Ma ne znam ni sam,kao aj zamenim kad vec imam...Sto si menjao ?!! Nista nisi postigao sa tim :/ A koji BSOD cod dobijas ? Da nisi zagrebao die kada si cistio ? Postoji mogucnost da je degradirao ?
Dodaj ti jos napona za 4,8GHz, meni je u pocetku bio stabilan sa 1,25V na 4,2GHz, a sad mu treba okruglo 1,28V za ista podesavanja. Ja ne zelim bas da idem prkeo 4,4GHz, jer mu za to vec treba 1,36V.
Idi do 1.45V max, trebalo bi da bude dovoljno za 5.0GHz, igraj igre i vrti Prime95, Nepton bi trebao to da ohladi.
Ako ne, juri 4.9GHz...
Stabilan je sad na 1.31
Sinoc sam probao bezveze 1.37 i 5.0ghz, win bez problema (verovatno moze i sa manje da udje),malo sam svrljao po njemu, kao radi... linx nisam smeo da palim,jer mi ni 240m nije dovoljan za toliko... Aida test radi neko vreme,prekinem ga,ukljucim intel burn test na max, bluskrin posle 20sek
dizem polako do 1.4v, tu je proslo krug-dva intel burn testa,ali opet bluescreen.... ne znam da li da jurim dalje,nesto mi se ne dize preko 1.4 :/
Za tabele koristi google docs najbolje
Auuu sunce ti 2.1V na input, nemoj bas tolko, meni to deluje riskantno.
Ja ne bih nikako duzi period vremena isao na tom input voltage-u.
Jel si probao cache da oboris na 34-35? Nisam pratio unazad setovanja koja si stavljao.
@javelinman, bolje ti vidi kako da ohladis taj procesor nego sto juris klokove. Temperature su ti prilicno visoke.
Ja sam dobijao oko 184 GFlops-a na 4,2GHz. Dokle ide max napon ? I nisam siguran da ti memorija radi u dual channel modu jer imas tri stapa ubodena u plocu, probaj da izvadis taj od 4GB i da ti ostanu samo dva od po 2GB u slotovima iste boje. Za tvoju plocu konkretno stavi ih u plave slotove, jer mi to izgleda kao channel koji je najblizi procesoru. I naravno pusti da radi bar 10 krugova Linx-a jer zna da pukne pre desetog, da bi znao da je stabilan, ako vec hoces da radis stabilnost sa njimIdealno 20 krugova Linx-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari