Lurker
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.12.2002
- Poena
- 619
LiLa je napisao(la):Hoces da kazes da Jade empire postoji za PC :zgran: ?!? Gde,kako,kada?
Treba da se pojavi do kraja ove godine. Gamespot link
LiLa je napisao(la):Hoces da kazes da Jade empire postoji za PC :zgran: ?!? Gde,kako,kada?
ToxiC je napisao(la):ajd necemo sada o tome ...
yebiga, mea culpa ... mozda je i uzmem ovijeh dana![]()
Nazalost, ovo je potpuno tacno. Ispoljilo se josh u IWD2 i ToEE-u a delom i u NWN expanzijama. Pokojni BIS je sa njihovim BG3:The Black Hound (a.k.a. project "Jefferson") bio poslednje uporishte pravog D&D-a ali ih je prokleti Interplay ugasio pre nego sto su uspeli da zavrshe tu igru (i FO3).
Lurker je napisao(la):VTM:Bloodlines (uprkos nekim vidnim nedostacima) je bio solidan
i upravo ga ponovo instaliramvoka_gsw je napisao(la):Čuj, solidan.. najbolja igra.. ikad.![]()
voka_gsw je napisao(la):Čuj, solidan.. najbolja igra.. ikad.
G!!! je napisao(la):cist fps? zasto sam negde procitao da ce biti neki kvazi rpg... blah... smor...
@hejvule
vis kako lurker zna, domaci zadatak broj jedan odigrati Fallout
Baš je super što ste svi potpuno izbacili NWN2 iz priče, iako je recimo Oblivion u poređenju sa Morrowindom limunada, al eto svi već znate da će i NWN2 da bude limunadahejvule je napisao(la):Odigrao sam Fallout cim je izasao, i to mi je jedna od 3 naj igre .
***, kad bih imao takvo pamcenje za sitnice, verovatno bih ziveo u Vegasu i
pikao black jack . :d
Definitivno nije cist fps, ali nije ni punokrvni rpg . Vise je limunadica za opustanje. Posle Obliviona i Gothic3-ke ce leci savrseno .
This beta test will comprise the multiplayer game mode only, the purpose of which is to get your feedback on game tuning and balance, hardware compatibility testing, and also general functionality testing. Please remember that if you are selected for this beta test you will be under a strict non-disclosure agreement (NDA), which means you cannot discuss the product outside of our dedicated private beta forum at.
Pa NWN je bio limunada, a logično je očekivati dodatno olakšavanje igranja, s'obzirom na trend u celoj industriji. Ipak, ja na to ne gledam kao nešto što je loše. Meni je NWN bio sasvim fina akciona avantura gde se lik budži po D&D pravilima i sasvim mi je fino poslužio kao predah između ozbiljnijih naslova. Tako će biti i sada, pošto će idealno da posluži između Obliviona i Gotika 3, baš kao i nekada između Morrowinda i Gotika 2.voodoo_nbgd je napisao(la):Baš je super što ste svi potpuno izbacili NWN2 iz priče, iako je recimo Oblivion u poređenju sa Morrowindom limunada, al eto svi već znate da će i NWN2 da bude limunada![]()
u tom stadijumu egzistencije na ovoj planeti i pri neodigranom Morrowindu nisam brinuo za gloopu ne/linearnost nego mi je bitna bila igrivost i prica a i bitke (makar one vaznije) su dosta teske, ginuo sam, priznajem, ali sam isao dalje glavom kroz :wall:filipenko je napisao(la):Pa NWN je bio limunada...
filipenko je napisao(la):Tako je, najjače je kad vodiš 8 piksela sa jedva razaznajućim oružijem kroz 4-bitni svet u kome se kao može sve. I još se pretvaraš da razaznaješ neprijatelje, a možeš i da se šunjaš po žbunju okolo i da dobiješ 18 kvestova od lokalnih ljubičica, travki i hrastova - ma milina!
ne vredi ... pointless, je jedno G!!! drugo ...
cao, vidimo se
G!!! je napisao(la):cekaj ti oblivion smatras rpg-ombre to avanturica chista stvorena za nove igrache koji su do sada nwn smatrali vrhuncem svojih rpg geek skillova i one druge koji su samo fps igrali
kada se kaze da krenesh da igrash nelinearno ne misli se da idesh po shumama i gorama nadajuci se cesh nabasati na neshto chudno tipa da ce odjednom da se pojavi zmaj i odnese te na planinu gde ce da ti da neku vrstu holy questa (pogotovo ne u oblivionu koji je oooogroman sto se tice prostranstva),deshava se i to ali vrlo vrlo retko, vec da pokushavash neke stvari koje ti se chine najmanje ochigledne i logichne a koje ti to tvoj avatar omogucava ili da reshavash questove na razlichite nachine ako ti to igra dozvoljava, nelinearno je i to da kada sa razlichitim likovima mozesh da pristupish razlichitim sadrzajima (primer je i vampires bloodlines) i josh spominjesh dijaloge u NWNu... omg kakav n00b
... nemoj biti lenj uzmi odigraj fallout, arcanum (nelinearnost, sjajan sistem dijaloga, provaj da igrash igru sa inteligence ili luck na 3 na 7 i na 10, chisto da uporedish sa tvojim nwn-om) ili planscape (sjajna pricha i sadrzaj dijalogaa) ili BG (od svega po malo) ne morash do kraja, probaj sa razlichitim likovima chisto po 2 sata igranja, ili sa jednim likom isprobavaj razlichite mogucnosti,i shvaticesh o chemu pricham i koliko je danas sve relativno smeshno u rpg svetu u odnosu na taj kraj devedesetih....
pazi covek je potpuno u pravu sto se tice takvog zanra ... kad se samo setim BG-a pa to je kraj price ... tako dobre igre su me pricom vukle mesecima kasnije, prisecao sam se resenih questova, bitaka, heroja, likova ... cesto mi se desilo da ponovo zapocnem igru sa drugim likovima...Worf je napisao(la):Lupio si i ostao živ! Pa ti se vrati onda u devedesete ako ti je bilo lepo tamo!
Šta su te spopale igrice ko da su najvažnija stvar na svetu! Uzmem, odigram, zaboravim! Neću sada da se sećam igara od pre 10 godina i da pričam kako su bolje od ovih danas! Nebuloza! Prestani da živiš u sećanjima! :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari