu obavezu od 12 meseci dobija tih 5 mbita za 800RSD, i ti da se aneksiraš bio bi u rangu ikomovog paketa 8/384![]()
A o kakvim ugovorima za Ikom pricate? Kod Ikoma imas ugovor samo prvih 12 meseci, i posle toga vise nisi vezan, a i dalje imas sve kao i kad si bio pod ugovorom (i dobijas sva buduca povecanja brzine). To se ne moze porediti sa SBB-om, Radijusom i ostalim provajderima kod kojih vece brzine dobijas samo dok si vezan ugovorom.
Zna li neko hoće li (ustvari moraće, ali kada?) IKOM odgovoriti na ubrzanje SBB-a i Radijus vektora?
SBB za 1540din a Radijus Vektor za 1590 daje 10/1Mbit uz ugovor 12meseci, a IKOM za 1695din bednih 5/0.128, dakle 2x sporiji DL i 8x sporiji UL????
Zna li neko hoće li (ustvari moraće, ali kada?) IKOM odgovoriti na ubrzanje SBB-a i Radijus vektora?
SBB za 1540din a Radijus Vektor za 1590 daje 10/1Mbit uz ugovor 12meseci, a IKOM za 1695din bednih 5/0.128, dakle 2x sporiji DL i 8x sporiji UL????
Nisi upravu, ti si za SjeBB i kRadijus racunao samo cenu neta, a kod IKOM-a ti je u onoj ceni sto si napisao i TV NE ZABORAVI, kod kRadijusa kojeg ja imam samo pretplata za KDS je 905 RSD, tako da ti slabo ta motematika ide druze, raci profesorki da ti vrati pare
Sala mala nemoj da se ljutis ali nikada, NIKADA nemoj da racunas BABE i ZABE jer neces nikda dobiti pravu racunicu.
Pozz
Ok, nisam znao. Onda hajde da poredimo sbb mix paket sa ukljucenom pretplatom i sveukupno 2390din, dig.tv. i 10/1 internet, i Ikom Flat 3 plaket, dig.tv i 8/0.384 za 2295din? Opet je SBB bolji, zar ne? Nešto IKOM stipsari na uploadu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari