Hajde slikaj to cudo, ja nigde nisam uspeo da ga vidim.![]()
kao shto kaze fruit23, obichan telefon bezichni, sa onom bazom, na kojoj stoji uspravno kad se puni![]()
ako bash zelish, uslikacu.
Postovani,
Izvinjavamo se sto malo kasnimo sa odgovorom.
Na osnovu maila koji ste poslali ne mozemo da znamo od kada imate paket Flat 3, ali je sigurno da je korisninicima tog paketa povecana brzina u vise navrata.
Naime do 01.04.2011 brzina Downloada je iznosila 4 Mbps. Od tog datuma je povecana na 5 Mbps, a u toku septembra na 6 Mbps.
U novembru 2011 godine je povecan i Upload sa 512Kbps na 768Kbps.
O svim pomenama brzina, promotivnim akcijama i novostima u IKOM-u, se mozete informasati preko sajtau www.ikom.rs i IKOM Info kanala.
Ako imate jos pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Vas IKOM
Jedno pitanje - drugar zivi na Vracaru (blizu Hrama) i razmisljao je da sa adsl-a predje na kablovski net. Ima li neko iz tog kraja i kakva su iskustva sa istim tj da li to sljaka kako treba i sl?
Ja sam kod Hrama i na Ikom-ov kablovski internet sam sa ADSL-a presao pre godinu i po dana. Dobro radi, manji problemi se vrlo retko dogadjaju.
27.1.2012
Flat 3 – proširenje usluge
Poštovani korisnici,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je brzina protoka Internet paketa FLAT 3 povećana na 8 Mbps bez promene cene. Pored veće brzine, paket FLAT 3 će biti proširen te će uključivati novu uslugu IKOM telefon, paket TEL 1.
Znam da može,ali uvek mi izbaci rezultat sa MB/s i ako ja stavim KB/spotvrdjujem:
@magic21, ne moras print screen na speed test-u, imas dugme "share result"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari