Šta je novo?

Igra Koju ste najduze igrali?

Ja sam 2 godine neprestano igrao samo Diablo 2... a onda sam napravio pauzu,
pa sam pre par meseci opet nastavio...

ah... sjajne li igre :)

Zapravo Q3 mi je oduzeo njavise vremena. I sad pamtim vece kada je moja draga pobedila ortaka u onoj Uriel areni. On se uspanicio kad je poceo da gubi, (nju je spremao ceo tim destak dana) a na njegovo pitanje da li smem da uzmem quad damage, odgovor je bio uzmi ako te nije sramota. :d . Sada samo programira u "Informatici" a bio je kul tip. :p

Poslednja izmena:
Hexen. Cooperative sa drugarom preko modema davne 97e. A i solo singleplayer.

Ahhh those days.....

Battlefield 1942...od trenutka kada je izasao pa...jos uvek igram :) ... naravno MP (ranije igraonice sada net).
IL-2 je na drugom mestu...mada ga ugrozava BF2...

Wolfenstein (2X na Easy, 6X na Medium i 1X na Hard --- nisam siguran da se tako nazivaju nivoi tezine, posto vise nemam tu igru, ali znam je napamet) i Formula 1 season 2002. (7X provozao od toga sam 3X bio prvi na kraju sezone). Freelancer (2x zavrso one obavezne misije a posle... jedno 3-4 meseca trgovine)

Kad bolje razmislim i Caesar 3 sam igrao jako dugo...

Duke 3d, Quake 2, Tomb Raider 4 i naravno Morrowind.

Operation Flashpoint...igram je vec nekoliko godina i nikako da docekam nastavak

i naravno

EVE ONLINE...vec dve godine nonstop

Najduze igrao i jos uvek igram svega 5 godina Counter - Strike ihihih :D

Još uvek igram age of empires, nikako da dosadi!

Poslednja izmena:
najduze igrao frontier od 1994-2000 naravno sa prekidima ... ali cim ossposobim amigu mozda i nastavim ...:)

Najduze sam igrao,ustvari i jos uvek igram Need 4 Speed V: Porsche Unleashed.
Jos od starog MMX-a na 233,do sada.Tako realno ponasanje automobila jos uvek nisam sreo ni u jednoj simulaciji voznje,osim mozda u TOCA-i 2.Ali taj sam disk izgubio,tako da *ebi ga.

Poslednja izmena:
A.... Heroes III i Heroes Chronicles.... bilo je to davno i radilo je tako dobro.... I igrao i igrao i igrao...

Pirates na C64. Igra veka !

Warcraft 3 vise puta

Need 4 Speed V: Porsche Unleashed
Counter Strike
Unreal Tournament
Twisted Metal 2 (zadnjih 4-5 godina ne, ali nekada bogami nije se znala granica)

Poslednja izmena:
Najduze sam igrao warcraft,mafia,tomb raider 2,counter-strike,a ako se desi da kupim WoW mozda ce to izbiti na prvom mestu:rupa:A mozda i GTA:Vice City:)

moje malo misljenje

cini mi se da nikada nece biti dovoljno
1. Half Life (stari)
2. Unreal Tournament (ali onaj stari)
3. Far Cry (i dalje odusevljen sa AI) u igri
4. verovali ili ne Zuma (uvek se vracam pa mozda ne moze da se kaze da je u kontinuitetu) :)
5. neke vrste Bilijara npr. 3D Pool
Trenutno tragam za necim sto sam igrao davno (mislim oko 4 godine) na staroj masini i zove se Virtual Pool Hall
p.s Pa ako ima neko, naravno ovo poslednje...

Jedina igra koja mi nikad nije dosadila;
Wormsi

Diablo definitivno, I, hellfire, II
Warcraft
Starcraft

Jedna rech: Blizzard

GTA i Underground,obe predjene po 15-ak puta

A da li se mozda secate hendheald igara kao sto su:
Tetris (koji se kod nas kupovao na pijaci)
Formulice
Lovac (ruska igra)
Donky Kong (Nintendo, secete se onaj sa 2 ekrana)
GameBoy

Mislim da sam na Gameboy-u izgubio pola detinjstva, sta sam mogao sve uciniti za to vreme, a prelazio sam Super Mario-e i Wario-e po milion puta..

Diablo serial
Civilization serial (sa sve Colonization-om)
Gran Turismo serail
i naravno
Counter Strike

gothic 1 oko god i nesto dana(mislim namerno)
i stigao do neverovatnog levela..ali da ne skrecjem sa teme
p.s. neko spomenu game boy......mmmmmmmmmm..game boy ..a o wariu da ne pricam zilion puta predjen,
omiljen mi je ostao na toj konzolici

Poslednja izmena:
Championship, tj. Football Manager od '96 do dana danasnjeg. And still counting...

Nazad
Vrh Dno