Šta je novo?

Igre koje igrate više puta

Na zalost sada mi vreme ne dozvoljava da puno igram igrice a i mator sam :p
Inace dok sam bio srednjoskolac i imao Amigu 1200 AGA :D najvise sam igrao i prelazio vise puta:

- Dune 2 (prva strategija tipa sagradi-napravi-unisti :smoke:) preteca svih danasnjih strategija kao sto su C&C, Generals, itd...
- Elite 2: Frontier (mmmmmmmmmm) :p
- Settlers (za Amigu naravno)

Od danasnjih igara ponekad se desi da neku ponovo instaliram i igram je po drugi put ali to je retko jer me igre vise ne privlace kao pre...
Medjutim napomenucu samo jednu koja me i dan danas drzi za stolicom (a to je vec 3 god)!? U pitanju je Warcraft 3: Frozen Throne ali samo DotA koju igram, igram, igram i ne prestajem :wall:
Eto toliko od mene!

1.MOHAA prvi program koi instaliram posle windovsa
2.Oblivion
3. AoM
4. Red Alert 2

Colonization, Tie Fighter, Half Life, KOTOR, Baldur's Gate II, Red Alert I, Space Rangers II, i naravno jos gomila koje ovog trenutka ne mogu da se setim

Na prvom mestu ubedljivo kod mene Max Payne 2 zatim 1, Cod1 i Cod2.
E da a Cod4 je novi kandidat.

Poslednja izmena:
Colonization, Tie Fighter, Half Life, KOTOR, Baldur's Gate II, Red Alert I, Space Rangers II, i naravno jos gomila koje ovog trenutka ne mogu da se setim

Respect! Sve sami odlični naslovi, kao iz moje kolekcije ;)

Fala, Fala... Samo, ono od cega mi se place je, sve su to naslovi od pre 5-10 godina... Bas tragicno sto nema niceg novijeg sa takvim replay value-om... Sta radimo mi svih ovih godina? Jurimo hardware zbog 2+ frejma u Crysisu? A nekad je bilo dovoljno malo zonglirati sa onim DOS memory alocatorom (XMS, EMS...), ubij me kako se zvase, da bih cuo digitalizovan govor u Day of Tentacle i slicnim... Bio sam mnogo srecniji tada...

Posle svake promene HW-a obavezno se igra-Medal of honor-Pacific :)
:wave:

Civilization 2 i Alpha Centauri, svaka po vise desetina puta. UFO i Terror From The Deep sam ukupno presao samo par puta, ali ukupno vreme igranja i milion restartova i delimicnih replayova je jezivo. Mozda godinu dana i vise od zivota do sada sam potrosio na razne X-COM varijacije.
Freespace 2 par puta.
Planescape Torment, 3 puta.
Nova nada jugoslovenskog fudbala, Portal sam presao jedno 3-4 puta za zadnjih mesec ipo. Voice acting je... isuvise dobar...

Uglavnom ne prelazim igre vise puta, sem ako je neki Civ i slicno.

Ja bar dva puta godisnje predjem Max Payne, oba nastavka. :) Od toga nema bolje ;)

Bloodlines, System Shock 2, Deus Ex, Baldur's Gate 2, Diablo 2, Arcanum, Fallout 2, Bioshock, K.o.t.o.r., Longest Journey... i jos masu njih -Splinter Cell, Freelancer, StarCraft... Uvijek ih drzim instalirane na kompu za svaki slucaj. Commandos 2 da njih ne zaboravim, skoro sam ih ponovo instalirao.:D

Fala, Fala... Samo, ono od cega mi se place je, sve su to naslovi od pre 5-10 godina... Bas tragicno sto nema niceg novijeg sa takvim replay value-om... Sta radimo mi svih ovih godina? Jurimo hardware zbog 2+ frejma u Crysisu? A nekad je bilo dovoljno malo zonglirati sa onim DOS memory alocatorom (XMS, EMS...), ubij me kako se zvase, da bih cuo digitalizovan govor u Day of Tentacle i slicnim... Bio sam mnogo srecniji tada...

I ja se to isto pitam. :D
Ne mogu trenutno da se sjetim neke novije igre da sam je presao vise od jednog puta, pada mi na pamet jedino BioShock i S.t.a.l.k.e.r. Mozda CoH i World in Conflict... Ne znam ali mi se cini da je u zadnjih 5-6 godina ako ne i vise sve jedno te isto. Na istu foru samo budze grafiku ostalo stagnira ili se unazadjuje. Sjetih se sad Thief-a njega sam isto nekolika puta presao, dvoju i jedinicu. No one Lives Forever oba dijela, kako sam to mogao da zaboravim.:trust:

Poslednja izmena:
Kriza jedno 5 puta ! Posle svakog oybilhjnijeg upgrade-a , ili moda , a warhead sam se jedva nacerao nedavno da predjem do kraja , tako mi je nesto neinventivana , level dizajn mi se ne svidja ...

shinobi_01.png
\

Shinobi (1987) :d

Cryis i age of mythology :D

Starcraft + Brood War i Heroje III (sa svim ekspanzija) po nebrojeno mnogo puta. Baldure keca i dvojku (sa ekspanzijama), kao i Planescape Torment sam, takodje, presao vise puta... cak se i NWN2 nasao tu medju elitom... :d

RTCW
Civilization III
Far Cry
Bioshock

Far Cry i Crysis.

Doom3
evo ga ponovo instaliram ...

Poslednja izmena:
reply

Ma Gothic I i II a pogotovu drugi deo sam presao 7x trojka je bagovita i nema istu igrivost.

hogs of war, ship dog n wolf, cak sa sony1 proko emulatora igram twisted metal 2 i vigilante 1 i 2, age of mythology...

Ljudi - a Knights of Honor? Pobogu, sta je bolje od gazenja Jevrope srpskom cizmom :)?

Rise of Nations.

C&C Red Alert jedno 5 puta
C&C Red Alert 2 2-3 puta
Twisted Metal 2 jedno 30+ puta
Mafia jedno 3-4 puta
HL2 2 puta
Q3 ne zna se broj
Unreal Tournament ne zna se broj
NFS Porsche Unleashed jedno 20 puta

i da ne nabrajam dalje...

Cod4, Warfare 2, mass effect, kane & lynch, gears of war, plants vs zombie :D i naravno crysis mLogo puta

Silent Hill serijal, " bezbroj " puta... Kako bih odgledao sve moguće završetke. Clive Barker's Undying, tri, četiri puta.

Nazad
Vrh Dno