Šta je novo?

Igre koje igrate više puta

WOW nikad nisam ni prestajao da igram, kupim recimo 2 dopune godisnje.
Starcraft. Transport tycoon deluxe, predjem periodicno jednom na par godina igra me smiruje i uzivam igrajuci je :D

U zavisnosti od starosti same igre i slobodnog vremena kojeg imam povremeno odigram neku igru dva ili tri puta...

Ranije sam to praktikovao kud i kamo češće a sada već jako retko... Praktično danas to radim uglavnom kada nelati neki duži period a da pri tom baš ništa pismeno nije u najavi ili ako je sama igra zbilja igrljiva i atmosferična pre svega odnosno da ne probija cifru od 15 sati igranja.

No bez obzira na to, ovo su igre (konzole i starije kompjutere ne računam ovde) koje sam naveći broj puta odigrao:

1. Blade of Darkness (ne brojim više i to je jedina igra koju ne skidam sa harda)
2. Wolfenstein, Far Cry, Doom3 (svakako više od 10 puta)
3. Deus Ex, Undying, Max Payne 1 i 2, takođe Freelancer (do 10 puta)
4. HL2, Gears of War, Medal of Honour (do 5 puta)
5. Portal, Stalker, Mafia, Mass Effect, Dark Messiah, Splinter Cell, Crysis, GTA San Andreas (po 3 puta)
6. Ima još dosta igara koje sam odigrao zasigurno barem 2 puta, ne mogu više ni da se setim tačno šta sam sve do sada progutao, ali recimo nabrojaću neke kao što su naprimer:

Descent: FreeSpace, Enclave, Riven, HL 1, Myst 3, Left 4 Dead, Tomb Rider - Legends, HL2 E1, Thief 3, Crusader Kings, i tako dalje i tako redom, ne mogu da se setim baš svega...

Treba reći još i to da postoje igre koje bi rado odigrao još koji put, kao što je recimo KOTOR ili evo upravo ovaj Assassins Creed 2 ili možda GTA4 i tome sl. ali ovo su igre koje probijaju cifru od 15 sati igranja i ja za to danas stvarno nemam više vremena...

Poslednja izmena:
System Shock 2, tipa 1 do 2 puta godisnje:)
Ufo Enemy Unknown,.....

No bez obzira na to, ovo su igre (konzole i starije kompjutere ne računam ovde) koje sam naveći broj puta odigrao:

1. Blade of Darkness (ne brojim više i to je jedina igra koju ne skidam sa harda)
...

Svaka cast za Blade of Darkness... kakav je to bio "trip" onomad... i prodje tiho bez marketinga... nikad mi nece biti jasno.

Max Payne 1
Return to Castle Wolfenstein
Freelancer
Silent Hill 2, 4 The Room
Gothic 2: Night of the Raven (ubedljivo najvise puta ..)
HL2
...

Poslednja izmena:
Blitzkrieg
GTR
GTR2
GT Legends
NFS 2,3,5
War leaders clash of nations
cod 2,5
test drive unlimited

i dan danas pikam gtl ,gtr2 i tdu u singlu:D ne racunajuci multi:D

Jagged Alliance 2 je igra kojoj se zasigurno najvise vracam. Ne moze da mi dosadi...

Pored nje, Fallout 1 i 2 (svaki put otkrijem nesto novo), Diablo 1 i 2, Baldur's Gate 1 (nisam navucen na drugi deo iako je daleko bolji).

ima ih jos....

1. Clives Barker - Undying, presao par desetina puta

Max payne, mohaa, cod, Archangel, Call of Juarez, nfs, Midnight Club 2...

Poslednja izmena:
Poređenje bilo kojeg FPS-a, avanture, RPG-a ili RTS-a sa igrama na koje meni odlazi najviše vremena je malo bezvezno.
Jedna partija Sword of the Stars-a ume da se protegne na mesec dana, a isto važi i za Hearts of Iron 2. Problem je samo naći vremena za takve seanse, pa zato igram jako malo drugih stvari.

Stronghold crusader. Igra je već par godina deo sistema.

Portal, Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Heroes of Might and Magic 3, Counter Strike, Counter Strike Source...

Diablo
Commandos: Behind Enemy Lines
Delta Force (da da, prvi deo :d)
Delta Force: Black Hawk Down
MiG29 Fulcrum
Max Payne
Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Već nekoliko godina jako malo igram, uopšte me ne privlače nove igre (a možda sam postao i mator :d), a i kada mi dođe da nešto igram, obično to bude neki od navedenih naslova.

-Silent Hill 1, (PS1), jedina igra koje sam se stvarno plašio, prešao 10 puta sa svim krajevima
-Suikoden 2, (PS1), meni jedan od najdražih RPG-ova
-Metal Gear 1, (PS1)
-Driver, (PS1)
-Gran Turismo 4, (PS2), ako se u prelazak igre računa preko 95%
-Freelancer, (PC)
-RtCW, (PC)
-NFS Underground (PC), jedini NFS koji mi se svideo

To sam sad uspeo da se setim i ako se računaju igre koje ne mogu da se pređu onda
CS 1.6, Trackmania, PES...

Baldurs Gate 1+2 -Big World Mod.
(Nikad dosta D&D)

Planescape Torment
(jedina Igra koja me tako vezala):guitar:

Icewind Dale 1+2
(it's D&D baby)

Jagged Alliance 2 1.13 -
Single Click Installers STOMP + HAM + WF + AIM
(I sve ostale modove sa Bear's Pit Foruma):eyebrows:

Silent Hunter3 GWX3 + Mods
(The one and only SubSim),)

Silent Hill 2+3+4
(Survival, Cool Musica i atmosfera do Max)

Rome Total War + Add ons
(naj naj Igra, jos od Shogun-a igram tu seriu)

Worms Armageddon :guitar:
(sta jo reci)

Uplink:,,:
(Hacker, Cracker MamaFrakker):eyebrows:

Morrowind GOTY + MGE I tons of mods
(imam je godinama i jos nisam sve video)

Fallout Tactics:guitar:
(no Mutants Allowed) :banana:

Warcraft 3 TFT, Diablo 2 LoD, NFS: Most Wanted, N4S: High Stakes, HL, HL: BS, HL: OpFor, HL2 & epizode, Portal, GTA VC, GTA SA, Disciples 2 sve varijante, Return to Castle Wolfenstein, Fallout 3, Star Wars Knights of the Old Republic 1 i 2, ...

Starcraft-ubedljivo najvise, u zadnjih 12 godina od kako je izasao, bio je instaliran 10 :)
Planescape Torment
HoI 2
Crusader Kings
Dungeon Keeper 2 :-devil-:

COD UO, COD MW 1 i 2, sve ih igram SP da ne bude zabune, Fallout 1 i 2, CoH, Call Of Juarez 2 (otkad je izasao obrnuo sam ga 4 puta), Halo, Diablo 1, Fear 1, HL 1, ...

Arcanum, Arcanum... I opet po ko zna koliko miliona puta se vracam i igram i otkrivam nesto novo. Igra za sva vremena.

Hmmm, Mafia je igra koju mogu uvek da igram i obrnuo sam je desetak puta. Ova tema me navede da je opet malo obiđem, pošto će krajem godine i dvojka, pa da se prisetim Tomija Anđela...
Inače, KotOR 1 i 2 sam obrtao...hmmm, oko 15-og puta sam prestao da brojim. Sada ih imam instalirane na poslu, pa u trenucima dokolice često odlutam Tatuinom i Koribanom...

Ako ne racunamo RPG-ove (Arcanum, Fallout 1/2, Bloodlines, KOTOR 1/2...) :
Diablo : Hellfire, HL 1/2/Ep1-2, Doom 1/2/3, Road Warrior, Dead Space, GTA Vice City, Max Payne 1/2, Duke Nukem 1/2/3d, Indiana Jones Last Crusade/Atlantis, Leisure Suit Larry 1/3/5/6/7, King's Quest 1/2/5/6/8, Broken Sword 1/2, Sherlock Holmes, Day of the Tentacle, Sam&Max Hit the Road, Full Throttle, Warcraft 1/2/3/FT, The Monkey Island saga, Death Gate, Suffering, HOMM 3/4/exp za obe, Blood 2, Fable (onaj P&C), Heretic 2, SW Jedi Outcast, Rune, I Have No Mouth And I Must Scream, Mafia, MDK, RTCW...ima ih jos mnogo...

Al je neko osakatio ovu temu, fali milion poruka...

Tjah... a taman je postala zanimljiva :p

Hmm, dobro pitanje. Pa ako govorimo o single player igrama uglavnom vishe puta obrnem:
1.Diablo2
2.Fallout 1,2,3

Shto se tiche multija(mada tu nema shta da se obrce osim jedna te ista mapa :) )

1.Cod waw
2.UT,UT3
3.tiberium wars
4.Battlefield2142

Diablo 2, Half Life 1&2, FEAR 1&2, KOTOR 1&2, Fallout 1&2, CIV 4...

Kad bolje pogledam, igram samo igre koje su u proseku 5-6 godina stare. Ove nove ni ne gledam sto je tuzan pokazatelj kuda sve ovo vodi...

Ako nisi odigrao Dragon Age-Origins, obavezno odigraj, old school igra. Skoro je `brnux po 2. put

Poslednja izmena:
Vrh Dno