ranije su imali poslovnicu na Banovom brdu, recimo pre 5 godina u onom delu gde je bio i Stankom gas (na Vidikovcu blizu crkve, gde idu busevi 37 i 50), ali mislim da je to zatvoreno i kad sam im se javio da hocemo kucu da povezemo na njihovu kablovsku operaterka je zabelezila zahtev i rekla da ce neko da mi se javi. javila se jedna devojka i koliko se secam rekla je da treba da se potpisu ugovori, ali da posto vise nema poslovnice na Brdu onda jedino da dodjem do njih u Dzona Kenedija. i posto ona valjda zivi u Zelezniku, ajde u prolazu ce da ponese te ugovore i da se nadjemo negde da potpisem, kao da ne idem na Nbg. nasli se tamo u Stankom centru, potpisali i sve super.
a posle svi drugi koji su dolazili (za prikljucenje i instaliranje kablova, za kablovski modem i net i za digitalnu tv) dolazili su kod nas i donosili ugovore, kao sto izgleda vecina kaze, tako da bi bio redak slucaj da traze da bas moras da ides kod njih na Nbg u Dzona Kenedija.
vremenski od podnosenja zahteva je trebalo jedno 10 dana do potpisivanja ugovora, pa onda jedno 3 nedelje dok je dosla ekipa za prikljucivanje, busenje i razvlacenje kablova po kuci. posle smo se valjda pocetkom meseca prijavili i za net i tu smo cekali recimo 3 nedelje.
ali ovi rokovi mislim da su rekli da zavise od broja ljudi koji su se prijavili u nekom delu grada (cekaju da ih ima dovoljno) ili kada je njihova ekipa planirala da ode u taj deo grada, pa nekome mogu da dodju za 1 dan (ako se poklopi po rasporedu), a eto nekome i za 3 nedelje.