Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

imao sam fabricki rom...recovery sam ubacio prvi put onaj koji sam nasao na ovom forumu na 5 oj ili 6oj stranici....sada sam ubacio 6.5..
a rom je galaxo 1.6.3.4

ok, nema frke ako možeš u recovery...skini ponovo rom i probaj ponovo da ga ubaciš...probaj sa druge lokacije sa ga skineš, možda je fajl loš,,,

nego mogu li ja na ovu prostu foru da ubacim 2.2....ili za 2.2 moram da se razbijam po nekim kilometarskim upustvima....

Taj recovery si rekao da si ubacio, ako jesi, nema problema, sve ostalo je lako...

nista u recovery sam..uradio sa wipe svih keseva,,,,upravo skidam gaosp beta3

skinuto i kopirano u fon...imam i nekoliko romova..hteo sam 2.2 ali me je on zeznuo....imam galaxo 1.1,galaxo 1.6.3, i 1.6.1...ima nekoliko recovery fajlova....neznam odakle

Idi u recovery, izaberi jedan od tih romova i flashuj ga...nemoj praviti papazjaniju...

Naravno, rom treba da ti bude u update.zip obliku...to valjda znaš...

Poslednja izmena:
pise da kopira fajlove......sync data.......i da je instalacija kompletirana...i ima neki sivi loading u pozadini popunjen...sta sada???

Budi strpljiv, čekaj bar 15min, a akose i dalje ništa ne dešava, izvadi bateriju, sačekaj malo i ponovo ga upali (normalno, ne u recovery...)

Mozes li mi objasniti kakva je rezlika izmedju gaosp i galaxy romova ...da li tako mogu ubaciti 2.2 i da li posle pokretanja systema i skidanja programa koji su mi potrebni sa marketa da odradim nundroid back up

ako menjaš verziju androida, nije preporučljivo da vraćaš aplikacije preko backup-a...Instalitraj ih sve ručno, ali sačekaj malo, koristi gaosp neko vreme, privikni se na android...

Nece pokusao sam i vadio bateriju ali jos uvek cekam da krene sa radom ima li nesto drugo da se pokusa

Nece pokusao sam i vadio bateriju ali jos uvek cekam da krene sa radom ima li nesto drugo da se pokusa

Izgleda da nisi recovery dobro prebacio, kada si radio u adb komandama, da li ti je na cmd promptu izašla poruka nešto kao "sending xxx KB OK" ili slično?

Probaj neki od Galaxo romova...

pa kako si onda mislio da si prebacio recovery. Jesi li ti uopšte prebacio recovery? Ako si koristio onaj link, jedan od uslova je bio da prebaciš Galaxy recovery...

Koji tačno recovery imaš? Pročitaj šta piše...

ovde je upustvo na stranici br4..a pokusao sam sa onim drugim pa nije islo...ovde ne zahteva cmd...pise da je android system recovery v6.5
build unified
by drakaz&bukington

samo sto sam umesto tih linkova pronasao novije...

Poslednja izmena:
Ok, na šta ubacuješ update.zip, na microSD ili na internu memoriju fona?

Ok, a jesi li proveravao MD5 sume, ima ih dosta koji prijavljuju da nisu lepo iskopirali rom na internu?
Kada ubacuješ rom, preko recoveryija, šta ti piše na fonu, kada izabereš komandu "apply update.zip" jer radi nešto uopšte? Pitam te otprilike, po sećanju...

mislis apply sdcard;update.zip
pise e;cant open sd card update zip..no such file or directory...

pa ono preko usb-a...copy..paste...izabrao sam da montujem usb u recoveryju

Poslednja izmena:
ako ti nije frka posalji mi na pm...upustvo sta da radim opet ispocetka..samo da nateram fon da proradi....pa cu pokusati kasnije opet

pa ono preko usb-a...copy..paste...

Jesi li romove prebacio na root interne memorije? Da li si preimenovao rom koji hoćeš u update.zip?
Recovery ti ne vidi romove, jesi li probao preko druge opcije "apply any zip"?

Koliko vidim u pitanju je neka glupost koja ne može ovako da se reši, morao bih da imam fon u rukama...bolje da ti to pogleda neko ko se malo razume u flashovanje..

Instalirao sam 1.6.3.1 i gaosp.medjutim nema mi ih sinhronizacije i marketplace..inace sve radi...da li treba to manuelno da se skine instalira ili kako vec

Nazad
Vrh Dno