Šta je novo?

Igre generalno

Saša Č je napisao(la):
Da li se vama dešavalo da dok igrate HL2 imate osećaj muke i počinje da vam se povraća. Zbog toga ga nisam igrao više od 30 minuta. Isto mi se dešava u Vampirima. Zna li neko rešenje za ovo. Nije mi krivo ako ne odigram HL2 ali mi se Vampiri mnogo igraju.
I kakav je Titan Quest, u SKu ga nahvališe.

za neverovati...a mislio sam da se to samo meni desava....narocito kad vozim onaj motorcic...UF.Ko da sam :bottle: :bottle: :bottle: pa ondak :wall: :wall: :wall:

Ako ne grese ovi na gametab-u izasao je Pirates of the Caribbean: Legend of Jack Sparrow,original.Narodna verzija jos ne.Na cega li ce ovo da lici?Nadam se da valja...

Pirati će biti gotovo isti kao i prethodni Pirati (čak i engine, što nikako nije dobro). Jedina razlika će biti priča, odnosno, sada će biti prisutni likovi iz filma. Igra ostaje akcioni RPG iz trećeg lica.

Video sam vec da screenshotovi ne izgledaju nista posebno.Voleo bi neku dobru igru sa ovom tematikom ali sumnjam da ce to biti ova.

taman sam se ponadao, kad ono :mad:
Will Darkstar One support multiplayer?

No. Darkstar One is not designed to currently support Multiplayer. It will be a sole single-player experience.

zapravo u titan questu nema click click click click :) ovo je evolucija samo jednom clicknes i onda samo drzis :p

Da, ali kad je vise neprijatelja opet mora click, hold, click, hold, click, hold... :crash:

eto vidis :) a imas i desni click hold, pa onda izgleda l.click l.click hold l.click hold r.click hold r.click r.click l.click hold :d moras priznati da mozes da vezbas i ritmiku ako se malo posvetis igri

Inače, superbagoviti Boiling Point je skroz patchovan i mora biti odigran. Posebno zato što 2.0 verzija sada i kod nas može da se igra.

filipenko je napisao(la):
A šta će biti sa Boiling point: Deep Shadows?

Ja ne čuh za to... Deep Shadows je developer. White Gold je nezvanični nastavak Boiling Pointa.

A kada smo kod Deep Shadowsa, njihova igra Precursors je nešto najbolje što se najavljuje, barem po meni. "The Precursors is a RPG/FPS with space simulation elements, which explores the speculations of modern-day scientists and writers that other civilizations were able to discover the space flight way before the Human race launched it's first rockets."

http://www.deep-shadows.com/en/gallery.php?pr=5

Saša Č je napisao(la):
Da li se vama dešavalo da dok igrate HL2 imate osećaj muke i počinje da vam se povraća. Zbog toga ga nisam igrao više od 30 minuta. Isto mi se dešava u Vampirima. Zna li neko rešenje za ovo. Nije mi krivo ako ne odigram HL2 ali mi se Vampiri mnogo igraju.
I kakav je Titan Quest, u SKu ga nahvališe.

Probaj da na svakih 4-5 minuta skrenes pogled sa monitora i fokusiras nesto
sto je dalje od monitora na 10tak sekundi.

Meni je pomagalo. Mada za descent nemoze nista da ti pomogne (360 stepeni
kretanje) , ja sam od njega redovno bacao peglu

Koji nas vozac u trackmaniji se pasirao odnosno otisao na onaj veliki turnir u
inostranstvu ?

phantomr je napisao(la):
Probaj da na svakih 4-5 minuta skrenes pogled sa monitora i fokusiras nesto
sto je dalje od monitora na 10tak sekundi.

Meni je pomagalo. Mada za descent nemoze nista da ti pomogne (360 stepeni
kretanje) , ja sam od njega redovno bacao peglu
To mi se dešavalo i u RTCW(prva 3 nivoa), prvom HL i CS.
Odustao sam od igranja, ima mnogo boljih igara da bih gubio vreme na ovome.

LAik

Mene zanima jedna stvar ... a to su sledece dve ... red, rad i mir ...
:)
Interesuje me kako proizvodjaci igara uspevaju da naprave igru ( FEAR, Oblivion ) koje cak i najjace karte na trzistu tesko pokrecu ( ovde mislim sa high detaljima )... mislim kojim alatima oni uspeju da naprave igru koja je zahtevnija od trenutnih najjacih karti a opet me zanima kako proizvodjaci karti opet ( kad vec znaju ) da postoje alati za pravljenje zahtevnih igara ne prave isto takve karte ???? !!!!! Ima li tu neko normalno objasnjenje ... ili je klasicno ... jurnjava za lovom ..jedni druge cuvaju ... jer bi jedni bez drugih propali ???!!! :S:

I mene zanima. *ebala ih zahtevnost, što ne naprave igru što će da radi i na FX5200. Izela ih grafika, mi hoćemo dobru priču i dobar AI.

a sad MEGAVEST!

"CHERTSEY, UK July 13, 2006 – Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) announced today the development of The Lord of the Rings™, The White Council™, an all-new role playing game (RPG) for the Xbox 360™ video game and entertainment system, PlayStation®3 computer entertainment system, and PC. The game, inspired by the New Line Cinema feature film trilogy that grossed more than $3 billion, will feature an original storyline derived from J.R.R. Tolkien’s The Lord of the Rings novels under an agreement with EA. The game is scheduled to ship in late 2007.

“Our extremely talented and dedicated team is committed to creating an incredible new experience for fans of The Lord of the Rings and role playing gamers,” said Steve Gray, executive producer, The Lord of the Rings, The White Council. “With its next generation gameplay and epic new storyline, we think The Lord of the Rings, The White Council will be a huge success.” Players have the freedom to explore the open world of Tolkien’s Middle-earth™ in The Lord of the Rings, The White Council.

Players can choose their role as a man, an elf, a dwarf, or a hobbit. Each role’s destiny is to become a hero allied with the White Council, whose members include the famed characters Gandalf, Saruman, Galadriel, and Elrond.

A combination of stunning graphics and expansive environments, along with the freedom of movement demonstrates the innovation and quality of the next-generation RPG, where players can create their own adventures. The Lord of the Rings, The White Council has not yet been rated by PEGI. For more information about the game, please visit: www.whitecouncil.ea.com."

:d :S: :zgran:

znaci sad nam i EA sprema nextgen rpg... :smajlikojisevaljapopodu:

Prava megavest jesu novi skrinovi Supreme Commandera! Ima ih 10 na GG Maniji i svi su za vilicu do poda. Iako su grafički najimpresivniji oni na kojima se nalazi ona ogromna jedinica, meni se lično najviše dopada slika masovno bitke sa velikim un-zumom kada plavi brane klanac od napada crvenih, izgleda da će to biti kamera za korišćenje i izgleda FANTASTIČNO!

P.S. Lotr rpg :vomit:

jes vala vaistinu :d skrinovi su gigamega... ali ko ce jos dochekati pocetak 2007. :( muka mi vise od chekanja, iskreno..

Nazad
Vrh Dno