Šta je novo?

Igre generalno

pa gotovo nista osim ovih bledunjavih pokusaja da se fps spoji sa rpg-om, ali je iluzorno ismevati stare RPG igre zato sto su takvi kakve jesu a nisu popularni zbog sve vece teznje da na PCu izvodjenje gotovo svih igara bude u prvom licu cime se u startu prvo potencira vizuelno uzivanje pa tek onda ostali sadrzaj (sto je razumljivo kada danas fps igre guraju razvoj grafike na pc-u i prodaju uopste).... danas se sve svede na hopa cupa ubodi blokiraj baci spell uz pomoc 'radikalnog' AI-a :p

ajd bre ne vucite me za jezik, smoren sam, samo cu da sirim negativnu energiju, igrajte i uzivajte ako mozete, blago vama...

Srećom, volim i FPS ;)

Ali nikako nešto poput Stalin Subway koji svakako treba zaobići. Iako je najavljena ekspanzija:

Stalin Subway : Red Vail

With the death of Stalin, all those who surrounded him in life, now fight for the supreme power and control of the nation. Lena, has found that her husband (the main character of the first part) has been kidnapped and possibly murdered. She has no clue who has done it, but she knows who to ask.
The Stalin Subway: Red Veil brings an exciting continuation to the storyline of this saga, with many new locations, all of them based on the Moscow of the 50s, including an exact reproduction of the Red Square in which we’ll control Lena as main character of the game, in her search for answers.

Uz jedan zanimljiv komentar sa stranih foruma... "Stalin Created Starforce."

http://pc.ign.com/objects/824/824305.html

G i Dusan ponovo smaraju - pojačano, efikasno, nadahnuto i u tandemu. Šta ti je timski rad :d

@Agilni:
sta fali Stalin subway igri? ja sam je skinuo sa neta, ali je jos nisam probao. zasto je toliko losa?

Pa fali joj za početak što i mnogim ruskim igrama poslednjih meseci. Pet minuta leti, a nakon nekoliko postaje neigriva. Programeri su im nešto prolupali. Na stranu to što je čini mi se korišćen Barbie fashion Show engine :D
Ne, preterujem, ima tu nekih efekata koji nisu loši, ali sve to deluje neskladno. Pohvalio bih particle efekte, koji su ok.

Dizajn nivoa, barem prvog, je očajan. Lako je izgubiti se, ne znaš gde treba da ideš. Izlaz iz nivoa se može tražiti satima. Ma stvarno, ne vredi probati, osim ako ne želiš da potvrdiš moje reči.

Još jedna pohvalna stvar je ragdoll, koji je urađen perfektno. Ali dok su protivnici živi, deluje da su se usr...i

Za kraj najbolje. Ukoliko imaš sreće da nađeš izlaze bez mnogo cimanja, čitava igra traje oko 6 sati. Ovo zadnje doduše nije moje iskustvo, ali tako se priča...

instaliracu je ovih dana, pa cu videti. hvala na odgovoru.

Evo i prvih slika iz Warhammer 40K Dawn of war - Dark Crusade ekspanzije
Da mi je znati kako doći do originala Winter Assaulta...

Prilozi

• wh01.jpg
    wh01.jpg
    58.4 KB · Pregleda: 72
  • wh02.jpg
    wh02.jpg
    74.1 KB · Pregleda: 64
  • wh03.jpg
    wh03.jpg
    49.7 KB · Pregleda: 51
  • wh04.jpg
    wh04.jpg
    60.3 KB · Pregleda: 54
Da li neko zna kada ce izaci HALF-LIFE 1 odradjen u engine-u HL 2 ???

Da li neko zna kada ce izaci HL 1 odradjen u engine-u HL 2 ???

Maxis, a? Znači EA, jel da? Hmmm... ovo može završiti i kao pucačina...

Za sada, fenomenalna ideja, stvarno sjajno!!! Ismejao sam se dobro par puta :D

U svakom slučaju, Maxis su genijalci!

Agilni je napisao(la):
Maxis, a? Znači EA, jel da? Hmmm... ovo može završiti i kao pucačina...

Za sada, fenomenalna ideja, stvarno sjajno!!! Ismejao sam se dobro par puta :D

U svakom slučaju, Maxis su genijalci!

Nemoj u mnozini. Jedan je genijalac u Maxisu koji sve to smislj. VW.

Ooo, igra mora da se ima! Jel izašla već ili šta?

Uglavnom piše da izlazi u trećem kvartalu ove godine, ali nepotvrđena vest je da su se u EA ipak dozvolili Maxisu da igru polira do 2007. To i nije loše. Opek'o se EA par puta kada je požurivao, he he.

vidi vidi heroji 5 su "odradjeni" :)

Da, evo ih...:)

Počinjem da se ozbiljno ložim na BioShock :D

Samo mi se ne sviđa što naglašavaju koja će prednost gameplaya biti u odnosu na "odličnu igru" - Half life 2. Pa ne daj Bože da ne bude bolje od toga.

Poslednja izmena:
mene je opasno zaintrigirala prica koja je od skoro promenjena (vise neko shotke) .. konacno nesto originalno... kako procitah na brzinu vreme desavanja su '60. godine :)

Da, interesantno deluje priča, samo ne pronađoh nigde da će biti '60-ih godina, nego da je inspiracija priče nađena u knjigama iz tog vremena prošlog veka.

Inače, tu i tamo je već moguće doći do Sin Episode 1: Emergence. :banana:
A evo i zvaničnog sajta glavnog negativca igre:
http://www.latexlair.com/
Da naglasim, samo 18+ :D

Poslednja izmena:
60-te godine prošlog veka :vomit:

Poslednja izmena:
Čitam usmene utiske novinara koji su oduševljeni Star Trek Legacy igrom, i tvrde da je nešto najbolje do sada prikazano na E3 sajmu od svih igara bilo koje platforme. Radi ga Bethesda :) Ima li negde linkova, trejlera, ičega...

filipenko je napisao(la):
Čitam usmene utiske novinara koji su oduševljeni Star Trek Legacy igrom, i tvrde da je nešto najbolje do sada prikazano na E3 sajmu od svih igara bilo koje platforme. Radi ga Bethesda :) Ima li negde linkova, trejlera, ičega...
Ajd odspavaj malo:p :D :d

Dobro de, u pravu si, nisu usmeni utisci naravno, ali su neformalni utisci koji nisu bili potkrepljeni šotovima i filmićima, pa me zanima gde toga ima :)

Vrh Dno