Evo sad u Pazinskoj parkirana 3 ikomova vozila.
Izgleda da rade na resavanju problema koji god on bio.
Mada vidim da se isti problem javlja na vise lokacija u gradu. Ko zna sta se zeznulo![]()
Konacno ovo do sad je bila bruka nema razloga da ne puste bar 512 sto je sad sasvim obicna brzina upa za 12M dati 512 je smesno ljudi su me pitali kakva mi je to slika preko skajpa kad su me do sada mrzeli jer bila kristalna sa logitech 310 a ja sta da im kazem preso sam sa 512 na 128 jer to je moda
Drugar, nemoj da se ljutis, ali, jesi li mozda cuo za zarez ili tacku ?
@demios, jesi resio problem interneta kod tebe na cordolu ?
@Sveki
...
Ovi problemi koji se nekim ljudima desavaju u poslednje vreme su ocigledno posledica razlicitog kvaliteta mreze u pojedinim delovima grada. Ocigledno je da se problemi javljaju kad su ekstremni vremenski uslovi (velike temperature leti, i izuzetno niske zimi), a to je dobar pokazatelj stanja mreze. Ljudi iz Ikoma nisu sadisti pa da ne zele da vam daju veci upload iz ciste zlobe...
Evo potrazio sam u privrednom registru. Ikom je prosle godine ostvario prihode 9 miliona evra, uz neto zaradu 825 hiljada evra. To je oko 10% sto je neki standard za preduzeca koja dobro posluju.
Link
Ja nisam strucnjak za ekonomiju, tako da ne znam sta oni tamo rade, ali iz ovog izvestaja mogu da vidim ukupne prihode i neto zaradu. Toliko znam.
Da li mozes da mi objasnis odakle se iz ovog izvestaja vidi da su oni uradili to sto ti kazes?
http://fi.apr.gov.rs/prijemfi/cir/P...78a1703678feb4b4ec6&godina=2011&pk_zag=202618
Bilans uspeha , predzadnja kolona iznad neto dobitka
Poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari