Šta je novo?

Igra Koju ste najduze igrali?

Baldurs Gate 1,2,ToB.

Ne znam da li se neka igra igra duze od ove, a da je scenario tipa. NWN i Diablo sigurno ne.

Civilizacije. Oduzele su mi puno meseci života. Samo još jedan potez, pa ostaneš celu noć uz igru.

Diablo II + LOD, opasno zarazno, rez po rez, komad po komad i tako do duboko u noc.
Newerwinter sam poceo, igrao neprestano 12 sati i u sekundu naleta zdravog razuma ga uninstalirao. Utice na vugla rodjaci!

Najduze sam igrao Gospodare Prstenova neku *****sku verziju sa nekim bagom, gde igras non-stop na hard sa ******skim Hobitom; i krv sam propis'o dok je nisam presao; posle toga sam morao preci Pejnkilera+ekspanziju da bi' se smirio.
Od tada BAS stvarno mrzim sve sto ima veze sa Gospodarima.
:mad:

Battlefield 1942. Sigurno 3 godine.

Grim Fandango.... lepo potroseno vreme...

Ljudi presao sam FEAR. wooow kakv kraj! :D Za manje od 10 dana... nisam skoro nista ovako "brzo" igrao... Neko ce se smejati, ali meni je ovo najbolje prolazno vreme sto se tice igranja (kolega sa faxa je presao Riddicka za jedno popodne, bolest), iako imam AMD procesor koji je bolje optimizovan za igrice od Intela. "Moj drugar je brze presao Wolfenstain na AMD-u nego ja na Intelu :D " Secate se toga? hehehhehehhehe :d A sada cu poceti da makljam Oblivion... ;)

-World of Warcraft definitivno (godinu i nesto and counting)
-Warcraft 3 i ekspanzija multiplayer
-Morrowind cisto zato sto treba toliko vremena da se predje cela igra a uzitak je preci ceo opus.
-Serijal Wing Commander

Najduze i najdublje se igrao Morowind, bese to lepo leto...a heroes 3, behu to lepe godine...

WarCraft III + Frozen Throne i naravno DOTA :D
Ultimate Soccer Menager 98
Championsip Manager 03-04 (jos uvek ga igram)

a porucio sam WoW :d

Nisam bas merio vreme igranja ali najvise vremena sam proveo ili na Herojima3 ili na Doti.

Fallout 2 single

a warcraft 3 online

Fallout 2 --> igla direktno u venu :-devil-: :-devil-: :-devil-:
Half-life
Il2
HoMM3
NFS 1

Gothic Kec izmedju 4 i 6 puta
Gothic Dvojka oko 10 puta (racunajuci TNotR)
Kotori 1 i 2 zajedno 10ak puta

Uh, Transport Tycoon... ali to je igra koju jedostavno moraš dugo da igraš. Ja sam mnogo vremena proveo uz Pirates! i SimCity...

Ovaj thread je super za skupljanje postova, na svakoj strani lupiš po jedan post. :D Ionako retko ko čita šta neko drugi piše u ovakvim diskusijama ;)

Diablo, presao sam ga x puta

Total Annihilation - cudi me da je niko nije pomenuo.
StarCraft + BroodWar
Warcraft III + FrozenThrone

Posle toliko godina igranja igrica (10-ak), sada kad se izlozim na neku igricu veoma brzo se i "ohladim" od nje. Mozda zato sto sam omatorio za igrice, il zato sto sam mnogo igrao u proslosti pa mi doq***.

Poslednja izmena:
Koliko se secam Quake 2 i Syberiu 1. (nisam trazio help za onu koktel masinu - *****).

Poslednja izmena:
Heroes III...
...evo i sada ih ponovo igram i čekam peticu...

Q3
CS
HL
HL2
CIV 3 i 4
GTA VICE CITY
NFS MW

CIV 4 u Hotseat je super! :d

Quake 3

Jedina igra koju sam vezbao i trudio se da je predjem na sto tezem nivou plus naravno multiplayer.

Nazad
Vrh Dno