- Učlanjen(a)
- 06.11.2014
- Poena
- 69
Do koje temperature se sme da se idete u prime95, a do koje u igrama?
Brate, trebalo mi pola sata da ga namestim, nema sanse opet da ga skidam pa ispocetka :-D
Te zice sto sam napravio su mlitave, pa mi je tesko da okacim ventove... Kad dodjem do sledeceg zida sa voltazom i 100c,onda cu to da probam :-D
Ne znam samo, jel lose sto imam dva venta razlicite snage. Jedan 2500,drugi 1200 obrtaja. Kada namestim da rade na minimum snage, novi radi na 600,dok se stari ne vrti, nego onako pokusava da se pokrene, ne znam da li mu smeta to, da se ne pokvari. Meni odgovara da je ugasen, ali to sto nije skroz mi je cudno, nego se mrdne onako malcice, na svake 3 sek.
Probacu sutra-prekosutra sve, nisam kuci sad![]()
Dva mi izbacuju iza, valjda je ok, tj jedan iza i jedan gore. Mogu da ubacim i jos jedan gore, ali vecinom povrsine dolazi ispred prvog na kuleru, ne znam znaci li nesto i njega da stavim... U februaru stizu bequiet silent wings 2 14ice,pa ce vise da izduvava
Iza i gore su 12ice, fractal i nanoxia. Mogu da stavim jos jedan gore, ima mesta, ali ne znam da li ima efekta jer se nalazi dosta napred, razumete valjda na sta mislim :-D
Malo nevezano za temu, ako nekome ne mrzi napise neku statistiku jer ja sam vec totalno izgubljen..
dakle,
x V y GHz - izuzetan primerak
x V y GHz - dobar primerak
x V y Ghz - solidan primerak
x V y Ghz - los primerak
fala :d
cho'ek je pitao za 4690K![]()
Ma ne smem preko 1.31v, vruce mnogo :-DJoš uvek si na 4.8GHz? Poteraj to malo...![]()
@KOLOS
Koju verziju biosa ploce koristis? Primetio sam nesto bas cudno, naime svaki put kada promenim neki parametar u biosu i odem na SAVE, on mi prijavljuje na listi i multipiler? Znam da na proslim plocama uvek bude prijavljeno samo ono sto menjas, medjutim ja sam mulitpiler odavnoi promenio a ovaj ga stalno prijavljuje? Jel to neki bug ili mozda nesto drugo?
Trebalo bi da moze da ohladi, samo nece moci da radi linx/prime, nego neki x264 encoding i malo normalnije testove![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari