Ahh, opet abortiranje!
@Prostreet
Posto ocito da ti imash CPU koji vec radi na 4400+ Mhz na vazduhu (ili rekao bih po nacinu na koji komentarises da moguce da ti CPU radi i na celih 5Ghz na vazduhu) pa je tebi ovaj rezultat od 4400 mhz na vazduhu mizeran,
taj link ni nije bio upucen tebi, to je bilo upuceno nama smrtnicima koji se lomimo tu oko 3800-4200 mhz na vazduhu.
Slazem se sa tobom da je recimo i5 650 i taj link zasluzio posebnu temu, ali opet sa druge strane nevidim sto te je to bas toliko pogodilo ?
za 96,24% korisnika (medju kojima sam i ja da nebi bilo zabune) 4 threada i 2 core-a ili 8 threadova i 4 cora, ili ... kako ti se vec svidja (i da nisu ili neke LE ili single varijante CPU-a)
jos uvek neznace nista niti ce u skorije vreme znaciti.
Prevedeno na staro japanski jezik:
96,24% korisnika koristi masinu za Download, gledanje filmova, igrice, i neki manje ozbiljne ili relativno ozbiljnije programe, koji se jos uvek pisu po starom dobrom rumunskom obicaju: "Sto veci clock CPU-a i sto vise RAM-a."
Sto bi u daljemo kontekstu znacilo ... kako god da okrenes ako je cena nekog dvojezgarca prihvatljiva i jos ako se moze dobro clockovati on jos uvek ima smisla i jos ce jedan period imati, bio to AMD ili Intel totalno nebitno.
Sa i5750 niko nije odusevljen niti se od ikog trazi da bude odusevljen (pogotovo ne od tebe jer si ti ove tehnologije realno odavno prevazisao), niti je iz nekog specijalnog ugla to realno neki CPU za odusevljenje, ali je ovo tema o OC-u tog CPU-a pa kako god da okrenes nevidim u cemu je problem sto ljudi pricaju u ovoj temi o tom CPU-u i njegovom clockovanju?!
Ali na kraju krajeva, problem citave price je ...
sto sutra da se pojavi AMD Phenom III koji se clockuje na 5500Mhz na vazduhu ili Intel i9 koji se clockuje na 5500Mhz na vazduhu i da neki clan otvori temu o clockovanju nekog od tih procesora sa SS-ima ti bi opet ulazio u temu i abortirao ljude koji pricaju i raspravljaju o tome,
naravno argumentovano tvrdeci kao sve to nema smisla i cemu sve to, jer u tom momentu ti bi vec davno prevazisao te CPU-ove i njihove clockove, kao i sad sto si vec sad prevazisao PII i I5/i7 i tih tricavih 4Ghz oko kojih se mi trenutno mucimo.
Live long and prosper !