Docice ti sledece nedelje.
Чему оне служе, они не мају телефон за техничу подршку, него прво објашњаваш њима, па онда исто то поновиш овим другима ајаооо. Ко зна кад ће да ме прикључе, вероватно тек у мају.![]()
Ničemu ne služe.Ustvari verovatno služe za ukras,ako uopšte i liče na nešto.![]()
Prlikom potpisivanja ugovara verovatno ti je rečeno koliko ćeš čekati na priključenje. Obično je to dve nedelje osim ako nemaš vezuМа украс је за њих појам, стварно нисам паметан шта да радим да чекам до четвртка, петка па ако не зову да ја позовем њих или шта. Што је најгоре у четвртак треба да вратим опрему од Телекома, ако не дођу до краја недеље остали укућани ће ме запалити.
![]()
sta se sad najvise isplati kod ikoma, to jest koji paket za one koji prvi put dolaze na ikom a imaju trenutno samo njihovu analognu televiziju, imaju li neki popust na ugovor od 12 meseci i slicno....i da li se uopste kod njih moze potpisati ugovor koji ne glasi na 12 meseci ?
A odakle ti to za promociju za prelazak na flat3? Sa sajta ili si dobio postom ponudu?
Данас сам био у икомовој трафици у Земуну, и сада ми је јасно зашто дају рок од месец дана да ти уграде захтевано. Речено ми је ако се случајно деси доћи ће до краја недеље да пусте само кабловску, али вероватно тек следеће недеље у којој неће радити прва три дана због празника тако да ће то остати за десети мај. Још рече да ће прво доћи једна екипа да прикључи кабловску, а касније друга да прикључи интернет.:lupko:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari