Šta je novo?

Igre generalno

goran.rs je napisao(la):
A jel nam to tvorac DOOM-a malo prolupao?Kakva buducnost u igrama za mobilne?Verovatno je covek bio pijan.
Inace,tek sad videh kako covek izgleda,pomislis zove se John Carmack,napravio je DOOM,stavis sebi u glavu sliku kako bi neko takav trebao da izgleda i onda vidis njegovu sliku i slatko se nasmejes.

Da, ali se skoro svi top programeri kunu u njega i drze njegovu sliku u novcaniku.

@agilni
zasto forsiras taj budjavi GameSpot, kad je PC IGN bolji ... bar za mene jako bitno PC IGN se brze ucitava :)

Jel se ja nesto tripujem ili meni ovaj Utopia City ima grafiku
na nivou Duke-a :trust: ??

ToxiC je napisao(la):
@agilni
zasto forsiras taj budjavi GameSpot, kad je PC IGN bolji ... bar za mene jako bitno PC IGN se brze ucitava :)

Prihvatam kritiku. Iskreno, i sam više gotivim IGN, ali većina ljudi Gamespot. A i često su screenovi svežiji Gamespotu, mada ne uvek. Ok, od sada samo IGN :)

agilni nemoj da mucis ni protok na net-u ni hdd i likvidator i utopia city su tesko nj***a sa grafikom iz proslog veka

Likvidator je grafički sasvim zadovoljavajući, a ostalo mi je poprilično nepoznato. Za Utopia City vidim da mu SystemShock2 drži lekciju što se grafike tiče :D

hejvule je napisao(la):

John Hare je jednostavno najveci CAR ikada....
Citao sam negde neki njegov intervju, kada su ga pitali za remake cannon fodder-a, rekao je da mu je to slaba tacka i da mu je drago sto su pitali - Cannon Fodder 3 je napravljen jos pre 3 godine(?!?!), ali tada sensible nije bio deo codemasters-a, pa od svega nije ispalo nista. Njegova zelja je da to bude sledeci remake posle sensible soccer-a. Kaze da ne treba mnogo rada - samo malo doterivanja. Eto :)

A novi sensible soccer u cell shadingu mi je EXTRA!!! I dalje ima stari smek...

Poslednja izmena:
aaaa cannon fodder 3... ludenjeeee...

I ja sam poludeo kad sam procitao :)

Sad kad vidim kako su odradili sensible soccer, verujem da ce i cf3 biti fenomenalan. Vazno je da znaju sta ne smeju da pokvare :)

Zamisli ponovo Jools, Jops, Stoo .....eh...kad se setim :)
Sigurno ce da ga odrade ISTO, bez ikakvih manualnih rotiranja/zumiranja kamere, u cell-shading-u i, naravno, sa nekom muzikom u njihovom fazonu :)

Ono gore je bilo po secanju, a ovo je deo tog intervjua (star je, od tada ima napretka:))

"Eurogamer: Now that Codies has finally woken up to the potential of the Sensible brands it owns, do you foresee any other old games like Cannon Fodder being remade for the next gen?

Jon Hare: Don't start me on Cannon Fodder! I designed Cannon Fodder 3 with Codies six years ago, development stopped and started three times and eventually it was seemingly permanently halted when the London studio was closed 4 years ago.

Nothing would please me more than to see this project resurrected, it was very advanced in its structure and therefore would need little modernisation. And then after that one, Mega lo Mania and Sex n Drugs n Rock n Roll... now that would be fun. I must admit it feels like there is more chance of some of these old titles coming back now than at any time before, as the industry is busting a gut to make the best use of all of its quality IP, and it is certainly better than buying licenses in, in my opinion.

Codemasters is really progressing and being aggressive with a host of new and classic brands recently and I am very glad to see it."

Poslednja izmena:
Heart of Eternity

Ruski razvojni tim UDC-Game Company otvorio je službene web stranice svog trenutnog projekta Heart of Eternity. Radi se o akcijskom RPG naslovu u kojem pratimo radnju iz trećeg lica, a svijet fantazijske zemlje Sarcus napučen je klasičnim likovima ovog žanra poput ljudi, vilenjaka, goblina i orka, te ne tako čestih vampira.

http://en.udc-game.com/news

Autori planiraju uvrstiti 100 do 150 nelinearnih zadataka čije izvršavanje donosi nove sposobnosti i napredovanje u razvoju, a zahvaljujući unikatnoj izgradnji lika, moći ćemo odabrati 36 kombinacija magije i borbenih vještina što bi trebalo osigurati faktor ponovljivosti.

Ovo bi moglo biti dobro!

Prilozi

• 72854-36763.jpg_791_570_FalseFalse.jpg
    72854-36763.jpg_791_570_FalseFalse.jpg
    74 KB · Pregleda: 62
Dobro zvuci.Al' kad se setim da je tako nekako zvucala i najava za ono djubre od igre Dungeon Lords skeptican sam.

Borbenih veština? Znači kombo trange frange fore i fazoni? Ne, hvala, to je za drivera i njegove udri-levo-desno-L1-kombo-L2+R1-magija-cepaj-orku-glavu igre na ps2/3 sa evolutivnim gejmplejem.

P.S. grafika je, ako je takva kakva je na skrinu (a ne može da bude drugačija) izuzetno ružna.

Nah, ruskim timovima više ne verujem. Kada su postali aktivni, bili su ekstra, ali poslednjih 5 godina nisu nimalo napredovali. Nove igre su im užas.

filipenko je napisao(la):
Borbenih veština? Znači kombo trange frange fore i fazoni? Ne, hvala, to je za drivera i njegove udri-levo-desno-L1-kombo-L2+R1-magija-cepaj-orku-glavu igre na ps2/3 sa evolutivnim gejmplejem.

P.S. grafika je, ako je takva kakva je na skrinu (a ne može da bude drugačija) izuzetno ružna.

Ajmo prvo probati, pa ćemo tek onda komentirati!

The Witcher je dobio Best RPG of E3 priznanje na GamingExcellence dot com.
"Best RPG
The Witcher (PC)
CD Projekt

Although BioWare’s Mass Effect was a really good showing, the best ‘traditional’ RPG at the show has to go to CD Projekt’s The Witcher. Looking beyond the gorgeous visuals, The Witcher will offer up a few interesting twists to the typical formula. Honors in this category go to both Mass Effect, and Aspyr’s Gothic 3.

Other Nominees:
• Gothic 3 (PC) (Aspyr, Piranha Bytes)
• Mass Effect (Xbox 360) (Microsoft Game Studios, BioWare)
• Neverwinter Nights 2 (PC) (Atari, Obsidian)
"

http://www.gamingexcellence.com/features/e3/2006/awards/genre.shtml

Na koji fazon ce da bude taj The Witcher?Klikni gde da ide ili drzi W?Obecava...

Looking beyond the gorgeous visuals, The Witcher will offer up a few interesting twists to the typical formula.
ja sam ipak za old-scool FRP-RPG olicen u NWN-u ;)

p.s.
jel ne bese Witcher akcioni RPG?

ToxiC je napisao(la):
old-scool FRP-RPG olicen u NWN-u
:d :D :D
Davno se nisam iz prve ovako nasmejao na neku izjavu.:)

smej se smej se, posle ces plakati kad i sam vidis ;)

Pa već sam video NWN. Ako je to old school RPG ja sam Stefan Uroš Nemanja Dušan Konstantin Nemanjić, kralj Srbije i potonji car iste :d Jedino što je tu old school jeste što je smešten u svet u kome su se nalazili pravi old school rpgovi, poput Baldur's Gatea. Ovim ne tvrdim da su takvi rpgovi zanimljiviji za igranje od modernih (to će G!!! da tvrdi :D ), pošto vidim da postoji gomila ljudi koji su upravo NWNotorom privučeni u svet RPGa (npr. Voodoo nije umeo ni da kreira lik u klasičnom rpgu, a u pomenutima je prosto zablistao :d ) ali to jednostavno nije old school :)

Pa šta fali? I mene je NWN privukao u RPG... samo što nisam tu stao. Mada sam pre toga igrao SS2 i DeusEx, koji imaju poneki RPG element i nisu manje složeni od NWN.
I dobar je NWN, da se ne lažemo, ali kao igra, ne kao RPG.

znas kako ako ce mo po pravilu, jedini pravi old-scool je tabla rpg/merpg, ali ... :)

Agilni je napisao(la):
I dobar je NWN, da se ne lažemo, ali kao igra, ne kao RPG.
ajd, leba ti obrazlozi ovo... i ne boj se nece te filipenko tuci po usima, sta god rekao :p :d

Nazad
Vrh Dno