Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Diablo II + LOD, opasno zarazno, rez po rez, komad po komad i tako do duboko u noc.
Newerwinter sam poceo, igrao neprestano 12 sati i u sekundu naleta zdravog razuma ga uninstalirao. Utice na vugla rodjaci!
Najduze sam igrao Gospodare Prstenova neku *****sku verziju sa nekim bagom, gde igras non-stop na hard sa ******skim Hobitom; i krv sam propis'o dok je nisam presao; posle toga sam morao preci Pejnkilera+ekspanziju da bi' se smirio.
Od tada BAS stvarno mrzim sve sto ima veze sa Gospodarima.
Ljudi presao sam FEAR. wooow kakv kraj! Za manje od 10 dana... nisam skoro nista ovako "brzo" igrao... Neko ce se smejati, ali meni je ovo najbolje prolazno vreme sto se tice igranja (kolega sa faxa je presao Riddicka za jedno popodne, bolest), iako imam AMD procesor koji je bolje optimizovan za igrice od Intela. "Moj drugar je brze presao Wolfenstain na AMD-u nego ja na Intelu " Secate se toga? hehehhehehhehe :d A sada cu poceti da makljam Oblivion...
-World of Warcraft definitivno (godinu i nesto and counting)
-Warcraft 3 i ekspanzija multiplayer
-Morrowind cisto zato sto treba toliko vremena da se predje cela igra a uzitak je preci ceo opus.
-Serijal Wing Commander
Total Annihilation - cudi me da je niko nije pomenuo.
StarCraft + BroodWar
Warcraft III + FrozenThrone
Posle toliko godina igranja igrica (10-ak), sada kad se izlozim na neku igricu veoma brzo se i "ohladim" od nje. Mozda zato sto sam omatorio za igrice, il zato sto sam mnogo igrao u proslosti pa mi doq***.