Na satu za secer se vec radi, sad vidicemo kako ce se pokazati, k'watch glucoseLepo bi bilo da pametni uredjajui mogu da mere sem otkucaja srca i krvnog pritiska, secer na primer.
ALi, ljudi zasto bi farmaceutska industrija ili industrija medicinskih pomagala se odrekla profita od tih uredjaja?
ja sam se dugo dvoumio oko silver (braon kaiš) i klasicnog. Na kraju ugledam u živo i crni mi bijade najmoćniji. Kod silver mi se ne svidja crni krug u unutrašnjem dijelu sata do ekrana i onda ružno izgleda bilo koja pozadina koja nije baš tamnaNarucio danas gt4, zeleni, nekako mi najlepši. Posle gt2, i gt3, nastavljamo tradiciju.
Samsung galaxy watch 6 meri krvni pritisak tačno i bez problema ako se prethodno kalibriše sa digitalnim aparatom koji tačno meri pritisak.Ma kakav simulator, mislim ko se oslanja na to, ljudi aj malo realni da budemo, kakvi simulatori kakve gluposti, ok je da meri puls, znam da ima narukvice koje mere zasicenost kiseonikom(iako bi to trebalo da se meri na prs) ali uzimati to kao zobiljno je vrlo neozbiljno.
Aha, ja skontao imas obe pa se dvoumisPa nisam uzeo jos uvek.
Zelenu vec imas. Uzmi tu srebrnu, pa menjaj. Ja imam isti sat sa zelenom, ali sam vec nabavio svetlo braon, tamno braon, crnu koznu, zelenu i plavu koznu, pa menjamOstavim ovu naruvicu ili stavim srebrnu?
Sta je bolje po vama?
Gde si kupio, po kojoj ceni.Zelenu vec imas. Uzmi tu srebrnu, pa menjaj. Ja imam isti sat sa zelenom, ali sam vec nabavio svetlo braon, tamno braon, crnu koznu, zelenu i plavu koznu, pa menjam
Ово је већ озбиљно питање.Сад ћу да прекинем посао и да баталим све обавезе,и да доообро размислим,па ћу ти одговорити 😜Ostavim ovu naruvicu ili stavim srebrnu?
Sta je bolje po vama?
Na AliExpressu. Crna i braon kožna su po 14 eura, a ove ostale su oko 3 eura cini mi se. I vidi se razlika u kvalitetu. Ove od 14 eura su od vrhunske koze, mekane, ne osecas. Ove druge su deblje i kruceGde si kupio, po kojoj ceni.
Kako god meni je to simulator,jedino mozemo reci za preciznost je puls,to je dovoljno da sat ima...Ma kakav simulator, mislim ko se oslanja na to, ljudi aj malo realni da budemo, kakvi simulatori kakve gluposti, ok je da meri puls, znam da ima narukvice koje mere zasicenost kiseonikom(iako bi to trebalo da se meri na prs) ali uzimati to kao zobiljno je vrlo neozbiljno.
Čak šta više, mislim da je App Galery nepotrebna ako ne stavljaš aplikacije na sat, nakon što se iz galerije skine Health, galerija mislim da može da se izbriše jer Health samog sebe updateuje kada se pojavi nova verzija. Vrhunski su to odradili, nema šta.Pazario ženi za rođendan GT4 beli (42mm), odlični utisci za sada, sat radi fluidno, mali milion opcija. Jedino što malo ide na nerve je instalacija App Gallery, HMS Core i sve što uz to ide, ali jednom kada se podesi, ostaje čisto zadovoljstvo.
Pa jedino zbog update-a HMS Core, iz drugih razloga nema smisla držati App GalleryČak šta više, mislim da je App Galery nepotrebna ako ne stavljaš aplikacije na sat, nakon što se iz galerije skine Health, galerija mislim da može da se izbriše jer Health samog sebe updateuje kada se pojavi nova verzija. Vrhunski su to odradili, nema šta.
Није потребан ни на 4 про,дакле ни на једном.Ne treba ti ni HMS Core bar na Watch 3 Pro ne treba. Huawei Health se sam azurira, u njemu kupujes whatchface-ove, updatujes aplikacije na satu i sl i samo mi je Health instaliran. Jedino ako je HMS Core potreban za nesto drugo sto meni jos nije zatrebalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari