Šta je novo?

Huawei Watch 4 / 4 PRO / GT4

Naručio sam na kraju GT4 crni
Vidim da mts ima neku akciju ~25000 din izađe sat.

Naručio sam već i 4-5 raznih narukvica sa temu-a pa ću da menjam

Pozdrav!

Nisam bas iskusan korisnik pametnih satova, pa sam hteo da pitam vas sa vise iskustva par stvari oko GT4. Ja znam za situaciju Huawei sa SAD, gde sam trenutno. Ispratio sam upustva i instalirao Huawei Health aplikaciju, spojio sa satom i sve radi. E sad, problem je sto sa nemam sve opcije, recimo nema uopste watch face dela u aplikaciji kao i nekih drugih opcija. Ja kad sam se registrovao ubacio sam Srbiju kao region i koristio nas broj telefona. Sad, moje pitaje je, da li ja uopste mogu da dobijem sve opcije iz aplikacije dok sam u SAD? Naravno, ako znate kako da ispravim trenutnu situaciju, pisite molim vas :) Drugo, da li je moguce nekako sinhronizovati podatke sa Mi Fit aplikacijom ili Google Fit?

Hvala puno i sve najbolje!

Trenutno imam slike od te dve. Imam i zelenu i plavu koznu, tamno braon, svetlo braon, sivu.
Mogu samo narukvice da slikam. Mrzi me sad da svaku stavljam 😁
Može link za kupovinu (može i na PP) od ove metalne narukvice sa prve slike?

Uzeh nekoliko narukvica i silikonsku zaštitu najviše dok vozim bajs kao eventualnu zaštitu prilikom pada i sl.

Delovala mi je na slici tamnija boja pa sam hteo sa uklopim sa ovom crno-zelenom narukvicom

Prilozi

• IMG_20240805_092802.jpg
    IMG_20240805_092802.jpg
    225.4 KB · Pregleda: 66
  • IMG_20240805_093010.jpg
    IMG_20240805_093010.jpg
    222.2 KB · Pregleda: 67
  • IMG_20240805_093132.jpg
    IMG_20240805_093132.jpg
    217.2 KB · Pregleda: 66
Pozdrav,
pitanje za vlasnike Huawei GT4 satova:
Koliko vam traje baterija?
Meni je baterija trajala oko 10-12 dana sa ovim fitnes *******cijama. Zatim je dosao firmware update 4.2.0.103(C00M06).
Posle update-a sve je bilo kao pre, dok pre jedno dve nedelje iz nekog razloga baterija pocela jako brzo da se prazni u toku dana.
Sada baterija traje oko 2 dana max, ponekad i krace. Probao da resetujem sve par puta, sve fitnes track-ere onemogucio... - baterija se isto se ponasa.
Cak sam probao da ga ne konektujem preko bt jer radim od kuce, identicnom brzinom se prazni.
Sto se tice punjenja, nekad se puni brzo kako treba, nekad mu treba 3-4h za 80%.

Evo linka za narukvice koje sam ja narucivao, odlicne su.

Ja jednom napisao da meni sa gašenjem sata preko noći, bez sleep tracking i bez constant heart rate i bez nekih sportskih aktivnosti bude blize mjesec dana, kad me ne poslaše u ludnicu....

Inace sa ukljucenim svim iznad opcijama i kad imam pokoju vožnju bicikla bude mi 7-10 dana.

Najcesce koristim kombinaciju gasenja preko noći, korsitim onaj pametni constant heart rate, sleep track ugasen, bude 15-20 dana

Ja jednom napisao da meni sa gašenjem sata preko noći, bez sleep tracking i bez constant heart rate i bez nekih sportskih aktivnosti bude blize mjesec dana, kad me ne poslaše u ludnicu....

Inace sa ukljucenim svim iznad opcijama i kad imam pokoju vožnju bicikla bude mi 7-10 dana.

Najcesce koristim kombinaciju gasenja preko noći, korsitim onaj pametni constant heart rate, sleep track ugasen, bude 15-20 dana
Jel ista firmware verzija?

Kao i svaki iz GT serije, sve popaljeno, dok je nova baterija, oko 7 dana. Gašenjem merenja pulsa, stress-a, i praćenje sna, može da dobaci 20ak dana sigurno. Kod mene je sve popaljeno već 4 godine drži oko 6-7 dana.

Jel se zna nesto za novu seriju 5? Konkretno da li ce biti pro modela?

Kako ide u ovoj literaciji Huaweia. Malo mi je zbrka oko naziva satova. Koji su kao "viša" klasa? Sa GT oznakom ili bez nje. Gledam da uzmem sebi neki Huawei sat, gledam ima GT3 Pro, Watch 4 i GT4. Ništa mi nije jasno. Koje su razlike medju ovim satovima i koji je najnoviji-najbolji kako god?

Taman sam se odlučio da za moj S24U kupim Samsung Watch 6, 44m kad vidim da skoro svi smartwatch imaju jako kratko trajanje baterije, 2, 3 dana. Ja sam se upecao na fit narukvice kojima baterija traje više i od 10 dana. Dobio sam uz S24U Samsung Fit 3, odličan je ali mi nešto mnogo malecan. Sad gledam sve Fit satiće i naletim na Huawei Fit 3, deluje po dimenzijama baš muški. Na Samsungu Fit 3 mi je interesantno da pročitam poruke, vidim ko me zove, deaktiviram alarm kada mi zasvira sa moba, zovem sa sata telefon kada ga zaturim, da vidim vremensku prognozu, udjem u kalendar i dodam neku obavezu, upravljam Mp3 playerom dok slušam muziku sa moba. Za fitnes mi ne treba, bitno je pored ovih funkcija da mi što duže traje baterija.

Pitanje je sledeće, da li S24U može da se poveže sa Huawei Fit 3 i da sa njega imam sve one funkcije koje sam napisao da su mi ineresantne sa Samsung Fit 3? Cela priča je u dužini trajanja baterije, da Samsung Watch 6, 44mm može da izgura recimo 7 dana kupio bi ga odmah danas, cena mu je baš dobra novom 170eu u Fonly. Baterija 10 dana kod Huawei Fit 3 mi baš odgovara.

Naravno da možeš da povežeš Huawei Fit 3 na Samsung telefone.
I naravno da će ti sve raditi kao i na Samsung Fit 3 satu, a i baterija će biti bolja od Samsung Fit 3 sata.

Na Watch 4 Pro baterija traje 3-4.5 dana. Bas malo. A oko 450 eura su bez garancije.
Ovaj 4 Pro Space mi se dopao ali baterija sa ukljucenim AOD do 3 dana,kako im pise na sajtu. Onda bolja solucija za oko 100 eura vise Watch Ultimate

Zbog sistema koji ima to je odlicno, ostali su katastrofa (ne znam kakav je novi pixel w3).
Odlican sat je 4pro.
Sledece nedelje izlazi nova serija, kome nije hitno bolje da saceka, trebalo bi da izadje gt5 pro i ostali.

Na Watch 4 Pro baterija traje 3-4.5 dana. Bas malo. A oko 450 eura su bez garancije.
Ovaj 4 Pro Space mi se dopao ali baterija sa ukljucenim AOD do 3 dana,kako im pise na sajtu. Onda bolja solucija za oko 100 eura vise Watch Ultimate
Без "аод" траје нешто преко 6 дана,а са укљученим режимом штедње батерије,што га претвара у ГТ варијанту сата,траје 15-ак дана.Ја га користим у "нормалном" моду, мислим да је 6 дана ок.

Без "аод" траје нешто преко 6 дана,а са укљученим режимом штедње батерије,што га претвара у ГТ варијанту сата,траје 15-ак дана.Ја га користим у "нормалном" моду, мислим да је 6 дана ок.
Koliko skida bateriju u GPS modu treninga?
Sat je u rangu sa Watch Ultimate?

Koliko skida bateriju u GPS modu treninga?
Sat je u rangu sa Watch Ultimate?
Не знам, искрено,нисам баш толико обраћао пажњу на ситније детаље.Ултимат би требало да је на врху Хуавејове понуде,мада нисам имао прилику да га видим.

Da li su svi GT4 46mm isti (mislim na samu "glavu" sata) a razlikuju se narukvice ili se razlikuju i glave? Na nekim slikama mi deluje da onaj sa crnom narukvicom je crn, na drugim slikama je srebrn, onaj sa metalnom narukvicom mi se cini kao da se malo ralzikuje i po obliku od "zelenog", "crnog" i "braon" (onaj deo gde se kaci narukvica)...

u cemu se razlikuju? samo boja ili i oblik?

brown i green deluju isto, crni je isti kao brown i green samo je metal crn nije srebrn. a onaj grey mi i po obliku tj onom delu gde se kaci narukvica drugaciji i nije glossy kao prethodni. jesam li uocio dobro razlike?

i da li metalne narukvice mogu da se stave na "braon" gt4 na primer?

Razlike su ti boja i narukvice, sve ostalo je isto.
Moze metalna narukvica.
Ako hoces da uzimas gt 4 bolje sacekaj za seriju 5, izlazi u cetvrtak, a i gt3 pro je dosta bolje uradjen od gt4.

da li jeko uspeo da izmeri ECG preko sata, huawei health ga ne podrzava u Srbiji, ja sam instalirao italijansku verziju medjutim kad hocu da udjem u ecg izadje Verifying Huawei Id i to vrti dok ga ne ugasim?

da li jeko uspeo da izmeri ECG preko sata, huawei health ga ne podrzava u Srbiji, ja sam instalirao italijansku verziju medjutim kad hocu da udjem u ecg izadje Verifying Huawei Id i to vrti dok ga ne ugasim?
Ја сам регистрован као "италијан" , на Воч 4 про ради тзв мерење екг,надам се само да знаш да то буквално не представља ништа.

Nazad
Vrh Dno