goran.a
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2006
- Poena
- 379
Poslednja izmena:
Saša Č je napisao(la):Da li se vama dešavalo da dok igrate HL2 imate osećaj muke i počinje da vam se povraća. Zbog toga ga nisam igrao više od 30 minuta. Isto mi se dešava u Vampirima. Zna li neko rešenje za ovo. Nije mi krivo ako ne odigram HL2 ali mi se Vampiri mnogo igraju.
I kakav je Titan Quest, u SKu ga nahvališe.
Will Darkstar One support multiplayer?
No. Darkstar One is not designed to currently support Multiplayer. It will be a sole single-player experience.
BlackNeo je napisao(la):Ja sam probao demo Titan Quest-a, ali meni se bas ne svidja taj "point & click" nacin igranja.
A šta će biti sa Boiling point: Deep Shadows?hejvule je napisao(la):Evo i screenova za White Gold: War in Paradise, nastavka
sjajnog ali super bagovitog Boiling Point : Road To Hell
http://newspics.rpgdot.com/galview.php?level=3&sort=&from=0&d2=1396&d3=Screenshots&d4=&d5=
filipenko je napisao(la):A šta će biti sa Boiling point: Deep Shadows?
Saša Č je napisao(la):Da li se vama dešavalo da dok igrate HL2 imate osećaj muke i počinje da vam se povraća. Zbog toga ga nisam igrao više od 30 minuta. Isto mi se dešava u Vampirima. Zna li neko rešenje za ovo. Nije mi krivo ako ne odigram HL2 ali mi se Vampiri mnogo igraju.
I kakav je Titan Quest, u SKu ga nahvališe.
To mi se dešavalo i u RTCW(prva 3 nivoa), prvom HL i CS.phantomr je napisao(la):Probaj da na svakih 4-5 minuta skrenes pogled sa monitora i fokusiras nesto
sto je dalje od monitora na 10tak sekundi.
Meni je pomagalo. Mada za descent nemoze nista da ti pomogne (360 stepeni
kretanje) , ja sam od njega redovno bacao peglu
filipenko je napisao(la):P.S. Lotr rpg :vomit:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari