Taman sam se odlučio da za moj S24U kupim Samsung Watch 6, 44m kad vidim da skoro svi smartwatch imaju jako kratko trajanje baterije, 2, 3 dana. Ja sam se upecao na fit narukvice kojima baterija traje više i od 10 dana. Dobio sam uz S24U Samsung Fit 3, odličan je ali mi nešto mnogo malecan. Sad gledam sve Fit satiće i naletim na Huawei Fit 3, deluje po dimenzijama baš muški. Na Samsungu Fit 3 mi je interesantno da pročitam poruke, vidim ko me zove, deaktiviram alarm kada mi zasvira sa moba, zovem sa sata telefon kada ga zaturim, da vidim vremensku prognozu, udjem u kalendar i dodam neku obavezu, upravljam Mp3 playerom dok slušam muziku sa moba. Za fitnes mi ne treba, bitno je pored ovih funkcija da mi što duže traje baterija.
Pitanje je sledeće, da li S24U može da se poveže sa Huawei Fit 3 i da sa njega imam sve one funkcije koje sam napisao da su mi ineresantne sa Samsung Fit 3? Cela priča je u dužini trajanja baterije, da Samsung Watch 6, 44mm može da izgura recimo 7 dana kupio bi ga odmah danas, cena mu je baš dobra novom 170eu u Fonly. Baterija 10 dana kod Huawei Fit 3 mi baš odgovara.