Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

meni svako vece crkne net :( ujutru, kad se probudim, nemam net, moram rest rutera, vec 3. noc za redom ;\

Zarkovo, Flat 4

Da na Staroj Karaburmi sam, imao sam i ranije istih problema ali kad ih zovem tretiraju me kao da sam retardiran. Obavezno mi napomenu da je do mog kompa/sistema ili virusa. Ali cim ih pozovem kazem im da imam 3 kompa, 3 razlicita sistema bez virusa. I onda su proveravali i stavljali na "proveru 24h" modem i naravno problem rese posle 2 meseca.
Ti bagovi su poceli od pre mesec dana i kad sam ih zvao prekjuce rekli su mi "znamo da postoji problem i radimo na resavanju" i kad sam im rekao da se ovaj problem pojavljivao i ranije i da ovaj traje mesec dana samo me je iskulirala.

Meni je neverovatno da ih ljudi ne zovu uopšte, a kamoli svakodnevno. Ili možda ovde imaju tako mali broj internet korisnika, da ih zabole. Od jutros sam imao samo par kratkih zakucavanja, ali ni ne liče na one od prethodnih dana. Znači, mnogo je bolje, možda je posledica toga što sam juče po prvi put baš iskezio očnjake tokom razgovora "saonimkojimesmatra*****om" likom iz podrške. Rekao sam im da ću da prestanem da plaćam net, pa neka me tuže, čuvam sve eventlogove od modema, pa da se ganjamo. Znači mnogo je bolje, ali ne verujem dok ne prođe tako dva-tri dana. Kako je kod tebe jutros?

Kako cuvas te event logove tj gde mogu da ih pogledam na svom kompu? :D

meni svako vece crkne net :( ujutru, kad se probudim, nemam net, moram rest rutera, vec 3. noc za redom ;\

Zarkovo, Flat 4

Probaj da ostavis ukljucen net bez rutera. Dakle direktna veza modem-racunar. Ja sam imao problem sa zabadanjem rutera, ako ostavim torente preko noci (zaglupi se ruter usled velikog broja konekcija). Druga varijanta je da ti crkava modem, kao sto je neko vec rekao.

Što se mene tiče, probane sve gimnastike, keine boljitak.

Super, vidim koga si citirao, nego sam se javio jer sam imao isti problem pre ovog glavnog problema. Zato rekoh "što se mene tiče";)

Zvao sam ih ponovo, 7 puta mi je zabolo danas. Kazu tehnicari rade na resavanju problema i da bi trebalo do veceras da zavrse... Mada ja sam resio da ih zovem svaki dan dok ne poprave.
Pitali me koju ocenu im dajem za call centar i informacije, rekao sam im da im ne valja sto moramo dva puta da ponavljamo adresu, cisto gubljenje vremena.

Pre podne radilo dobro, popodne agonija. Zvao ih i ja, ista priča, rade na problemu...problem je što to slušam već mesec dana!!! Ok, pošaljite mail, refundiraćemo Vam novac za net za tih mesec dana. Rekoh da neću, jer bih tako priznao poraz i pomirio se sa sudbinom. Zvaću ih opet večeras i tako dok ne polude ili poprave.

Uh i kod mene juce od predvece i evo danas tokom celog dana internet katastrofalno radi. Na svakih par minuta nestane potpuno, pa restartovanjem modema se tek ponekad vrati i tako stalno. A i dok ga ima uzasno je spor ..

Poslednja izmena:
I još si na Dorćolu. Početak raspada mreže, preforsirali su se, ili šta...?

Pa ko bi ga znao, vidim da i TV zeza tj. uglavnom je povezan nestanak. Moguce da je i nesto do ovog vremena, secam se da je i prosle godine umelo pomalo da zeza pod nekim jakim pljuskom ..

Pa ko bi ga znao, vidim da i TV zeza tj. uglavnom je povezan nestanak. Moguce da je i nesto do ovog vremena, secam se da je i prosle godine umelo pomalo da zeza pod nekim jakim pljuskom ..
Ne smemo da im dozvolimo da im vetar, kiša, sneg...budu izgovor. To što su kablove vukli seljački i divljački pod patronatom kriminalca koji im je to dozvolio, nas kao korisnike ne treba da tangira, niti da njih opravdava.

Da li jos neku u Zarkovu/Filmskom Gradu ima danas problem sa netom?

Od 50 vucem 20 u Srbiji i 4 iz inostranstva, krenulo negde oko 5/6 popodne...

Znajući kako se sve kod nas postavlja optika (kablovi uopšte), ne bi me čudilo da je IKOM-u jedan ili više linkova trenutno u prekidu, te se sad korisnici prebacuju na backup. Što dalje dovodi do zagušenja, jer backup je backup, ne glavni link.

Super što bar nekome radi, a daje nadu i nama nesrećnicima da će da se sredi s prvim prolećnim danima:mad:

Žarkovo Flat 3,sve radi za sada kako treba.

04022012003.png

Od jutros pocelo jos vise da zabada nego inace. Resio sam da ih zovem svaki dan.

Edit: Sad sam razgovarao sa likom iz call centra nesto mi je rekao da posaljem mail na neku adresu ali je toliko nerazumno pricao da nisam cuo na koju adresu (dva puta je ponovio). I nesto kao prosledice sefu o ovome, bla bla.
Ako su azurni kao ljudi iz vodovoda bolje da batalim zalbu :)

Poslednja izmena:
Prevešću ti ja šta je rekao. O tome sam pisao sinoć, par postova iznad. Ona nepristojna ponuda da pošaljem mail i da tražim da mi refundiraju pare za internet, od kada se žalim da ne radi. Loš znak, to govori da nemaju pojma šta je i da sigurno neće da poprave.
Još koji mesec i nazad na ADSL. Jbo brzinu, jbo cenu, kada nemam net. Na uštrb downa, dobiću upload, a par stotina dinara je mnogo jeftinije od živaca.

Ja koliko se secam ti vec dugo imas ove probleme? I pre par meseci si se isto zalio, zar ne? Ja bih na tvom mestu odavno presao na drugog provajdera ako imam mogucnosti. Ako ti Ikom ne radi kako treba, stvarno nema razloga da ostanes kod njih, jer bolja ponuda na papiru nista ne znaci :)

Poslao sam im mail, nadam se da ce odgovoriti za manje od pola meseca. :D
Untitled-8.png
I napisacu sta su mi odgovorili.

Ja mislim da ti sa tako napisanim mailom uopšte iz inata i neće odgovoriti :D

A pisao sam ja i gore emailove, a prvi email koji sam im poslao, trebalo im je tacno 18 dana da odgovore.

Nazad
Vrh Dno