Šta je novo?

Igra Koju ste najduze igrali?

CS, ali izgleda da ce WoW da isto bude dugo igracko iskustvo... ;)

POZ :wave:

Super Mario na SEGI s' buvljaka! :eyebrows: Šalim se naravno.... Morowind mi je najduže trebalo da pređem, ali najviše sam igrao Cossacks, u random map-u (kampanju i misije nisam prelazio).

G!!! je napisao(la):
koja je poenta ovakvih topika uopste

podsetite me, zaboravio sam :)

Pa zar ne znaš.... Skupljanje postova.... treba mi da prodajem na marketu preko 100... :D

od novijih San Andreas al' sve ukupno - Pirates! ubedljivo, neko je pitao kakav je rimejk - pa...nije to to :(

psaras_pa je napisao(la):
Konami fudbal,znaci goal storm-iss-isspro-pes.Nadam se da sam ih dobro poredjao,vise se ni ne secam,svaki nastavak je imao minimum 2 dela+we serial koji je izlazio paralelno sa ovim verzijama.znaci sve ukupno...nekih 6-7 godina...

znaci sto se tice PES-a ti si old scool?
e sa takvima volim da izlazim na megdan!!! :D

WoW 5 i po meseci non stop, i sad sam na pauzi vec 3 meseca, ali igracu jos.
Pre 9 godina sam igrao XWing vs Tie Fighter mesecima

1) Counter Strike igrao jedno ~5 godina
2) Neverwinter nights nekoliko meseci (sve expanzije)
3) Warcraft III i Frozen Throne i dan danas igram...

East Front I i II igram jos od pre rata :), takodje Tiger Woods PGA Tour Golf (sad 2006), Panzer Generals 1, Sah (Fritz, Chessmaster).

Single player igra koju sam najduze cedio je HALF-LIFE, a multiplayer naravno counter strike...

Hitman 2,a nisam gadljiv ni na 3 mada... a Call of Duty sam presao,sve verzije,neznam ni sam koliko puta do sada!
Pozdrav ,)

Zanimljivo ali mene ni jedna igra nije privukla da je igram dugo, jednostavno ne volim da gubim vreme na jednu stvar previse, vecinu igara igram oko 5-50 sati ako mi se dopadnu i to je to prosek oko 15 sati za dobre igre, ovo 50 odnosi se na neke duze mozda svega par igara... cudi me kako se ljudi vezuju za neku igru toliko godina...

Mare je napisao(la):
Zanimljivo ali mene ni jedna igra nije privukla da je igram dugo, jednostavno ne volim da gubim vreme na jednu stvar previse, vecinu igara igram oko 5-50 sati ako mi se dopadnu i to je to prosek oko 15 sati za dobre igre, ovo 50 odnosi se na neke duze mozda svega par igara... cudi me kako se ljudi vezuju za neku igru toliko godina...
Pa kad ne igraš igre gde jedna partija traje po 15-20 sati :)

Worms 2 i Mafia

starcraft....

:)

Panzer general 2

Pa sto se tice godina provedenih prateci jednu igru definitivno Championship Manager jos od 93. Sada naravno FM. Mada ako nastavim sa World of Warcraft-om ovako, uskoro ce istorija da padne u vodu :p Sa jednim likom imam nekih 70dana playtime, sa drugim 40+, treci oko 30. Totalno ludilo

ako rachunamo multiplayer onda cs sigurno najvishe, a od single player definitivo cm/fm serijal. chak shta vishe, jedna od retkih singleplayer igara na koju sam potroshio vishe od par sati svog zhivota :)

Half-Life i Mafiu, a od Morrowinda sam na vreme odustao!

Heroje II,III ; Red Alert1,2 ; Diablo II:LOD;Vampire Bloodlines ;

DOOM 3 kad sam bio mlad. Presao sam je nekoliko puta

Heroes III of Might And Magic

Nazad
Vrh Dno