Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Tako nekako....

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

Trenutno sam na B381 i od danas je poceo uzasno da brljavi pa sam resio da se vratim na b161, javljam rezultate

Posle 13 dana na Idol 3ci, vratio mi se moj P9 lite. :D
Evo stoji mi apdejt na 371 u apdejteru, ali ne'š ga majci ovaj put. :d
Ja ni na MM ništa ne gasim osim što odmah brišem health i sl. gluposti, kao i što sam uradio i na Nougat-u. Nisam bilde koji od juče koristi smartfon pa da ne zna šta može da cepa bateriju i da vuče resurse. Bukvalno sve identično namešteno na MM i N je bilo oba puta.
N ima bolji multitasking ali mi se posle dva, tri dana skrši zbog manjka RAMa, dok MM jedva drži app u RAMu ali ga cepam bez restarta na malo duže staze (rekord je 14 dana :d ).
Baterija mi nije bila toliko lošija na N. Možda sam imao sat vremena manji SOT, ali i tad je bio odličan. :D
Sačekaću koji bild još da izbace pa ću probati opet. :)

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Postoji li I kako se zove totalno black tema za MM?

Sent from my HUAWEI VNS-L21

Kako mislis za MM? Kod huawei razlika je u emui temama, to jest zavisi koji emui imas? A postoje crne teme od emui 4 pa nadalje... Pogledaj malo na XDA i Google + emui international... Naći ćeš svašta :)

Huawei Mate 9

Za Emui 4.1.1
Nalazio sam,ali nisu kompletno crne.

Da li se jos nekome dogadja da se usb debugging odcekira svaki put nakon restarta telefona?

Ciao

Sad ispada da ko je dobio OTA Nougat Update dobio, ko nije i neće.
Ovaj moj L31C440B132 izgleda i neće.
Ne kapiram, zbog cega ostali nece uopste dobiti?
L21C66B131 kod mene.

Kakva je sad procedura? Jel tesko nekome da mi baci PM sa objasnjenjem sta i kako? Cisto da ne davim ovde temu.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pozdrav ljudi. Koje kaljeno staklo (tempered glass) bi mi preporucili, imam trenutno ovo sto sam dobio iz Vipa dok je bila ona akcija, ali nije bas najbolje. Okej, stiti telefon i sve, bolje nego nista, ali nije neki kvalitet i prilicno se lako masti, ostaju otisci nenormlano. Koliko se razumem treba mi neko da ima onaj oleophobic coating, e sad da li ovo ima, ne znam, ispravite me ako gresim.

Dešava li se nekome ponekad da boja izgubi intezitet kad se upali ekran i onda nakon par off, on, povrati pravi kontrast..na b371 sam, nisam ovo primijetio na mm da se desavalo..

Moze li se na huawei telefonima utisati posebno zvuk za notifikacije a da ne moram da utisam i zvuk zvona? Fabricki ocigledno ne moze, moze li preko neke aplikacije?

Kako ne može? Može. Stisni dugmiće + ili - i sa desne strane notifikacije imaš strelicu. Stsni nju i utišaj posebno šta treba

Nema izdvojeno za notifikacije. Može da se utisa jedino zajedno sa zvukom zvona.
82281bf9454618c565d7f89b7b068989.jpg

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Pa sad onda izgleda da ne

Ne kapiram, zbog cega ostali nece uopste dobiti?
L21C66B131 kod mene.

Kakva je sad procedura? Jel tesko nekome da mi baci PM sa objasnjenjem sta i kako? Cisto da ne davim ovde temu.

Voleo bih i ja ako mogu takodje dobiti odgovor :) Malo sam glup sto se telefona tice i to :D

Pozdrav ljudi. Koje kaljeno staklo (tempered glass) bi mi preporucili, imam trenutno ovo sto sam dobio iz Vipa dok je bila ona akcija, ali nije bas najbolje. Okej, stiti telefon i sve, bolje nego nista, ali nije neki kvalitet i prilicno se lako masti, ostaju otisci nenormlano. Koliko se razumem treba mi neko da ima onaj oleophobic coating, e sad da li ovo ima, ne znam, ispravite me ako gresim.

Naruči na Kupujem-prodajem Nillkin staklo. Mene je koštalo 1200, dolar-dva više no da naručim od kineza, s tim što stiže za 1 dan umesto 21. Laka montaža, dobro se ponaša, zadovoljan sam.

ima na pocetnoj strani uputstvo,treba samo procitati,a tu je takodje i xda forum...google je cudo

Nigde ne nadjoh podatak da li se gubi garancija ako se soft prebaci sa originalne c66 na c432?

Ne mozes da prebacis bez otkljucavanja bootloadera, cim se to uradi, gubi se garancija. Ti mozes da zakljucas posle i da "spasis" garanciju, ali posto ti od Huaweia zahtevas kod za otkljucavanje, moguce je da oni proveravaju imei i vide da li je trazen taj kod.

Ne mozes da prebacis bez otkljucavanja bootloadera, cim se to uradi, gubi se garancija. Ti mozes da zakljucas posle i da "spasis" garanciju, ali posto ti od Huaweia zahtevas kod za otkljucavanje, moguce je da oni proveravaju imei i vide da li je trazen taj kod.

Moguce je da provale da si trazio kod za otkljucavanje preko svog imei-a, ali samo ako se sete toga, ne zabravite ovo je Srbija, sve se radi preko ***** u servisima. Ako si ti zakljucao bootloader i nije ti rutovan telefon a oni kad vide da imas oficijalni Huaweiev softver bas njih zabole da proveravaju da li si ti nesto pokusavao ili radio. Ako je sve ok i imas C432 verziju, oni ne mogu da provale da si bio npr. na C66.

Pa ja mogu da tratim kod,a da li ću da ga iskoristim ... otkud znaju

Moze li se na huawei telefonima utisati posebno zvuk za notifikacije a da ne moram da utisam i zvuk zvona? Fabricki ocigledno ne moze, moze li preko neke aplikacije?

Aplikacija Volume control plus je odlicna ...koristim je na svakom uređaju...doduse pro verziju...ali verujem da i ova free sa marketa radi posao.

Prilozi

• Screenshot_20170510-081831.png
    Screenshot_20170510-081831.png
    183.3 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Vrh Dno