Šta je novo?

Huawei Watch 4 / 4 PRO / GT4

Има ли још неко проблем са појединим скиновима,и то оним Хуавејовим бесплатним , потпуно се погрешно приказују на сату када их инсталирам,Воч 4 про.
Jok brale, izmenjao sam vise besplatnih sve normalno... Probaj restart ili reset...

Jok brale, izmenjao sam vise besplatnih sve normalno... Probaj restart ili reset...
Било је пар скинова,мислим оних основних за гт4 који су се потпуно погрешно приказивали када их инсталирам.Али после пар дана су и уклоњени из избора (апликације).Остали раде нормално.

Da li se nekom desava da se sat sam od sebe ugasi?

odlucio se i uzeo danas sat u a1..i pokajao bi se da nisam...gt 4 black je zaista prelep i savrseno mi lezi na ruci.
zanima me samo kada skinem neku od free tema da li mogu da je podesim da bude AOD ili je po difoltu analog sat kako to promeniti?
takodje kako da namestim da mi duze stoji otkljucan ekran pre nego prebaci na AOD

odlucio se i uzeo danas sat u a1..i pokajao bi se da nisam...gt 4 black je zaista prelep i savrseno mi lezi na ruci.
zanima me samo kada skinem neku od free tema da li mogu da je podesim da bude AOD ili je po difoltu analog sat kako to promeniti?
takodje kako da namestim da mi duze stoji otkljucan ekran pre nego prebaci na AOD
Uz koji paket, pošto?

Nisam siguran ali mislim da neke teme imaju svoj AOD.

Prilozi

• IMG20231018212246.jpg
    IMG20231018212246.jpg
    147.9 KB · Pregleda: 88
  • IMG20231018212312.jpg
    IMG20231018212312.jpg
    124.4 KB · Pregleda: 82
  • IMG20231018212310.jpg
    IMG20231018212310.jpg
    114 KB · Pregleda: 80
  • IMG20231018212244.jpg
    IMG20231018212244.jpg
    104.6 KB · Pregleda: 82
  • IMG_20231018_212709.jpg
    IMG_20231018_212709.jpg
    133.8 KB · Pregleda: 88
Isao opet, da vidim, sta je sa slusalicama. I navodno, sve sto su imali iz magacina, poslato je. Tako da, ispostovao me Yettel, kao i do sada.

Isao opet, da vidim, sta je sa slusalicama. I navodno, sve sto su imali iz magacina, poslato je. Tako da, ispostovao me Yettel, kao i do sada.
Pokusaj da kontaktiras podrsku. Ja sam im pisao na zvanicni FB nalog gde su mi rekli sledece

"Ukoliko slusalica nema na stanju u poslovnici postoji mogucnost da se poruci preko poslovnice ( vcerovatno su mislili na centralni magacin),ukoliko postoji jos na stanju slusalice ce biti porucene i naknadno javljeno korisniku za datum i vreme preuzimanja istog u poslovnici odakle su i porucene slusalice"

Ucinio sam bas to sto su mi rekli,operaterka koja me usluzila me je bledo gledala ali sam napomenuo da sam razgovarao sa korisnickim servisom nakon cega mi je rekla da ce da pokusa da poruci i za dva dana su mi javili da mogu doci da preuzmem slusalice.

Nemam fb, a ne pada mi napamet, da ga zbog ovoga otvaram.
Kada sam zvao podrsku, dobio sam odgovor, da oni nemaju nista sa tim ,i da idem na huawei sajt, i popunim sta treba.
Naravno, pre nego sto sam ih i zvao, video sam da tako nesto ne postoji.
Zatim su mi u poslovnici uzeli broj, i kao zvace me.
Zvali su me, i rekli da im stize dva komada, ali to je za nekoga, ko je uzeo pre mene, i da ce probati da povuku, iz neke druge poslovnice.
Danas sam opet otisao do njih, i kazem, odgovor je, da ih u magacinu vise nema, da ih nema ni u jednoj poslovnici....
Tako da, trebalo bi da je to to.
U principu, nije mi do slusalica, vec koristim one, koje sam, dobio uz galaxy s23, stvar je, u njihovom lopovluku, i konstantnom zavlacenju.
Jos dodje baja, koji radi u poslovnici, i kao, pa lepo pise do isteka zaliha, ili do 31.10.
Sta ces, ljudi razgrabili GT4.

Poslednja izmena:
Nemam fb, a ne pada mi napamet, da ga zbog ovoga otvaram.
Kada sam zvao podrsku, dobio sam odgovor, da oni nemaju nista sa tim ,i da idem na huawei sajt, i popunim sta treba.
Naravno, pre nego sto sam ih i zvao, video sam da tako nesto ne postoji.
Zatim su mi u poslovnici uzeli broj, i kao zvace me.
Zvali su me, i rekli da im stize dva komada, ali to je za nekoga, ko je uzeo pre mene, i da ce probati da povuku, iz neke druge poslovnice.
Danas sam opet otisao do njih, i kazem, odgovor je, da ih u magacinu vise nema, da ih nema ni u jednoj poslovnici....
Tako da, trebalo bi da je to to.
U principu, nije mi do slusalica, vec koristim one, koje sam, dobio uz galaxy s23, stvar je, u njihovom lopovluku, i kontantnom zavlacenju.
Jos dodje baja, koji radi u poslovnici, i kao, pa lepo pise do isteka zaliha, ili do 31.10.
Sta ces, ljudi razgrabili GT4.
Teska navlakusa kao i za sve ostalo.
Dobrodosli u zemlju Srbiju!!

Bas su ispali dziberi, plus poklon im i nije bio nesto, evo uz najnovije Samsung satove daju tablet.

ja sam preko a1 uzeo sat i receno mi je da oni nemaju nista sa slusalicama
https://www.huaweipokloni.rs/ je sajt gde se registruje za poklon
odmah po registraciji sam poslao mejl i rekli su mi da salju nakon zavrsetka akcije ..e sad ne znam da li je to 31.10 ili 7.11 kao sto pise na sajtu

Meni su juče stigle slušalice. Sat sam kupio preko Gigatrona.

Jel se nekom desilo da se GT4 podesen na srpski jezik sam prebaci na engleski? Pre 2 dana sam ga kupio, podesio na srpski ali posle nekog vremena sve je na engleskom. U opciji System&update nema podesavanja jezika kako sam nasao na netu da se menja jezik. Resetujem ga, podesim na hrvatski, jutros opet sve na engelskom.

Исто се дешава и на GT3 Pro, делује да је до фамозног Хармони OS - а.

Da li da očekujemo pojavu GT 4 Pro kao što je bio slučaj sa prethodnicima GT 2 i GT 3 ?
Jako me mami da uzmem zeleni GT4....

Da napomenem samo da možete da ga nađete u HR ili DE daleko povoljnije nego kod nas.....

GT 4 Pro će sigurno izaći, samo ne još. Moje neko mišljenje je da je GT 3 Pro dosta kompletniji sat, a trenutno košta(nov sa garancijom od 2. god na KP) čak i manje nego GT 4. Plus je sama izrada sata bolja, kao i sam ekran i sl.

Meni je 2-3 dana posle kupovine i registarcije stigao mejl da mi je registracija prihvaćena, da treba da potvrdim podatke (ime, adresa i slično) i da će mi poslati narednih dana. Čudno mi je bilo da mejl nije stiga sa huawei adrese ali sam proverio, informaciju šalje markting agencija koja im radi ovu akciju.

dobio sam i ja taj mejl i onda naknadno mejl da im posaljem podatke...ali ne znam kada krecu da salju.

Невероватно да није инсталиран,нити је у понуди у "галерији",апликација календар са виџетом са почетни екран ?!

Ja jos uvek nisam dobio slusalice. Pisao sam na početku teme. Sat je kupljen 09.10. u poslovnici Yettel -a u Čačku.
Od tad me zavlače i nista. Kao sada cekaju odgovor iz centrale. Zvao i korisnicki servis, pisao Huaweiju i naravno nista.
Fukare! Obmanjuju kupce.

Ja preko a1 cekam
Pisao huawei-u kazu kasni zbog strajka poste
Kasni sve sto ide preko poste,cekam na pakete sa ALIJA vec nedeljama. Sto je najgore kod ovakvih strajkova se zna i zagubiti paket u posti. A mi naravno sve platili a paketa nigde. Sramota za drzavu.

I ja u pm. Valjda je prosao strajk?!
Sumnjam...jer od 16 paketa koje sam narucio pre mes i vise dana nije mi nista jos stiglo,a medju tih 16 paketa ima nesto sto je vec i od 2 meseca u Srbiji verovajuci onome sto pise za pracenje.

Sumnjam...jer od 16 paketa koje sam narucio pre mes i vise dana nije mi nista jos stiglo,a medju tih 16 paketa ima nesto sto je vec i od 2 meseca u Srbiji verovajuci onome sto pise za pracenje.
Da, da. Sad vidim da nastavljaju strajk. I ja imam 10ak paketa na cekanju. Pfff

Nazad
Vrh Dno