Prvi problemi sa Ikomom, probao i restart rutera ne pomaze, moracu sutra da ih zovem jer ovo je strasno
![]()
Flat 5 je upitanju
A vi ste dobili rutere? Meni dadose samo modem, pih..![]()
I meni se desavaju prekidi 1-2 puta dnevno, ali restart modema pomaze. Problem je definitivno u ruteru. Restart rutera ne pomaze, samo restart modema. Takodje je tplink u pitanju. Problem se manifestuje tako sto u win7 se pojavi "no internet access" znak (uzvicnik na zutom trouglu) preko network ikone. Kada se to desi vidim da modem radi normalno, ali se ruter zaglupi. Restartujem ruter ali ne pomaze, samo restart modema popravlja stvar. Eksperimentisao sam i ostavio komp povezan direktno na modem 2 dana i nije bilo nikakvih problema. Izgleda da ruter (ili odredjeni tipovi rutera) ima problem sa ovim thomson modemima.
@Shang Tsung
Modemi su relativno ok kvaliteta (bar ovi thomson modemi). Koristim ga 3 godine i nikada nije pravio problem. Verovatno tvoj modem polako crkava, pa je najbolje da ih zovnes da ti ga zamene.
Sve isto i kod mene, užas.Od kako su ubrzali najjace pakete, internet radi ocajno. Surf nekada ne funkcionise ni brzinom dialup-a, vrlo cesto se zaglupljuje kombinacija modem ruter tako sto modem verovatno izgubi spoljnu IP adresu na trenutak, sve lampice svetle, windows napise "limited or no connection", pomaze samo restartovanje. Prilikom testiranja na Speedtest.net ping i download su OK, dok test uploada cesto nece da pocne ni pisle 3-4 minuta.
Verovatno podesavaju, testiraju, mrezu zbog pustanja nove usluge, a nadam se i pustanja vece brzine nama a jeftinijim ulaznicam.
A, da... Kada pozovete i pitate sta se desava dobijate odgovor "Kod nas je sve u redu"
Bez STB-a ne možeš koliko znam da gledaš digitalne kanale.Da li ovde neko zna da li se dobija STB kada se predje na neki paket sa uklj. pretplatom za dig. tv?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari