Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

Да ли постоји можда неки добар тут, још боље ако је видео?

poslednjih desetak dana imam problem sa marketom,sta god pokusam da skinem posle kratkog natpisa downloading...brzo se pojavi download unsuccessful ???? u cemu je problem?????

Kad pokušam da otvorim outgoing settings u Email aplikaciji da bih ih promenio, ruši se sa porukom "aplication Email has stopped unexpectedly". Zašto se to dešava i kako može da se reši?

Dobar dan molim vas da mi pomognete pokusao sam da ubacim GAOSP 2.2koji sam nasao na ovom forumu i on je sve lepo poceo onda je uradio formating system i copying files samo odjednom abort i sad mi je valjda obrisao system i nece da se pokrene fon kako da instaliram tacnije da vratim 1.6 koji sam imao joj

Ovaj fon fenomenalno radi na gaosp 2.2 :D jedino ne radi market sta da radim :D

ljudi pomagajte iz predhodnih tema znate da sam ubacio GAOSP 2.2 i pokusao sam da ubacim 2.3 ali nesto nisam uspeo pa sam ponovo hteo da vratim ali odjednom fon nije hteo da se upali pokusao sam i sa drugom baterijom aili nista sta moze da bude ?

Drugari imam problem...
Odradio sam sve po hektorovom uputstvu, ubacio recovery 6.6.1, iz recovery-a uradio backup starog jc6 sistema i kad hocu da pokrenem instalaciju nekog roma kaze INSTALL FAILD ... probao i sa 1.6.33 i sa 1.6.3.4 i 2.2, koji god da prebacim na SD i probam, faild....

Jel ima neko neku ideju ?

Ako nekom treba rezervna-debela baterija, sa posebnim poklopcem crne boje, kao i rezervni poklopci u boji ... neka me PM

Pozdrav :) jel moze neko da potvrdi koji je trenutno najpouzdaniji rom za ovaj fon ? Hvalaa

Ako zelis najbrzi onda 1.6.3.4 Galaxo, ako hoces najbolji (pouzdan takodje) 2.2 Froyo.

Jos u WIP fazi (work in progress). Spor, bagovit, ne znam tacno sta mu ne valja. Sam uspeh je sto i7500 ima mogucnost ubacivanja gingerbread.

Mozda nije pravo mesto....Al` da ipak priupitam :) Dvoumim se izmedju i5700, i7500 i i5800...Vizuelno, svejedno mi je, vuce me i7500 zbog manjih dimenzija...

Koji od ovih telefona ce mi raditi najnormalnije sa 2.2 i 2.3, bez bagova, podrzavati najvise aplikacija i najnormalnije furati GPS? :) Neki predlog?

Poslednja izmena:
Imao sam sva 3 telefona tako da govorim subjektivno misljenje. Ako ti vizuelno ne zanima, (pri tom mislim na amoled ekran i rezoluciju kod i7500, koji je znatno bolji nego ostala 2), kao ni kamera i storage od 8gb uzmi 5800, ima najvise RAMa i najbolju podrsku communityja, samim tim i veoma dobre ROMove za njega. Ako te zanima i5700 ima jaci cpu i malo bolju rezoluciju od 5800, ali je vec out.

E to je problem...Svidja mi se 8gb, rezolucija, ekrana i kamera kod i7500, zato sam se bio i zalepio za njega...Da se razumemo, android sam koristio kad uzmem od nekog ortaka da igram igricu, tako da moje postove shvatite kao postove malog deteta - totalnog nooba

Ne bi mi smetala malo niza rezolucija kod i5800, ako ce mi raditi npr sve igrice koje bi radile na i7500? Auh, tek sad ba gsm arena videh da i7500 nema radio, a to mi je must-have...

Niposto ne uzimaj galaxy, ocajan telefon.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Da bi i7500 radio kako treba, potrebno je da budes advanced, al kako kazes da si jos pocetnik, uzmi i5800 i teraj. On ti je oko 100e po oglasima.

hvala na savetima, cekacu taj i5800 :)

Zdravo svima cuo sam da je izasao Gingerbread 2.3.3 za samsung i7500 trazio sam link ali nisam mogao da nadjem ako ima da li moze neko da mi da. :D
nasao sam na sajtu http://code.google.com/p/gaosp/downloads/list GAOSP 3 PUBLIC BETA 1 da li je to gingerbread 2.3.3 i ako jeste nece da mi radi sve lepo instalira ali nece da ga pokrene samo crno molim vas da mi pomognete :D unapred hvala. trenutno imam Gaosp 2.2 pa mi ne radi GPS i baguje pa bih to stavio...

Poslednja izmena:
Postovani korisnici foruma (i ovog telefona)

imam jedno pitanje u vezi I7500 i programa za gledanje mejlova. koristim I7500 sa GAOSP 11.23.2010 nightly build i gapps ultralight 10.25.2010., raznim aplikacijama i izmedju ostalog K9 mail verzija 3.404 za POP server (ako je to uopste bitno). i od starta ova aplikacija pravi probleme, skida nekoliko poruka po deset pa i vise minuta itd. pogledao sam neke druge aplikacije za mejl i one skidaju sa servera gotovo trenutno. ali nisu tako dobre kao K9. mene na serveru uvek ceka oko 300-400 poruka od kojih su 20-30 unread, tako da ima sta da se poll-uje, ali ipak 10 min je previse.

gledao sam malo po netu i vidim da isti problem imaju neki korisnici HTC-a, samsung galaxy S-a (ali oni to resavaju preko lag fixa izgleda, blago njima) i mnogi drugi.

da li je neko mozda resavao vec ovaj problem? da li bi mozda neki drugi build bio resenje? ili druga verzija K9 aplikacije? da li neko zna neku kvalitetnu mail aplikaciju?

nisam hteo da postujem u android aplikacijama jer mislim da je ovde bolje. mozda gresim?

pozdrav

Imam priliku da uzmem od prijatelja ovaj telefon.

On ga je kupio u Telenoru, tada je doplatio 20ak hiljda, bio je 40i kusur, sada mu je istekla obaveza, podneo je zahtev za unlock kod, i uzeo drugi telefon, neku nokiu.

Telefon je sasvim OK, očuvan je, znam kako se ophodi on sa tim stvarima.

E, sada, imam par pitanja, ako neko zna ko je ovde postovao, da ne lutam kroz 70ikusur strana teme.

Pošto on nikada ništa nije čačkao "dublje" oko njega, uradili smo mu samo hard reset i format SDa, i verujem da je sada u onom fabričkom/provajderskom stanju kao kada ga je uzeo.

Kako i gde da proverim koju verziju androida ima?
Koja je najnovija/najbolja za njega, a pošto nema više garancije, može i ti "kuvani" i slično....?
Vredi li 90 evra, ako mu platim na 3 rate? Na mesec dana po 30 evra.
Da li može unlock da se uradi sa tim zezanjima, da ne čekamo telenor 15 dana, i onda stignu opgrešni kodovi, kao što se ljudima dešavalo.
Trenutno mi ništa više ne pada na pamet, ali ako znate vi na šta da obratim pažnju, javite .....

1. Settings > About phone > Firmware Version
2. Drakaz-ov Froyo 2.2 http://code.google.com/p/gaosp/wiki/PublicBeta
3. Cena mu je oko 80-90e, ako ti je prijatelj neka ti da za 80e.
4. Ne mozes unlock da uradis sam, otkljucavanje ti kosta 1000din za njega.

Telefon ne moze da se upali.. Pojavi se ime telefona i onda se posle10 sekundi restartuje i tako u krug. Ja sam probao da ga flashujem i prodje ali sve se isto ponavlja.. Da li ima neko ideju kako to da resim?

Vrh Dno