Šta je novo?

Igre generalno

Toooo, Agilni, svaka čast.
Igra razbija! Nenormalno kako su je dobro napravili, konačno da se malo razdrma žanr svemirskih simulacija...(sad će driver da upadne kako to nije realno jer brodova u svemiru nema :vomit: )
A i Episode 1 ne deluje loše :)

Što se tiče avanture Paradise, fenomenalna je. Postoji zaseban thread o njoj, ali za one koji ne znaju o čemu je reč i misle da je igra rađena u tajnosti, pa sklepana za dve nedelje :) da obavestim da je neposredno pred pozlaćivanje promenila ime iz Lost Paradise u Paradajz, tako da je zaigraju oni koji su očekivali prvu. Klasična Sokalova avantura, sa mnogo motiva koji su dominirali u Sajbiriji...

Poslednja izmena:
Daj, ne zagađuj topik tom bezveznošću :) :d

Odličan opis onoga što je Max nazivao najboljim endžinom na svetu :)

ovo mora da se nabavi. a o cemu se radi :d

I izlazit će u nastavcima. 3-6 sati trajat će svaka epizoda. A bit će ih 9.

vidim da ovde ima fanova :)

Timeshift odlozen.Bice kad bude,bar tako kazu.Lepo,lepo...

edit:jedna losa ali zato je druga lepa vest.Hitman Blood Money se pojavio:banana:

Poslednja izmena:
Sada opet Medieval 2 Total War i tako u krug...ne bih znao za vas, ali ja sam se već zasitio u velikoj meri poslednjim nastavkom i ovo mi verovatno neće pasti na pamet da igram, osim ako ne bude bila Srpska Svebalkanska Imperija, sa kraljem Dušanom i vojskovođama Vukašinom Mrnjavčevićem, Jovanom Asenom i Vukom Brankovićem :)
Prosto, bezveze mi je da se toliko posvećujem igri bez priče (a igra zahteva veliku količinu vremena) radi nečega što sam već video...

A jel nam to tvorac DOOM-a malo prolupao?Kakva buducnost u igrama za mobilne?Verovatno je covek bio pijan.
Inace,tek sad videh kako covek izgleda,pomislis zove se John Carmack,napravio je DOOM,stavis sebi u glavu sliku kako bi neko takav trebao da izgleda i onda vidis njegovu sliku i slatko se nasmejes.

Mislis Rome:Total War?

Kakav Rome:Total War?

filipenko je napisao(la):
Sada opet Medieval 2 Total War i tako u krug...ne bih znao za vas, ali ja sam se već zasitio u velikoj meri poslednjim nastavkom i ovo mi verovatno neće pasti na pamet da igram, osim ako ne bude bila Srpska Svebalkanska Imperija, sa kraljem Dušanom i vojskovođama Vukašinom Mrnjavčevićem, Jovanom Asenom i Vukom Brankovićem :)
Prosto, bezveze mi je da se toliko posvećujem igri bez priče (a igra zahteva veliku količinu vremena) radi nečega što sam već video...

A zasitio si se znači! E čisto sumnjam da si odvojio dovoljno vremena za pravu ratnu strategiju. Pravi štovatelj wargaminga nikad neće ovako nešto izjaviti, a ti nisi taj ;)
Uostalom šta očekivati od nekog kome je najveći gušt enchantovati sjekire :D

Upravo suprotno, igrao sam detaljno Shogun, kao i prvi Medieval, Rome sam prešao 2 puta sa 2 od 3 frakcije...Ekspanziju za Rome sam prešao 3 puta sa 3 različite rase (Huni, Persijanci i još neki kojih ne mogu da se setim :) ). Teško da je to nedovoljno.

A najviše gotivim enchantovane gaće :d

@filipenko

Pa ovaj, ja se izvinjavam! Moj naklon :)

Da, enchantovanim gaćama se svi klanjaju :d

Mada ovako ja kažem za mnoge stvari, pa ih na kraju makar probam. Imajući u vidu koliko dobrim smatram takav koncept igre ne bi me čudilo da me zarazi i da je na kraju odigram i više puta...:)

Konacno se pozlatila prva prava epizoda koja nastavlja pricu o Dr. Gordonu Freemanu i Alyx Vance. Korisnici steam servisa ce uskoro moci da igraju Half Life 2: Episode 1.

Planovi kompanije Valve su da pricu zakljuce u tri "epizode" koje ce izlaziti na po 6 meseci, do katolicko božica 2007.

Preuzeto sa exxtreme3d-a .
Jos malo, pa sad ce :d :d .

ako ce izlaziti na 6 meseci, onda ce tu trilogiju zakljuciti za godinu dana ;)

Opet su odgodili STALKER!?
Novo vrijeme izlaska zakazano je za prvo tromjesečje iduće godine. Koji su to *****i!

Pa sad, kako se uzme. Bolje zvanična najava distributera za Evropu i Ameriku da će stići početkom sledeće godine nego nezvanične informacije da bi trebao biti do kraja godine.
Kad god dođe - dobro nam je došao, biće u najmanju ruku odlična igra. Davno je prevaziđen prag dobre grafike da bih se nervirao oko (eventualne) zapostavljenosti u tom segmentu. Igra neće biti klasičan fps, pa da bih samo gledao taj segment, a jedino on može biti zapostavljen odnosno pogođen ovakvim odlaganjima. Možda neće biti igra sa fantastičnom grafikom kakva bi bila da je izašla prema prvobitnim najavama, ali koga briga za to..

Poslednja izmena:
Ma meni je grafika ok, ovakva kakva je. Dosta je realistična.
Ovo odgađanje me i nije iznenadilo, jer je neki ***** iz THQ-a odlučio napraviti nekakve korekcije.
There were some types of mutants that I pulled out. I took out sleeping and eating - a couple of the minor RPG elements. I also shortened the amount of dialog in the dialog trees - there [was a lot] of back and forth that wasn't needed. [...] I may or may not take out the vehicles - I haven't decided yet.
Lik razmišlja o tome da izbaci vozila. Mislim šta reći?

? Gde si to iskopao, šta je to? Nije valjda da stvarno neki takav retard odlučuje o igri...

Vrh Dno