filipenko je napisao(la):... Neverwinter 2 odložen sa septembra za kraj oktobra/početak novembra ...
a sta ste dosad radili... ispolirali par demoa za E3 da podobijate nagrade i ...maverick shane je napisao(la):In regards to how much difference a month can make. When you are finding and fixing more than 100 bugs a day it makes HUGE difference. There are many times a week, or even two weeks extra to really fine tune a game really improves it dramatically. A full month is the right choice to make.
mani me, sad sam ko taj tvoj avatarfilipenko je napisao(la):Utata, odložen ti nevervinter utata...
:d
G!!! je napisao(la):meni je vaznije da igra ima takav gejmplej da moze da se igra vise puta sa razlicitim likovima, a da se pod tim ne podazumeva samo drugaciji stil borbe...
btw sto se tice onog lotr rpg-a evo delic intervjua...
Lurker je napisao(la):Heh, vidim da josh neko sem mene prati rpgcodex. ,) Elem, EA i "RPG"... tu stvarno nema vishe sta da se prica.
G!!! je napisao(la):heh, odlicni su, sto znaju da pljunu tamo gde treba to je cudo jedno:d odavno lurkujem tamo...
ToxiC je napisao(la):Sto se Ferret-a tice on je napustio team, tik pred E3, kada je igra bila skroz u finishu
Bogohuliš na sveto delo RPG-a :zgran:Lurker je napisao(la):... a i tesko da moze da bude gora od NWN1 OC.![]()
ToxiC je napisao(la):Bogohuliš na sveto delo RPG-a :zgran:
da li postoji unazad nekoliko godina nesto vredno pomena da je u zanru RPG-a sem NWN-a
TOOE nisam odigrao zbog enormnih bagova a i prica mi je troola
ToxiC je napisao(la):pihhhh... nabrojao si sve silne RPG-ove koji nisu ni okusili D&D a ne pomenu Morrowind i Oblivion, koji su odlicni.
od svega toga jedino me kopka Dragon Age kakav ce ispasti...
ToxiC je napisao(la):ma jok te glooposti, priznajem samo RPG u fantazijskom svetu FRP
jesi igrao na amigi Eye Of the Beholder ?
Bloodlines sam odigrao i sooper je, ali sam je shvatio vise kao neku makljazu iz prvog lica u Underground svetu sa primesama RPG-a u smislu izgradnje lika...Lurker je napisao(la):Au, pa ti ne znash sta propushtash! Nemoj mi reci da nisi igrao Bloodlines i Fallout samo zato sto nisu FRP? :zgran:
...dok je NWN hardcore RPG za fanatike i sladokusce, te poklonike stonih igara...:dToxiC je napisao(la):koji zamalo posrnuse u stranputice kvazi RPG-a
ToxiC je napisao(la):Fallout, na zalost nisam odigrao bas zato sto nije FRP, ne mogu da svarim RPG u buducnosti...
bezosećajna dušo, što u tmini, kako noći tako i praskozorija, šetaš prostranstvima Cyrodila ... :whip:filipenko je napisao(la):...dok je NWN hardcore RPG za fanatike i sladokusce, te poklonike stonih igara...:d
Agilni je napisao(la):Malo da vas prekinem... ali za sve koji su voleli Undying, sviđa li vam se ovo?
http://pc.ign.com/objects/843/843255.html
Bloodlines sam odigrao i sooper je, ali sam je shvatio vise kao neku makljazu iz prvog lica u Underground svetu sa primesama RPG-a u smislu izgradnje lika...
a Fallout, na zalost nisam odigrao bas zato sto nije FRP, ne mogu da svarim RPG u buducnosti... jedva sam i Kotor-e odigrao (da znam da cu zbog ovoga biti popljuvan od voodoo-a i G!!!-a, ali... sorry)
ajd necemo sada o tome ...G!!! je napisao(la):brate ti si shvatio kao makljazu bloodlines a nisi tako shvatio nwn ?!?! nesto si pobrkao ocigledno![]()
yebiga, mea culpa ... mozda je i uzmem ovijeh danaG!!! je napisao(la):... a necu te smatrati da igras rpg igre dok fallout bar jednom ne predjes ...
G!!! je napisao(la):inace d&d se moze svariti kao set pravila ali kao dodatna pravila koja uz njih forsiraju WotC
a onaj masseffect zar nece biti samo za konzole?
Hoces da kazes da Jade empire postoji za PC :zgran: ?!? Gde,kako,kada?Lurker je napisao(la):Nazal
Ja verujem da ce se desiti ista stvar kao sa Jade Empire i KotOR-om. Cim prodje 6 meseci od launch-a, igra prestaje da bude "X360 exclusive" i portuje se na PC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari