Šta je novo?

Igre koje igrate više puta

Ni jedan svež Windows ne može da prođe bez instalacije C&C Generals Zero Hour i CM 01/02 :) a od ovih koje se prelaze, pa... NFS U2, Far Cry (evo ponovo ću da ga instaliram čim kupim VGA), ponekad odigram Colina 04 i to je otprilike to, ove ostale najčešće instaliram, probam, malo igram i uninstaliram...

Commandos, Max Payne...ali igra koju mogu 10 puta da predjem je Hitman serial, a posebno Blood Money.

Zaboravio sam i Total War igre... da...da... Shoguna i Medieval sam prelazio isto po par puta sa različitim frakcijama. Nekad davno na Amigi 500 sam isto tako igrao jednu veoma sličnu igru - Lords of the Rising Sun. Ta igra je praktično poput TW:Shoguna. Kad sam već kod Amige - Dune 2 ne mogu da zaobiđem. Sa svakom frakcijom bar po jednom, mada su mi Harkoneni bili najzanimljiviji ;)

@Underlator - zar Elite može da se pređe? :) Ta igra može samo da se počne više puta ;)

Diablo II LoD preko 1000 puta (ako racunate premot kao ubijanje Baal-a)
Diablo II mnogo mnogo puta
Prince of persia (onaj iz 1989) preko 300 puta sigurno
Tyrian (onaj is 90ih) preko 50 puta
RtCW (onaj prvi) oko 20 puta
MGS 20 puta
MGS II 20 puta
Prince of Persia Warrior Within 18 puta (3 x easy, 5 x normal, 10 x hard)
Prince of Persia Sands of Time 15 puta (svaki diff po 5 puta)
Prince of Persia Two Thrones 12 puta (jednom na norm ostatak na hard)
SW: KotOR II 10 puta
SW: KotOR 10 puta
MGS III 5 puta (na PS2, ali sad ce jos malo na PC-u)
I sve ostale igrice sam se trudio da premotam makar dvaput

One koje sam premotao jednom

Rome Total War, Starcraft, Command & Conquer 3, GTA2, Dead to Rights, Vampire Masquerade i jos dosta dosta igrica.

Titan quest IT vishe puta

Sacred underworld 3x

i naravno devil may cry 3 SE juche sam ga preshao po 7x:D

i Super mario bross :p

Definitivno Warcraft 3, nebrojano puta i mogo bi i dan danas da ga igram sa istim zarom!

Hitman Codename 47 - prešao sam ga 15 puta (za mene najjača igra svih vremena!), bukvalno znam svaki delić ove igre. Ostale nastavke sam prešao oko 5x
NOLF serijal sam obrnuo oko 10 puta.
Mafia pređena 3 puta.
Max Payne - 3 puta...
Inače igre uvek prelazim na najtežem nivou.

Zaboravio sam i GTA3 i San Andreas.

Mafia...zilion puta....bukvalno mogu zatvorenih ociju da vozim po gradu
Caesar 3...ne zna se broj
Civilizacija 3....pet, sest puta
Max Payne.....sest, sedam puta
NOLF 1 i 2.....tri, cetiri puta
i za kraj Half-Life koji je jedno vreme bio naucen napamet....to sam presao isto zilion puta

p.s. e da commandos behind enemy lines po nekih pet sest puta

Poslednja izmena:
Wild Boye podseti me... Precicu CoD 4 jos 15ak puta :)

Epilogue nivo u avionu sam presao jedno 10 puta vec do sada :) a i nivo u Pripyat-u isto...par puta :)

Freelancer i MTW nenormalan broj puta :type:
Nekoliko puta i RTW, GTA 3 + VC, CoD + UO, Mafia, C&C RA2, SW JKII + JA, HL2

Sada se setih, dok sam bio u drugoj temi, igra koju sam ubedljivo najvise puta prelazio, svakoga dana po 1 do 5 puta, njegova ekselencija Super Mario Brothers:) prvi deo (na terminatoru, tj. segi).

Poslednja izmena:
Aman brate odkud Mario na segi?

Ma bre ona buvljacka sega mega drajv:d Ne ona, kako smo je mi zvali, "original", nego ona sto se kupovala na buvljaku za 200din 1998. godine. U nju su isle iste kasete kao u nitendo i terminatora. "Original" segu smo igrali samo u igraonicama.

Poslednja izmena:
I sve ostale igrice sam se trudio da premotam makar dvaput

One koje sam premotao jednom

Rome Total War, Starcraft, Command & Conquer 3, GTA2, Dead to Rights, Vampire Masquerade i jos dosta dosta igrica.

Ja sam sebe demantovah!

Hteo sam da kazem da one koje su smorne i nemaju replay value sam samo jednom premotavao!

Age of Empires I & II, Fallout I & II, Starcraft & SC:BW. Sve ostale su sitnice.

Transport Tycoon Deluxe - za 13 godina igranja do sada dosao do 2050 kada tajmer staje vise od 500 puta (i to brojim), i jos je uvek igram iznova, krenem od 1960. pa do 2050...i NIKADA NE DOSADI! Hvala kreator TTDPatch-a!

Simcity 3000 - od 1999. stancujem gradove ko na traci...HAHAAHAHAHA

F.E.A.R. - Do sada 7 puta (5 puta apsolutno bez koriscenja slowmo-a), EP - 2 Puta...iako je krasi ruznjikava grafika, mislim da ce takvo napucavanje biti napravljeno samo u sledecem F.E.A.R.-u od tog NEMA BOLJE!

Halo - 2 Puta

HL2 - 3 Puta, EP1 - 2 Puta

Flat Out 2 - 3 puta

Igrao sam skoro:
Abe odysee ( jes da je sada ta grafika, bljak, ali igra ima dusu),
Max Payne 2,
Beyond Good&EviL,
Return to castle Wolfenstein,
Half Life 2...

Vidim da cu ponovo za nekih metar dana da odigram Timeshift. Igra me je bas dojmila.

-SW Jedi Knight: Jedi Academy (PC)14x :D
-SW Demolition (PS)
-MoH Underground (PS)
-Twisted metal 4 (PS)
-FEAR (PC)
-Tekken 3 (PS)
-Wipeout (PS) (nikad nisam preshao onu zadnju klasu, uvek me zezne grenland, al bih je mogao igrati opet)
-Quake II (PS)(neprevazidjeno)
-Morrowind (PC)(trenutno sad igram ponovo)
-Metal Slug X (PS)
-Hot Wheels Extreme Racing (PS)(mislim da se tako zove)
-DIE HARD TRILOGY I (PS)
-Tomb Raider III (PS)
-Crash Bandicoot I, II i III (PS)
-MGS III (PS)
-Diablo I (na PS-u sa bratom, a u odnosu na to Diablo II je 0)
-Battle Arena Toshinden I (PS)
-NFS Porshe Unleashed (PS)
-HL2 (PC)
-Road Rash (PS)
Ja mislim da je to to :p

Poslednja izmena:
jao kako sam zaboravio na Crash Bandicoot CTR i na twisted metal to sam igrao kao lood na sony-u i sad ga igram na kompu preko emulatora to i ace combat 2 i sidewinder :)

Poslednja izmena:
E pa ako moze i tekken onda:

Tekken 3: Sa svim likovima po 20 puta minimum
Tekken Tag: Sa svim likovima sa svim kostimima
Tekken 4: Sa svim likovima po jedno deset puta
Tekken 5: Svi likovi su mi Tekken Lordovi i sve u Customize meniju mi je otkljucano, Devil Within Premotan.
Tekken 5 DS: Presao i sa ona dva dodatna lika!

Vampire the masquerade - Bloodlines, Diablo 2, KOTOR 1&2, COD1&2, Resident Evil 1 2 3, Doom3, Red Alert 2, Return to Castle Wolfenstein...

Vidim da niko ne spominje Jedi Knight - Jedi Outcast, i nju sam obrnuo ko zna koliko puta.

Ostale hitove necu da nabrajam, svi su vec tu :)

Baldur's Gate I
Baldur's Gate I:Tales of the sword caost
Baldur's Gate II: Shadows of Amn
Baldur's Gate II:Throne of Bhall
Fallout I
Fallout II

Sve po barem 4 puta,uz bezbroj ucitavanja pojedinih scena.

Mnoge druge igre po 2 puta

-Max Payne
-Starcraft
-Worcraft 3
-Return to Castle Wolfenstein
-GTA Vice City
-GTA SA
-NFS U1, U2 i MW
-COD2
-MOHAA
-Prince of Persia sva tri dijela.

Mislim da je to to za sada :D

JOsh sam zaboravio:
-Rouge Trip: Vacation 2019 (PS) (Neznam zasto igra nije toliko popularna koa twisted metal, ali su mi Rouge Trip, i Twisted Metal III najbolje pucachine vozilima, a tek da ste chuli muzichku podlogu, otkida:whip:)
-Revolt (PS)
-GTA2 (PS) (to mi je najbolji gta ubedljivo, nekako ima svoj shmek. Kad se samo setim kako sam gazio tenkom vojsku)
-Eagle One: Harrie Attack (PS)
-CMR2 (PS)
-Dune 2000 (PS)(ovo mi je najbolja strategija ikada, zajedno sa AoM)
-Red Alert (PS)

Nazad
Vrh Dno