Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Dobio sam neke informacije...Ikom "radi na mrezi", otklanjaju neke slabe tacke jer se u neko skorije vreme spremaju da ozbiljno povecavaju protoke. Ako sam dobro razumeo FLAT5 ce ici na 60Mb/s!!!

A UP ce verovatno ostaviti isti :)

Tako mi je rekao jedan lik koji radi za firmu koja radi za IKOM od osnivanja...nesto kao podizvodjac...za UP ga nisam ni pitao ni kad ce ovo sve biti, samo mi je rekao da su radovi u toku.

whatgives, hvala! Prosto neverovatno, kao da sam pricao sa cistacicom koja je eto tu u prolazu pa podigla telefon. Zvace me da dodju da prikljuce... Kao da ja nemam nista drugo pa samo cekam njih, treba odjaviti drugu kablovsku, odjaviti ADSL. Jednostavno neozbiljno i neprofesionalno.
magic21, hvala. Mozes ako imas TV sa DVB-C, bilo je i na ovoj temi reci, neki su jurili i CONAX modul...

Ja sam pre 7 dana podneo zahtev i za TV i internet, ali mi se još niko nije javio...

Onda sam preključe spamovao njihove SVE mejl adrese i neko se udostojio da mi otkuca da je moja prijava prihvaćena i ukoliko budu postojali tehnički uslovi da će me neko od njihovih menadzera kontaktirati šta dalje. Kapiram da će od ponedeljeka da se jave... :(

Почеше да шаљу понуду људима на флат 2 пакету >> укратко
иде прво обавест да су подигли брзину на 4мб те да нова цена износи 1695 дин.,
а онда нуде потписивање уговора на годину дана под условом добијања брзине из флат 3 пакета (6 мб)
и основног диги пакета (мега) + хбо + ххх за укупно 1900 дин чиме се добија уштеда у иизносу од 395 дин месечно
у односу на регуларни флат 3 пакет.

Meni je bio momak iz IKOMa juce, zvao i dosao kao sto je i rekao.Potpisao sam ugovore, dobio uplatnice da uplatim, i kaze cim im stigne potvrda o uplati docice da mi prikljuce TV i internet (od 7-10 dana i mozda ne bude isti dan) nadam se da ce to biti ove godine jer treba raskinuti ugovor za ADSL i prodati ADSL ruter...

Почеше да шаљу понуду људима на флат 2 пакету >> укратко
иде прво обавест да су подигли брзину на 4мб те да нова цена износи 1695 дин.,
а онда нуде потписивање уговора на годину дана под условом добијања брзине из флат 3 пакета (6 мб)
и основног диги пакета (мега) + хбо + ххх за укупно 1900 дин чиме се добија уштеда у иизносу од 395 дин месечно
у односу на регуларни флат 3 пакет.

To deluje kao sasvim ok ponuda za flat 2 korisnike

Povecali mi sa 3MBs na 4MBs, jeee.
kakav kvantni skok.

Je su ti povecali cenu? Nisu, prema tome ironija ti je nepotrebna ;)

Realno svako povecanje pa i najmanje po istoj ceni je odlicno, jer bi vise voleo da su ti spustili brzinu sa 3 na 2? :D

Kad je bio ovaj momak iz IKOM, ostavio je i neki promotivni materijal koji je nosio sa sobom... Tek sam sad malo bolje pogledao i video da je na flajeru za internetu ponudu nesto novo ,)

img20111225132441.jpg

Ček malo, ovo je cena bez mesečnog održavanja?

U cenu je uracunato mesecno odrzavanje tj. kablovska TV (895din) ;)

Mnogo bolja ponuda od Sbb-a

To ti je cena koju placas mesecno ( dig. tv + kabl. net ).

Nemoguće, ovo je previše jeftino. Da nije besplatan samo digitalni paket? Ako je tako, ja odmah uzimam 50 mega paket i HD filmovi su mi na izvolte za veoma kratko vreme :) . Kada bih još samo mogao da otkažem fiksni telefon dok sam još uvek vezan za adsl ugovor, još nekih 5,6 meseci.

zar FLAT3 nije vec na 6Mbps? Tj. onda bi na onom flajeru bila nova samo cena za 45 din. (za koju su inace svi paketi poskupeli). Ako je trenutno manje od 6 onda ok...

Elem, i meni je stigla ta ponuda za prelazak sa FLAT2 na FLAT3 i da do 31.12.2012. bude povoljnija mesecna pretplata od 1900 din. (umesto regularnih 2295 din.), pa bih to verovatno iskoristio. Samo da li je neko stigao da se raspita vise oko toga, da li se recimo potpisuje novi ugovor sa obavezom od 2 godine, cime ce onda prve godine da bude cena 1900 din. a onda druge godine full cena? U svakom slucaju je fina ponuda, samo pitam da li se potpisuju novi ugovori kada se menja paket ili im se samo posalje mail i to je sve (mogu da napisu oni koji su menjali pakete do sada)?

Thanks.

Proverio sam ponudu, i rekli su mi da se ne potpisuje nikakav ugovor, sve ostaje kao što je bilo, samo što će ti dati paket flat3 za 1900. Ovo je ekstra ponuda, i čini mi se da je Ikom počeo da šiša sve žive. Tako se to radi, korisnike zadžiš, ponudiš nešto, nagradiš, a ne čekaš da odu svi pa onda ih ganjaš.
Svaka čast!
p.s. Ja se već prijavio, lepo kaže plakata "ponuda važi do isteka zaliha". :)

@velja, FLAT3 je bio i ostao 6Mb/s... Ako malo bolje pogledas flajer, na njemu se nalaze 2 nove brzine(zato sam i slikao flajer), 15 i 50Mb/s.

@Gizmo, tako je, FLAT5 3995din. u tu cenu je uracunata osnovna pretplata za kablovsku tv, pretplata za digitalnu (koja se vodi kao paket br.1) + 5 paketa, i Tel1.

IKOM je ubledljivo najbolji operater u Srbiji, steta sto nema jos vecu mrezu

***, to je samo 900 din vise nego sto placam SjBBu, a 4 puta bolje za net + placeni kanali

Ja ću da vidim da se prijavim za 50 Mbps paket što pre, iako imam trenutno adsl paket 8 Mbps. Jel mogu oni da izvuku tih 50 Mbps, jel zna neko? Ne bih se bunio ni da je 40 Mbps.

edit:

Trebalo bi da važi ovih 50 din za ugradnju do 15. januara, zar ne? Još bolje ako je tako.

Poslednja izmena:
To niko za sada ne zna... Okreni nekoliko strana unazad i videces da svi izvlace oko 30Mb/s (od max 30Mb/s) sa FLAT5, na sajtu nema nikakvog obavestenja o 50Mb/s, ali ne verujem da bi delili flajere i potpisivali ugovore za 50Mb/s tek tako. Ja sam kasno video, inace bih pitao od kada ta ponuda vazi... Cim dodju da meni prikljuce kablovsku tv i internet ja cu ih pitati.

Da, 50din. je do 15 januara za ugradnju + 1 mesec.

Poslednja izmena:
Ljudi, ugradnja za 50 din + mesec besplatno vazi uvek. Tu akciju produzuju vec 3 godine :d
Dakle nema sta da brinete, uvek cete za taj novac moci da uvedete net.

Koliko je potrebno vremena da se realizuje zahtev za uzimanje paketa kod njih, ako bi sada ispunio onaj online zahtev? Imam Ikom kablovsku u zgradi, samo što sam je odavno odjavio, oni samo trebaju da dođu, uključe kabl u onu razvodnu kutiju, da ga razvedu po stanu i naravno da puste odgovarajući paket u centrali.

Nazad
Vrh Dno